Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Serkan ve '97 145 QV

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

You are not allowed to view links. Register or Login
Serkan abi satmayı düşünüyorsan ben çevremde sorduracağım muhakkak bizden birine gitsin yavru.

You are not allowed to view links. Register or Login Est. Volkan abi, 145 i kaçırıp gelelim beraber girişelim derim :)

İlbey ne yazık ki biraz uzak kalıyor ama eğer Volkan, sen müsait isen ve iki ihtiyarı evinizin bahçesinde misafir edebilirim dersen, hafta arası, bugün ve Cuma hariç bir akşam gelebilirim  :).

///////////////

wolkanku

İlbey ne yazık ki biraz uzak kalıyor ama eğer Volkan, sen müsait isen ve iki ihtiyarı evinizin bahçesinde misafir edebilirim dersen, hafta arası, bugün ve Cuma hariç bir akşam gelebilirim  :).

hafta arası imkansız abi, çalışıyorum ve en erken 19:20 gibi evde oluyorum. 1 saat sonra da hava kararıyor otopark karanlık oluyor, aydınlatma yetersiz.

haftasonundan başka seçenek yok malesef.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

agucba

hafta arası imkansız abi, çalışıyorum ve en erken 19:20 gibi evde oluyorum. 1 saat sonra da hava kararıyor otopark karanlık oluyor, aydınlatma yetersiz.

haftasonundan başka seçenek yok malesef.
Canın sağ olsun.

Agucba by Tapatalk

///////////////

sacak

Serkan abi yazılım yokmuydu bu canavarda açıklamada göremedim
156 2.0
INFINITI FX -35

agucba

Serkan abi yazılım yokmuydu bu canavarda açıklamada göremedim
Var. Tüm bilgileri, bakımları vs bilgileri satılık başlığına yazarım diye buraya yazmadım.

Mesela debriyaj baskı balatayı da değiştirtmiştim.

Geçen hafta yağ ve yağ filtresi falan değişmişti. Yani aslına bakılırsa 'keyfi' şeyler haricinde masraf yok gibi.

Agucba by Tapatalk

///////////////

agucba

Biraz uzakta ama yine de ekleyeyim. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Agucba by Tapatalk

///////////////

agucba

Serkan Amatör Boya Bakımı sonrası 145 QV

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bu da Baba ile beraber bir poz

Agucba by Tapatalk

///////////////

Kurzuk

Son fotoğraf muhteşem. Ne güzel durmuşlar. Yani boya koruma sonrası evlat tabii ki güzel ama babayla bir başka
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

h.t

Maşallah :nazar:

Sent from my iPhone using Tapatalk

krm1983

Siyah ve beyaz harika durmuş.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

agucba

Artık 145 QV bizim olmadığına göre konuyu kilitleyebiliriz. Gelecek maçlara bakacağız.

Agucba by Tapatalk

///////////////

mertky

Yıllarca aktif olan bu konuya son bir güncel atalım, ancak pek mutlu sonla bitmiyor söylemem gerek.

Aylarca süren 'ne alsak' sürecinin Ağustos ayına denk gelen kısmında You are not allowed to view links. Register or Login 'ün forumda ilanı görüp bana yollamasıyla ilk kıvılcımlar ortaya çıktı. O gece tüm konuyu okuyup işte almam gereken araba diye iç geçirdim, ancak o ara bütçem yetmiyordu. 2 litre çok yakar öğrenci adamsın boşver diye kendimi avutup 1.4 ve boxer motorluları kovaladım. İzmirde olduğum sıra 1.4 bir 145'i test etmeye gittim ve o gün adeta diğer seçenekler yok oldu. Tamam hadi servise gidelim diye konuştuktan sonra olaylar silsilesi alamadım o 145'i. Herneyse ısrarlar, vaatler cepteki parayı denkleştirdim ve Serkan abiye mesaj attım. Çok geçmeden buluştuk ve incelemeye başladık.

Uzun süren pazarlık sürecinden sonra -yaklaşık 3dakika- ertesi gün buluşmak için sözleştik ve ben kırmızı koltuklu bir Alfa sahibi oldum. Yoldan ozi'yi de alıp mutlu mesut eve geçtik ve evladı park ettik, akşamında da küçük bir meeting düzenledik.

mertky

Ufak tefek eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum, ruhsatımız gelmiş, mutluyuz huzurluyuz, rutin olarak okula gidip geliyorum. Bu git-geller sırasında benzin ibresinin çok çabuk düştüğü gözüme çarptı. Hararet göstergesi oynaktı, birkaç forumda 'onlar öyledir' yazdığını görünce fazla üstüne gitmemiştim ama havaların soğumasıyla motorun hiç ısınmaması ve yakıt tüketim ortalamasının 15litrelere çıkmasıyla normal olmadığını farkedip termostatı değiştirme kararını aldım. 1 hafta boyunca taksi gibi ön panjurda kartonla gezdikten sonra yenisini almak için İstanbul'a geldim ve asıl hikaye o gün başladı.

Sabah uyandım Bostancı'ya doğru yola çıktım. Istanbul'da Avrupa yakasında oturanlar Bahçeköy orman yolunu bilirler, favorimdir. Stadın orada trafik olduğunu görünce rotayı o yöne çevirdim. Camlar hafif aralık, arkadan Hotel California çalıyor, rüyadaymışçasına gidiyorum. Şarkının ve virajların güzelliği etkisiyle yükselen tempo rüyayı kabusa dönüştürdü.

Farkında olmadan viraja fazla hızlı girmem, yetmezmiş gibi bunu şerit çizgisinin üzerinde yapmam karşıdan gelen kamyonete 'Merhaba' dememi sağladı.

Burnum bile kanamadan dışarı çıktım ama onun durumu benim kadar iyi değildi, bir bakıma benim için kendini feda etmişti. Sol direk sağ tarafa göre 5cm civarı gerideydi ve tavanı da kasmıştı. Çekiciye attık götürdük, dükkan dükkan ne yaparız ne ederiz diye konuştuk ama nafile, çıkan masraf beni fazlasıyla aşıyordu ve hiçbir zaman da eskisi gibi olamayacaktı, daha kötüsü başka bir kaza gerçekleşirse ilk seferki kadar beni koruyamayacaktı. En son başında sohbet ederken araba satıldı ve toplanmaya başladı, şuan da sanırım parça bekliyor. Daha alalı 1 ay olmuşken kaza yapmam ne kadar üzücü olsada yeniden yollarda görecek olmak az da olsa mutlu etti. 2006'dan beri forumla beraber yaşayan 145'in başına gelenleri sizlerinde bilmesi gerekiyordu, yazması ne kadar zor olsa da...

mertky

TRSemih

Heyecanla okuyup, yazının sonunda güzel iki kare fotoğraf görmeyi ümit ediyorken bir anda şok oldum. Neyse ki sizde bir şey yok. Önemli olan o.

QV için üzülmekten başka yapabilecek bir şey yok. Büyük geçmiş olsun.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Theillest

Size bişey olmaması sevindirici tek temenni o olmuş ama qv yi ilanda oldugu sürede açıp açıp bakardım sonu böyle olması üzüntü verdi açıkçası geçmiş olsun tekrardan.

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

Tolga033

Geçmiş olsun. :( Son fotolar yapıldıktan sonra mı çekildi.

E.Ç.M. (MiTongin)

Üzücü bir son olmus. Geçmiş olsun
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Bandırmalı

Geçmiş olsun. Kendi alfamın başına gelmiş gibi üzüldüm.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

wolkanku

2006dan beri tanıdığım bildiğim arabaydı, içim cız etti ya
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ucarozcan

Çok geçmiş olsun. Çok uzuldum. güzel bir gün sonu üzücü...

Xperia Z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

Fatihob

..

krm1983

ÇOk geçmiş olsun. AB görevini yapmış sizi korumuş kaza esnasında. Umarım daha iyilerine binersiniz.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

murat

Üzücü olmakla birlikte toplanıyor olması da iyi bir haber tabi..Umarım yine buralarda görünür
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

ealprsln

Büyük geçmiş olsun...