Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Lexus style stoplar yakıştı mı sizce??

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfistihrn

Yakışmış. Güle güle kullanın...

Cem

quote:

Evet Cem ayrıca, park sensötlerini de boyat mutlaka...

Sensörleri kendim boyasam mı diye düşünüyorum spreyle,ama çalışmasına etki edermi şüpheliyim,deneme yanılma yöntemini kullanıp sensörleri kucağa almak da var=)

n/a

app hakkında bır gelısme olursa lutfen benıde haberdar edın.bende yaptırmayı dusunuyorum.

Cem

Ben plaka işine çare buldum bile,aynen böyle bir şey yapacağımRegister or Login" border=0>

n/a

appden bıle guzell:))

BARLAS

quote:

app hakkında bır gelısme olursa lutfen benıde haberdar edın.bende yaptırmayı dusunuyorum.

Bağdat Caddesi Feneryolu'nda (tam Shell'in karşısında) Ofis Trafik Müşavirliği var. Mevcut plakalarınızı götürün verin, akşama veya 1 gün sonra APP olarak geri alın. Ben en son 50 YTL'ye yaptırmıştım (en son dediğim 2005 Ocak'ta yalnız )

Cem

quote:

quote:

Bağdat Caddesi Feneryolu'nda (tam Shell'in karşısında) Ofis Trafik Müşavirliği var. Mevcut plakalarınızı götürün verin, akşama veya 1 gün sonra APP olarak geri alın. Ben en son 50 YTL'ye yaptırmıştım (en son dediğim 2005 Ocak'ta yalnız )

Evet Abi,ofis ile görüştüm,kadıköye kayıtlı olan aracımı çift mühürlü olarak 100 YTL ye yapabileceklerini söyledi. Akşam bırakıp plaka ile ruhsatı sabah alabilirmişiz.
Ofis Trafik tel :(216) 418 89 47

Sercan Keklik

barlas abi sen muratı nerden tanıosn :) murat ayrıldı ordan :D
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

BARLAS

quote:

Murat kim yaw?? Benim tanıdığım tek murat, Murat Beyciim..

Benim Ofis Trafik'le ilgili tanışıklığım şöyle oldu. Bundan önceki 147'mi alırken plakanın APP olmasını istiyordum ama o zaman bayağı az sayıdaydı APP plakalar. Ben de düşündüm, şöyle yüksek gelir seviyesine ait adamlara hitap eden arabalar satan otomobil bayileri kesin APP plakadan haberdardır dedim ve Kosifler Oto'yu aradım. "Ben sizden bir 5.20 almıştım da ruhsatla ilgili bir problem var, muamelecinizin adını ve telefonunu alabilir miyim?" dedim, onlar da Ofis Trafik'in numarasını verdiler.. Sonra Ofis Trafik'i arayıp "beni size Kosifler Oto'dan yönlendirdiler, ben APP plaka istiyorum" dedim, onlar da "tabi hemen" dediler..

İşi bilecen işe gitmeyecen durumu yani...

n/a

cem stopların çok güzel olmuş,güle güle kullan...volkanında dediği gibi cam filmi,tampondaki çıtaların ve sensörlerin gövde rengine boyanması + 156 ve 1.6ts yazılarından kurtulman ile birlikte beyaz kuğu iyice göz alıcı şekle gelir... :))

Sercan Keklik

quote:

quote:

Murat kim yaw?? Benim tanıdığım tek murat, Murat Beyciim..

Benim Ofis Trafik'le ilgili tanışıklığım şöyle oldu. Bundan önceki 147'mi alırken plakanın APP olmasını istiyordum ama o zaman bayağı az sayıdaydı APP plakalar. Ben de düşündüm, şöyle yüksek gelir seviyesine ait adamlara hitap eden arabalar satan otomobil bayileri kesin APP plakadan haberdardır dedim ve Kosifler Oto'yu aradım. "Ben sizden bir 5.20 almıştım da ruhsatla ilgili bir problem var, muamelecinizin adını ve telefonunu alabilir miyim?" dedim, onlar da Ofis Trafik'in numarasını verdiler.. Sonra Ofis Trafik'i arayıp "beni size Kosifler Oto'dan yönlendirdiler, ben APP plaka istiyorum" dedim, onlar da "tabi hemen" dediler..

:) bnm arkadaşım ortaktı orayla işte ayrıldılar vs.. arabanın üstünden plaka alırlar falan vs :) iyi calısırlar severim. :D
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

kotchero

orjin hali benim kırmızıya çok yakışıyor ben hayatta değiştirmem ama aracın beyaz, kırmızı stoplar yani orj hali de güzelmiş ,
bu haline gözünüz alışırsa sevebilirsiniz.

bence fena durmamış
APP şart

Edited by - kotchero on 07/09/2007  19:02:58

Sportivo

quote:

Barlas, felaket bir adamsınız abi :)
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Tufan

hah bir tek ben mi beğenmedim derken cengizi gördüm:) kibarca yazmış ama olsun:))

bence beyaz üzerine kırmızı orj. stoplar daha şık duruyor. şeffaflar ise gri veya koyu renkte daha hoş geliyor benim gözüme.

diğer taraftan park sensörlerini kendin boyarsan her kattan sonra tek tek test etmeni tavsiye ederim. yoksa kalın attığın bir kat yüzünden bir tanesi çalışmayabiliyor.

ATA

bence bu renge, içi krom sonarlar daha hos duracak en azından ben onlardan almayı dusunuyorum..

benim 156da aynı renk bu arada.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

agucba

Bence farları değiştirmeseydiniz. Orijinal hali ile daha güzel. Arka farlar tasarlanırken bir mücevherin parlaklığı ve onun kesimleri düşünülerek tasarlanmış.

Brunch'tan çıkıp Göztepe Parkı'na giderken önümde gidiyordunuz bir ara. Egzoz biraz fazla sallanıyordu. Bir de galiba biraz fazla çıkık gibi.

///////////////

Cem

Eskilerim yedekte duruyor,olmazsa aynen eskiye dönerim. Bu arada egzosum biraz fazla çıkık (4-5 cm kadar) ,Benim orjinal egzosumda böyle değildi,ben Mehmet abinin hediye ettiği  eskiden kendinin kullanmış olduğu egzosu taktım,ama ucu komple gövdeye kaynattığından dolayı kısaltmak için müdahale etme şansım olmadı.

agucba

Cem Bey yanlış anlamayın. Sökün falan dediğimiz yok. Neticede araba sizin, farlar sizin, zevk sizin. Bize "..." yemek düşer... Sizin hoşunuza gitmesi yeter.

///////////////

Cem

Estafurullah abi olurmu öyle şey,ben fikir almak için sordum zaten,kamuoyu yoklaması yapıyorum . BEnim  gözüm tam alışmadığı için zevkli insanların görüşüne sundum,fikirlerinize de ihtiyacım var.
Önce plaka- sensör boyama gibi işleri halledeyim,yine batarsa gözüme aynen geri dönerim. Alfa romeo her haliyle güzel=)

Alfadanadam

Stoplar süper süper, beğenmeyenler bunlardan takamayanlar Cem'cim bakma sen onlara. Onların arabaları için bu tarz stop yok :))))

agucba

Bedava verseler takmam

///////////////

Cem

Kıskanmayalım lütfen=))

Sercan Keklik

:) 156 mk1e da yapıcagım ilk 3 iş!

1) ön tampon degişimi
2) arka stoplar
3) Logo iptali!
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

n/a

ben bu tip stopları sevmiyorum.sadece ledli olsa daha iyi olur gibi.ama alfa için fazla seçenek yok.

murat

Ben çok beğendim Cem , yanlız şu plaka acil el at bana diye bağırıyor
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)