Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 CD çalar çalışmıyor, ses sistemi çok kötü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

novell35

3 aylık Alfa 147 sahibiyim..teyp cd çalmıyor..cd error veriyor..bitek radyo var ama hoparlörler pek iyi değil..en ucuza nasıl halledebiliriz..bütçe şu aralar sıkıntı..herkese tşk ederim..hayırlı cumalar

furkan_topay

You are not allowed to view links. Register or Login
3 aylık Alfa 147 sahibiyim..teyp cd çalmıyor..cd error veriyor..bitek radyo var ama hoparlörler pek iyi değil..en ucuza nasıl halledebiliriz..bütçe şu aralar sıkıntı..herkese tşk ederim..hayırlı cumalar
Orjinal cd çalın veya parçaları track olarak çekin çünkü mp3 olarak çekilenleri oynatmaz.
Hoparlörlere gelince bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur.
Alfa Romeo 147       2007 1.6TS  Blackline
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Collezione
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Distinctive
Alfa Romeo 147       2006 1.6TS  Blackline

vieri

Cdleri düşük çekim hızında çekin ve çizilmemesine dikkat edin.Evet radyoda ses kalitesi hiç tatmin edici değil.Ama cd çaları çalıştırırsanız değişime gerek duymayabilirsiniz.Forumda bunla ilgili konular da mevcut.

Kaan

147-156 ve GT teyplerindeki en önemli sorun. Gözündeki lens zamanla yıpranıyor ve cdleri okuyamaz hale geliyor. Cd çaları kullanmak istiyorsanız 50 kuruşluk adi cdleri kullanmayın. Tanesi 2 ile 5 TL arasında değişen yeniden yazılabilir cd-rw ler mevcut. Bu cdlerde teyp okumamazlık yapmıyor. Kısa vadede bu şekilde çözüm bulabilirsiniz. Hem de usb gibi kullanarak şarkıları sıkılınca silip yerine başka şarkı yazabilirsiniz. Uzun vadede ise orjinalliği hiç bozmadan 180 TL civarına usb changer alıp montajını kendiniz yapabilirsiniz. Ses kalitesi içinde bir adet amfi ile kapılara iki takım midbass takarsanız tatmin edici bir ses sisteminiz olur.
1 hayal
5 duyu
6.his

novell35

Gouki

Söküp lensi temizlemeyi veya temizletmeyi deneyin.

Alfista35

Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

novell35

hiçbir işe yaramıyor..ben teyp söküp elle temizledim nafile..değişmesi gerek okuyucunun...ben bitürlü fırsat bulup gidemedim ilk fırsatta bi elektronikçiye uğrayacam