Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık : 147 direksiyon tuş seti

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dodogitar

Aracimin direksiyon tus setini degistirdim. ses acip kapatma tusunun karti bozuk cercevesi ve filmi saglam  sag tus setinde herhangi bir sorun yok stabil calisiyor.

Ikisi toplam 80 tl.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2004 147 1.6 Progression
2008 147 1.6 Distinctive

agucba

Yanlış anlamayın ama tuş takımını bozuk olduğu için değiştirdiniz sanırım. Bozuk olan bir şeyi niye satma gereği duyuyorsunuz ki?

///////////////

Theillest

You are not allowed to view links. Register or Login
Yanlış anlamayın ama tuş takımını bozuk olduğu için değiştirdiniz sanırım. Bozuk olan bir şeyi niye satma gereği duyuyorsunuz ki?
+1

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

mahoretti

bu tip durumlarda HİBE MASASI daha uygun olur sanırım.  :alfisti:

dodogitar

Mesajda belirttim. Sol tusun karti arizali sag tus ta sorun yok. Daha once sadece kart aradigimda onada direk 100 tl cekilmisti bende yurt disindan buldum getirttirdim. Haliyle iki tarafta bosa cikti. Karti saglam olup cercevesi kirilmis olan olabilir. Set halinde alan olabilir.

2004 147 1.6 Progression
2008 147 1.6 Distinctive

Theillest

Mesajda belirttim. Sol tusun karti arizali sag tus ta sorun yok. Daha once sadece kart aradigimda onada direk 100 tl cekilmisti bende yurt disindan buldum getirttirdim. Haliyle iki tarafta bosa cikti. Karti saglam olup cercevesi kirilmis olan olabilir. Set halinde alan olabilir.

Yurtdışından ikisi ne kadara geldi öğrenebilirmiyiz siteyi fln

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

dodogitar

Ebay uzerinden 150 kargo ile almistim kullanilmis burda 200 e geliyordu

2004 147 1.6 Progression
2008 147 1.6 Distinctive