Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

1.6jtdm giulietta yazilim sorunsali

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vtec_2

Selamlar kismetse bu hafta aracima yazilim yaptirmayi dusunuyorum. Dizel hakkinda cok bir bilgim yok. Malum bizim araclar 105 hp 320 tork. Yazilim sonrasi 130 hp 400 tork olacak, merak ettigim bizim hantal araclarda yazilim sonrasi kullanimda belirgin bir farklilik oluyormu.
Yazilimla beraber partekul dolumu sorunu var diyorlar. Devirli kullanimla bunu cozebilirmiyim.

simdiden tesekkurler

cagdas oto izmir

20bin kmdir dizel gıulietta kullanıyorum hantallik oldugunu düşünmüyorum gayet iyi gidiyor yazilimla ne kadar sorunsuz olur ileride ne gibi sorunlar cikar çıkmaz bilemeyiz

SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OğuzCanAlantor

Yazılım yaptırabilirsiniz herhangi bir sıkıntı olmaz .

Tabiki yazılımı işi bilen birine yaptırın.

Giuliettanın alt yapısı düzgün örneğin 220 hp 1.6 Dizel Giulietta yaptık. Kendi alt yapısı destekliyor. ( enjektörler - baskı balata vs )

vtec_2

Bende 80.000 km dir kullaniyorum. Sadece garanti suresinin bitmesini bekledim. Istanbul disi cok fazla seyahat yapiyorum. Ihtiyacim olan otobanda rahat arac sollama ve yokuslarda aracin bayilmamasi. Zaten cok bir beklentim yok , yolda yormadan hizlansin.
Adamlar arac yapmis ,  keske sunu 140 - 150 hp fabrika cikis seklinde yapsalarmis.

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login
Bende 80.000 km dir kullaniyorum. Sadece garanti suresinin bitmesini bekledim. Istanbul disi cok fazla seyahat yapiyorum. Ihtiyacim olan otobanda rahat arac sollama ve yokuslarda aracin bayilmamasi. Zaten cok bir beklentim yok , yolda yormadan hizlansin.
Adamlar arac yapmis ,  keske sunu 140 - 150 hp fabrika cikis seklinde yapsalarmis.

Yazılımda Garantiden çıkmaz anlayamazlar hard bir yazılım yapmazsanız.

orkun

You are not allowed to view links. Register or Login
Selamlar kismetse bu hafta aracima yazilim yaptirmayi dusunuyorum. Dizel hakkinda cok bir bilgim yok. Malum bizim araclar 105 hp 320 tork. Yazilim sonrasi 130 hp 400 tork olacak, merak ettigim bizim hantal araclarda yazilim sonrasi kullanimda belirgin bir farklilik oluyormu.
Yazilimla beraber partekul dolumu sorunu var diyorlar. Devirli kullanimla bunu cozebilirmiyim.

simdiden tesekkurler
merhaba. araca yazilim yaptıktan sonra deneyimleriniz ve görüşlerinizi hakkında bilgi verir misiniz. ve hangi yazilim ve fiyat olarak merak edilen bir konu.