Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yokuşta kalkarken aracın gaz yememesi ?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

p.tesi ölçüm yaptırcam emisyondan,zenginde kalma ihtimali yüksek
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Oğulcan Yücel

Böyle bir sorunu ben de yaşıyorum ancak benimki baya büyük. Klima açıkken 2.viteste rolantide giderken araç gaz yemiyor yığılıp kalıyor mutlaka birinci vitese almam gerekiyor. Otobanda da gaz yemiyor tek kişi klima açık 100den 110 a gelmem 10 saniyemi alıyor. Böyle bir durumda olan var mı? Geçen 70bg citroen c3 kullandım 2004 model o bile roket gibi benim aracın yanında.  :'(

fluhayat

You are not allowed to view links. Register or Login
Böyle bir sorunu ben de yaşıyorum ancak benimki baya büyük. Klima açıkken 2.viteste rolantide giderken araç gaz yemiyor yığılıp kalıyor mutlaka birinci vitese almam gerekiyor. Otobanda da gaz yemiyor tek kişi klima açık 100den 110 a gelmem 10 saniyemi alıyor. Böyle bir durumda olan var mı? Geçen 70bg citroen c3 kullandım 2004 model o bile roket gibi benim aracın yanında.  :'(
hocam bana söylenen debimetreden kaynaklanıyor olabileceğiyidi.bir de dikkat ettim bizim arabalarda klima çok etkiliyor.çift taraflı olduğu için olabilir diye düşünüyorum.onun dışında beyni bilgisayara bağlayıp bir baktırın.en doğrusu bu sanırım.
alfa romeo 2004 156 distinctive

mahoretti

Klimanın etkisini, çekiş düştüğünde klimayı kapatarak anlayabilirsiniz. Bir anda eski formuna döner motor.