Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Turkey 25 Eylül Abant Buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kibitzer

You are not allowed to view links. Register or Login
Selam Beyler

100 tane yaka kartını aldım. Şimdi de tek tek hazırlama zamanı  :D Arabaların üstüne de aynı şekilde bir çalışma düşünüyorum ama fikri olan var mı? ( aklıma tek gelen a3 boyutlarında çıktı alıp ön cama içeriden takmak )

A3 çok fazla büyük olmaz mı? :S
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

E.Ç.M. (MiTongin)

A3 çok fazla büyük olmaz mı? :S
a4 ün yarısı a5 ti dimi  :lol: heh ondan işte. ordan biri a3 dedi  :p
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Uurmayuk

a4 ün yarısı a5 ti dimi  :lol: heh ondan işte. ordan biri a3 dedi  :p

Bence bir format hazırlanıp paylaşılırsa, çıktı alınıp araç önüne yapıştırılabilir.
Basit ve hızlı olur :)

Emre145

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre145

Örnek olarak hazırladım a3 boyutu

Sercan Keklik

Arkadaşlar Üzülerek belirtiyorum ki ben katılamıyorum. Bir Çoğunuzun Takip ettiği, AR Türkiye Sayfasındaki Yarışma İçin Resim koyup isim veren arkadaşlarımız olmuştur.

Mecburi Hizmet adı altında (Bayi Olunduğu için) Ogün istanbul Park a görev listesinde yazmışlar.

İnşallah 5 kişi çekiliş ile katılacaktı forumdan birileri katılır bütün gün sıkılmam.

Herkesten çok özür dilerim.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

yaman50

Arkadaşlar Üzülerek belirtiyorum ki ben katılamıyorum. Bir Çoğunuzun Takip ettiği, AR Türkiye Sayfasındaki Yarışma İçin Resim koyup isim veren arkadaşlarımız olmuştur.

Mecburi Hizmet adı altında (Bayi Olunduğu için) Ogün istanbul Park a görev listesinde yazmışlar.

İnşallah 5 kişi çekiliş ile katılacaktı forumdan birileri katılır bütün gün sıkılmam.

Yapma bunu çok üzüldüm gerçekten. Tamda aynı tarihe denk getirmiş AR Türkiye helal olsun  >:( >:(
2006 156 1.6 ts distinctive (34 FB 0209)
2008 159 1.9 jtdm distinctive plus (34 PVL 22)
2014 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive TCT (34 HE 1918)
2018 Giulietta 1.6 JDTM SÜPER TCT (34 ZMH 42)

ku2

Aynı tarihe denk gelir.. Çünkü son dakika böyle bir şeyi planlıyorlar..
Aylar öncesinden bilsek böyle bir organizasyon yapacaklarını..o gün buluşma yapmayız :)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Sercan Keklik

Aynı tarihe denk gelir.. Çünkü son dakika böyle bir şeyi planlıyorlar..
Aylar öncesinden bilsek böyle bir organizasyon yapacaklarını..o gün buluşma yapmayız :)

Cok düşüncelisiniz selim bey
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

ku2

--

E.Ç.M. (MiTongin)

resim ve yorum paylaşırken nedense kesin bana çıkıcak ve ben de gitmiycem diye hayal kurdum  :lol: bir dahaki buluşmamızı açıklıyorum arkadşlar. Sercanbaba türbesi ziyareti! buna da gelemiyorsa artık biz gidicez  :lol:
*Smiles per gallon*

Sercan Keklik

resim ve yorum paylaşırken nedense kesin bana çıkıcak ve ben de gitmiycem diye hayal kurdum  :lol: bir dahaki buluşmamızı açıklıyorum arkadşlar. Sercanbaba türbesi ziyareti! buna da gelemiyorsa artık biz gidicez  :lol:

Yarın açıklancak liste :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

balesanist

Malesef benden de -2 Hanımın rahatsızlığı vardı bir süredir, ameliyat kararı çıktı.Buluşmaya katılacak havamız da kalmadı açıkçası.Umarım sorun olmaz.Kusura bakmayın.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

E.Ç.M. (MiTongin)

Malesef benden de -2 Hanımın rahatsızlığı vardı bir süredir, ameliyat kararı çıktı.Buluşmaya katılacak havamız da kalmadı açıkçası.Umarım sorun olmaz.Kusura bakmayın.
geçmiş olsun fatih. Allah acil şifalar versin. Hiç dert değil. Sıkıntı yapma lütfen. Bir dahakine inşallah  :arkadasim:
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

SON GÜNCEL LİSTE...

1. Oğuz Can Alantor You are not allowed to view links. Register or Login ( Ankara )
2. Hür Can Tümay You are not allowed to view links. Register or Login ( Ankara )
3. Özgün Polat ( The You are not allowed to view links. Register or Login ) ( Ankara )
4. Doğa Tosun You are not allowed to view links. Register or Login + 1 ( Ankara )
5. Engin Çağlar Mağden You are not allowed to view links. Register or Login +1 ( İstanbul )
6. Onur Öztürk You are not allowed to view links. Register or Login ( İstanbul )
7. Anıl Akçam You are not allowed to view links. Register or Login ( Ankara )
8. Arda You are not allowed to view links. Register or Login ( Ankara )
9. Serkan Korkut You are not allowed to view links. Register or Login ( Ankara )
10. Muzaffer Ersan You are not allowed to view links. Register or Login + 2 ( İstanbul )
11. Kubilay
12. Salim Ulaş You are not allowed to view links. Register or Login ( Ankara )
13. İlbey Yağcı You are not allowed to view links. Register or Login + 2 ( İstanbul )
14. Kutay Persenkli You are not allowed to view links. Register or Login + 1 ( İstanbul )
15. Yiğit D. Özay You are not allowed to view links. Register or Login + 1 ( İstanbul )
16. Eser Akış You are not allowed to view links. Register or Login + 2 ( İstanbul )
17. Alphan Erten You are not allowed to view links. Register or Login ( İstanbul )
18. İlker Benli You are not allowed to view links. Register or Login + 1 ( Ankara )
19. Fatih Demirkaya You are not allowed to view links. Register or Login ( Ankara )
20. Erman Gök You are not allowed to view links. Register or Login ( İstanbul )
21. Okan Senkal You are not allowed to view links. Register or Login + 1 ( İstanbul )
22. Hakan Elci You are not allowed to view links. Register or Login ( İstanbul )
23. Selim Gençoğlu You are not allowed to view links. Register or Login + 1 + 0,5 + 0,5 ( Ankara )
24. Can Gökçe You are not allowed to view links. Register or Login ( İstanbul )
25. Gürkan Lale You are not allowed to view links. Register or Login + 1 ( Bursa )
26. Sercan Günönü You are not allowed to view links. Register or Login ( Ankara )
27. Onur Ağırman You are not allowed to view links. Register or Login ( Ankara )
28. Kutay Uçar You are not allowed to view links. Register or Login ( İstanbul )
29. Hüseyin Bey You are not allowed to view links. Register or Login + 4 ( İstanbul )
30. Ahmet Aybatti You are not allowed to view links. Register or Login ( İstanbul )
31. Serkan Üççetin You are not allowed to view links. Register or Login ( İstanbul )
32. Zafer Sidal You are not allowed to view links. Register or Login ( Eskişehir )
33. Harun Kirca You are not allowed to view links. Register or Login + 1 ( İstanbul )
34. Utku You are not allowed to view links. Register or Login + 1 ( İstanbul )
35. Aytaç Yaman You are not allowed to view links. Register or Login + 1 ( İstanbul )
36. Fatih Obuz You are not allowed to view links. Register or Login + 2 ( İstanbul )
37. Yasin Hancı You are not allowed to view links. Register or Login + 1 ( İstanbul )
38. Fırat Cengiz You are not allowed to view links. Register or Login + 1 ( İstanbul )
39. Serkan Çıkış You are not allowed to view links. Register or Login + 1.5  ( İstanbul )
40. Emre Alparslan You are not allowed to view links. Register or Login ( Eskişehir )
41. Özgür Marankoz You are not allowed to view links. Register or Login + 1 ( Eskişehir )
42. Kutay Korkmaz You are not allowed to view links. Register or Login + 1 ( İstanbul )
43. Ufuk Kurum + 1 ( İstanbul )
44. Murat Baytöre + 1 ( İstanbul )
45. Uğur Alp You are not allowed to view links. Register or Login + 1 ( Bursa )
46. Göktuğ ( Bursa )
47. Emrah ( Bursa )
48. Fatih + 1 ( Bursa )
49. Cenk + 1 ( Bursa )
50. Çağlar Sahin You are not allowed to view links. Register or Login  + 1 ( Zonguldak )
51. Bülent Cengiz You are not allowed to view links. Register or Login + 1 ( Zonguldak )
52. Mahmut Velioğlu You are not allowed to view links. Register or Login ( Ankara )
53. Murat Arslanoğlu You are not allowed to view links. Register or Login + 1,5 ( Zonguldak )
54. Murat Çimen + 1 ( İstanbul )
55. Kaan Kara You are not allowed to view links. Register or Login ( İstanbul )
56. Yılmaz Kızılırmak + 1.5 ( İstanbul )
57. Hakan Şenyıl + 1 ( İstanbul )
58. Cemal Anitaş You are not allowed to view links. Register or Login + 1.5 ( İstanbul )
59. Alper Akdeniz + 1 ( Opsiyonlu ) ( İstanbul )
60. Okan Akbaş ( Opsiyonlu ) ( İstanbul )
61. Evren Alpar + 1.5 ( Opsiyonlu ) ( İstanbul )
62. Barış Yılmaz You are not allowed to view links. Register or Login  + 1 ( İstanbul )
63. Zafer A. You are not allowed to view links. Register or Login + 1 ( İstanbul )
64. Berent Oğuz You are not allowed to view links. Register or Login  +1 ( İstanbul )
65. Tuncer You are not allowed to view links. Register or Login  +1 ( Bursa )
66. Hikmet Çetinkaya You are not allowed to view links. Register or Login  + 2 ( Ankara )
67. Ömer Faruk Bahşi You are not allowed to view links. Register or Login + 1 ( İstanbul )
68. Kutay Yıldız You are not allowed to view links. Register or Login ( Ankara )
69. Bülent Sakyatan ( Bolu )
70. Merih Üstüner ( Bolu )
71. Emre Kediörenli You are not allowed to view links. Register or Login + 2 ( İstanbul )
72. Fatih İslam You are not allowed to view links. Register or Login ( İstanbul )
73. Ahmet Bandırmalı You are not allowed to view links. Register or Login + 1 ( İstanbul )
*Smiles per gallon*

ku2

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Birşey hazırlayıp baskı almaya gerek yok..
Yapışkanlı etike benim dediklerim..

Bunlardan 10 paket alsak, orada elle yazarız üzerine kalın bir asetat kalemi ile..

--

Emre145

Siz bilirsiniz bu bir fikir

ku2

O zaman şöyle bir öneri getireyim.
Herkes yakasına ismini ve nick yapıştırsın. Kendi getirsin yani.
Böylece uğraşmayız.. Herkes kendi yapar.

Ben kendim takıcam yakama.. Çünkü bu tarz büyük organizayonlarda kişileri fiziksel olarak tanımadığımız için bulmak, konuşmak zor oluyor.

--

Emre145

Ben kendim takıcam yakama.. Çünkü bu tarz büyük organizayonlarda kişileri fiziksel olarak tanımadığımız için bulmak, konuşmak zor oluyor.
Dediğiniz gibi olmasi daha mantıklı

balesanist

geçmiş olsun fatih. Allah acil şifalar versin. Hiç dert değil. Sıkıntı yapma lütfen. Bir dahakine inşallah  :arkadasim:

Eyvallah çok sağol.Allah sağlık sıhhat versin gerisi kolay.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

E.Ç.M. (MiTongin)

abi ben hallediyorum o işi.yaka kartlarını aldım. çıktılarınıda alıyorum bugün. kesip içlerini yerleştiricem
*Smiles per gallon*

ku2

abi ben hallediyorum o işi.yaka kartlarını aldım. çıktılarınıda alıyorum bugün. kesip içlerini yerleştiricem

Hadi canım..!
İyi peki.. Epey iş o yüzden kendimiz yapalım bari demiştim.
Eline sağlık o zaman. :)
--

E.Ç.M. (MiTongin)

Hadi canım..!
İyi peki.. Epey iş o yüzden kendimiz yapalım bari demiştim.
Eline sağlık o zaman. :)
est. abi benim için keyif sıkıntı yok  :serefe:
*Smiles per gallon*

ealprsln

You are not allowed to view links. Register or Login bende bugünkü görüntü ile katılamayacağım. Şehir dışından aile dostlarımız geliyormuş, dün haberimiz oldu. Beni de listeden çıkartabilir misin lütfen...
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login bende bugünkü görüntü ile katılamayacağım. Şehir dışından aile dostlarımız geliyormuş, dün haberimiz oldu. Beni de listeden çıkartabilir misin lütfen...
bir qv daha aramızdan kaydı  :'( tamam kardeşim sıkıntı yok. inşallah başka sefere.

arkadaşlar gelemeyecek olan varsa ayıp olur falan diye düşünmesin. mazeret olmadan yazsın ki bilelim. ona göre yer ayarlaması ve takibini yapabilelim  :alfisti:
*Smiles per gallon*