Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta klima sürücü tarafı sürekli sıcak üflüyor.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur_1903e

Giulietta sürücü tarafının sürekli sıcak üfleme sorunu İle ankara yetkili servis akota ile görüştüm.
1. Ben sorunun flap motorunda olduğunu düşünüyorum ve değişim yapılması gerektiğini düşünüyorum.
2. Servis ise kalorifer kutusunun komple değişmesi gerektiğini söylüyor, en kesin çözüm olduğu için.
Daha önce bu sorunu yaşayan varsa önerilerini sunarsa çok minnettar olurum.

ayredin1982

bunla ilgili olarak bravolarin  klape kapaklarinda sorun oluyor ve sizinkiyle aynı sorunu yasayan kişiler vardı. ilgili foruma bi bakın cevabınızı bulacağınızı düşünüyorum.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugur_1903e

Fiat ve lancia forumlarında hep kırılan bir parçadan bahsediliyor. Fiat için bu parça bulunabiliyor ama alfa da galiba bu parça için kalorifer kutusu komple değiştiriliyor. Ben Fiat için olan parçaları alıp öyle gideyim bari servise belki uyar.

ugur_1903e

Bilgilendirme olsun sorunun kaynağı bulundu.
Bugün aracın ön göğsü komple söküldü ve sıkıntının kalorifer kutusunun içindeki plastik bir parçanın kırılması olduğu anlaşıldı,  buraya kadar sorun yok ancak bu parçanın kırılmasından dolay kalorifer kutusunun komple değişmesi gerektiği söylendi fiyat işçilik dahil 3000 civarı tutuyor. Ayrıca parça İtalya dan beklenecek burda yokmuş.
Pire için yorgan yakmak tam anlamıyla bu olsa gerek.

cAn16

Geçmiş olsun , belki de çözüm gerçekten böyledir bilemiyorum ama servis işin içinde olunca kolaya kaçmış olabileceği aklıma geliyor hep. Umarım uygun bütçeli bir çözüm bulursunuz.
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp