Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara'da Ekspertiz için Öneri Servis

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

derenuysal

Merhaba arkadaşlar,

İkinci el bir araç satın almak için, ekspertize götürüp baktırmak istiyorum. Bilgisayar testi, kaporta kontrolü falan ne varsa...
Ankara'da nereye götürmemi önerirsiniz?

Ve daha önce ekspertiz yaptırmadım. Uyarılarınızı önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler!
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Plus

h.t

Öncelikle bir Alfa Romeo yu kesinlikle , Alfa Romeo servisi/ustasına götürmenizi öneririm..

Ankara'da özel ve yetkili Alfa Romeo servisleri var.(Akota , Alfin , Alfaline , A&R)

Ben Alfin Alfa Romeo servisini öneririm.

Hayırlı olsun şimdiden.

Sent from my iPhone using Tapatalk

derenuysal

Teşekkür ederim. Ben de Alfaline'ı duydum arkadaşlarımdan. Alfaline ya da Alfin'e götüreceğim o zaman aracı.

Çok teşekkür ederim, inşallah hayırlı olur, sevgiler.
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Plus

alfa0606

Alfa romeo aracınızı kesinlikle alfa dan anlayan anlayan bir servise götürün ilk ekspertiz çok önemli ankarada yeni açılmış olan alfa tech alfa romeo özel servisi tavsiye ederim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login
Alfa romeo aracınızı kesinlikle alfa dan anlayan anlayan bir servise götürün ilk ekspertiz çok önemli ankarada yeni açılmış olan alfa tech alfa romeo özel servisi tavsiye ederim

Teşekkür ederiz ve hoşgeldin Şerif :)

alfa0606

Hoşbulduk teşekkür ederim

E.Ç.M. (MiTongin)

Ozel ekspertiz yapan yerleri fazla tercih etmeyin ( *alfalar için söylüyorum ) araçlarımız oldukça elektronik. Tespit zor olabiliyor. You are not allowed to view links. Register or Login kardeşimiz önerilerde bulunmuş. Tabi tavsiyede  :yukari-ok: karar sizin. Simdiden hakkinizda hayirlisi
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )