Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 mk1 değişim projesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dodogitar

Merhaba arkadaşlar,

2004 147 mk1 e sahibim. Aynı bölgede yaşadığım arkadaşımında yurt dışından getirdiği yabancı plaka kendi üstüne mk1 147 si var. Bu aracı bu ay içinde yurt dışına geri götürecek ve oradaki arkadaşına hibe edecek. Gitmeden önce istediğin parçaları alabilirsin dedi ve seçimi tamamen bana bıraktı. Arkadaşımın aracı deri koltuk ve siyah döşeme. Tabi beni cezbeden koltuklar. Koltukları almak istiyorum yalnız benim iç döşeme bej olduğundan sırıtacak gibi, bunun içinde alt döşemeyi de değiştirecek gibiyim. Size sormak istediğim,

1-  kapı döşemelerini aktarmamı yapayım yoksa kapılarımı aktarayım, araçlar aynı renk ve onun kapılarında çizik ve boya işlemi yok.
2- onun arka kapılar otomatik cam, benim arkalar manuel, kapıları aktarma yaparsam arka camlar için tesisat zormu olur
3- o araçta hız sabitleyicisi mevcut, forumdaki hız sabitleyicisi konularına baktığımda hız kolunun takıldığı soketin olması yetiyor gibi geldi, benim araçta da bu soket mevcut ise sadece kolu takmak yetermi.

Bu üç maddenin haricinde aracın orjinal alfa jantlarını alacağım. Ayrıca orjinal dublin mevcut onuda alacağım.

takıldığım üç madde var, bunlar ile ilgili ne yapayım sizce ?

2004 147 1.6 Progression
2008 147 1.6 Distinctive

dodogitar

Su zamana kadar arka kapilari manuel olupta otomatige ceviren kimse olmadimi ? 

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2004 147 1.6 Progression
2008 147 1.6 Distinctive

vieri

Bence kapıları komple değiştirmeyin.Kapıların sökülüp takıldığı, vida yerlerinden anlaşılır.4 parça değişenli bir aracı satmak ileride sizin için zor olabilir.

Kaan

Bence kapıyı komple değilde sadece iç panzolotları değiştirin. Otomatik arka camlar içinde ehli bir elektrikçi ile görüşün. Eminim yardımcı olacaktır.
1 hayal
5 duyu
6.his