Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Memleketimden oç manzaraları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iceberg156

Gecmis olsun. Bunlar hepimiz icin ilk degil, son da olmayacak maalesef.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

Alfista35

Geçmiş olsun abi. Bende aynı şeyleri sıklıkla yaşıyorum. Bir de şöyle durumlar var, kimseyi engellemeyecek kuytu köşelere park ediyorum her daim ama nafile,yine çiziyorlar,vurup kaçıyorlar. Başkalarına bakıyorsun adamlar yolun ortasına bırakıp gidiyor,arabalarında nokta çizik yok. Ülkede artık nefes alamaz hale geldik, her taraf çomar dolu...

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login
Geçmiş olsun abi. Bende aynı şeyleri sıklıkla yaşıyorum. Bir de şöyle durumlar var, kimseyi engellemeyecek kuytu köşelere park ediyorum her daim ama nafile,yine çiziyorlar,vurup kaçıyorlar. Başkalarına bakıyorsun adamlar yolun ortasına bırakıp gidiyor,arabalarında nokta çizik yok. Ülkede artık nefes alamaz hale geldik, her taraf çomar dolu...
Eminim sizlerde de aynıdır.bir yere park ettiğim zaman öyle ince eler sık dokurum ki..park ettiğin yerdeki ortama göre kafamda türlü türlü senaryolar oluşturup park yerini öyle seçerim, biri çıkarken sürterebilir, biri şurdan dönerken vurabilir, burası kapı ağzı giren çıkan çizebilir,burası balkon altı yukarıdan bişey düşebilir, burası cafenin önü insanlar yaslanabilir vb onlarca senaryo.paranoyak olduk resmen.

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfista35

Eminim sizlerde de aynıdır.bir yere park ettiğim zaman öyle ince eler sık dokurum ki..park ettiğin yerdeki ortama göre kafamda türlü türlü senaryolar oluşturup park yerini öyle seçerim, biri çıkarken sürterebilir, biri şurdan dönerken vurabilir, burası kapı ağzı giren çıkan çizebilir,burası balkon altı yukarıdan bişey düşebilir, burası cafenin önü insanlar yaslanabilir vb onlarca senaryo.paranoyak olduk resmen.

Öyle maalesef . Sakınan göze çöp batar derler ya, bizimki de o mesele. Artık apartmanın otoparkına park etmiyorum mesela. Dışarısı kesinlikle daha güvenli.

Vindiesel26

Kimsenin kimseye saygısı yok, herkes barut gibi geziyor trafikte, onun arabası çok güzel benim neden yok! diyen oç'lerde böyle işler yapıyor memlekette. Ortada dirlik düzen yok başı boş insan sürüsünden başka birşey değil şuan Türkiye. Gerçi ortada yaşanacak bir Türkiye'de kalmadı. İşini düzgün yapan bir memlekette ekmek parası kazanmak gerçekten zor. Allah yardımcımız olsun, sizede geçmiş olsun yapanları allah ıslah etsin.
Sigorta Aracılık Hizmetleri

Serdivan / Sakarya

since1910

Eski 159'uma apartmanın kapalı otoparkında yapılan işlem. Ne yapacaksınız, kimi suçlayacaksınız?? Ahlaklı ve medeni bir toplum olamadığımız sürece bu tarz olaylar yaşamaya mecburuz...

ArinFırat

Eski 159'uma apartmanın kapalı otoparkında yapılan işlem. Ne yapacaksınız, kimi suçlayacaksınız?? Ahlaklı ve medeni bir toplum olamadığımız sürece bu tarz olaylar yaşamaya mecburuz...
Offf ki ne of.geçmiş olsun.

ArinFırat

Kimsenin kimseye saygısı yok, herkes barut gibi geziyor trafikte, onun arabası çok güzel benim neden yok! diyen oç'lerde böyle işler yapıyor memlekette. Ortada dirlik düzen yok başı boş insan sürüsünden başka birşey değil şuan Türkiye. Gerçi ortada yaşanacak bir Türkiye'de kalmadı. İşini düzgün yapan bir memlekette ekmek parası kazanmak gerçekten zor. Allah yardımcımız olsun, sizede geçmiş olsun yapanları allah ıslah etsin.
Maalesef gidişat pek hayra alamet görünmüyor.daha 1 yıl öncesine kadar bizler burada diken üstündeydik batıdaki kardeşlerimizin pek haberi olmaz ve  etkilenmezlerdi ancak şimdi aynı kaygılar tüm Türkiye'ye yayılmış..toplumun ayarlarıyla fazlasıyla oynadılar, bu yüzden herkes gergin..arabayı çizmenin trafikte tartışmaların büyümesinin bununla ne alakası var demeyin bal gibide alakası var.haddim olmayarak uzun uzadıya yazmayacam, sosyolog arkadaşları daha iyi açıklayabilir bu durumu

cem meric

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Konu ile alakası yok ama ,

Bingöl de Samsung mağazasının önu burası mağazaya roket atmışlar, adam ekmek teknem gitti diye dert yanıyor, gidişat iyi değil.

Geçenlerde benim de mini yi çarpılamış birisi bagaj kapağını.

Geçmiş olsun...

emreyilik

Cok gecmis olsun. Memleket degil timarhane yeminle..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 Alfa Romeo 147 Collezione

ahmet_hulusi

Ne denilebilir ki? Bu sıkıntıyı yaşayan herkese geçmiş olsun. Ben de çiziklerden dolayı çok muzdaripim, atılan çiziklerden dolayı aracımı istediğim fiyata satışa bile çıkartamadım. Pasta cila, rütüş bunlar ufaktan da olsa araca maddi değer kaybettiriyor. Maddiyatı da geçtim psikolojik olarak rahatsız ediyor. Şayet ben yolda stop etmiş bir araç görsem iteklemeye yardıma koşan biriyim. Durup dururken birinin arabasının çizilmesi içimi bunaltıyor, sinir harbi yaşatıyor. 
2005 156 1.6 TS Distincitive
2013 Mitsubishi ASX Intense
2011 Passat 1.6 TDI Blumotion Comfortline
Bir sonraki E60 5.20 d lci mi olur bilemem ama finalim 159

denozor

oha...
ne yapmış öyle yaaa
2014 giulietta 1.4 multiair distinctive tct 170bg

ealprsln

Güzelim ülkenin ve bu ülkeye gönül bağı olan herkesin gerçekten içinden geçtiler ve geçmeye devam ediyorlar. Sokakta yanımızdan gaspçı, tecavüzcü ve benzeri birçok türde insan yürüyüp geçiyor. Kimler ile aynı apartmanı, sokağı, havayı paylaştığımızı idrak edemeyecek hale geldik. Adalet sistemindeki yozlaşma kişinin kanunlara bakışını yerle bir etti ve etmeye devam ediyor. En basidinden bir tecavüzcünün caydırıcı bir ceza almaması potansiyel tecavüzcüleri cesaretlendiriyor. Yozlaşma hızla ve giderek büyüyor. Bunu sadece bir mal üzerindeki maliklik olarak düşünmemek gerek; her alanda kişisel haklarımız ve özgürlüklerimiz kısıtlandırılıp gerektiği noktada elimizden alınıyor. Henüz bu hafta başında yaşadığımız haber alma özgürlüğümüzün internetin bloklanması ile yapıldığı gibi.

Lisans eğitimimi siyaset bilimi üzerine yaptım ve bitirme tezimde din sosyolojisi üzerine çalıştım. Üniversite yıllarımda bir toplum nasıl yozlaştırılır ve sonunda çöküşe uğratılırın teorisini üniversite öğrendim fakat durumu bir fiil gerçek hayatta deneyimlemek, yaşananlara maruz kalmak, toplumun topyekün hissizleştiğini; reaksiyon kuvvetini kaybettiğini görmek....  İşte bu gerçekten insanın içini sızlatıyor.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

ArinFırat

Güzelim ülkenin ve bu ülkeye gönül bağı olan herkesin gerçekten içinden geçtiler ve geçmeye devam ediyorlar. Sokakta yanımızdan gaspçı, tecavüzcü ve benzeri birçok türde insan yürüyüp geçiyor. Kimler ile aynı apartmanı, sokağı, havayı paylaştığımızı idrak edemeyecek hale geldik. Adalet sistemindeki yozlaşma kişinin kanunlara bakışını yerle bir etti ve etmeye devam ediyor. En basidinden bir tecavüzcünün caydırıcı bir ceza almaması potansiyel tecavüzcüleri cesaretlendiriyor. Yozlaşma hızla ve giderek büyüyor. Bunu sadece bir mal üzerindeki maliklik olarak düşünmemek gerek; her alanda kişisel haklarımız ve özgürlüklerimiz kısıtlandırılıp gerektiği noktada elimizden alınıyor. Henüz bu hafta başında yaşadığımız haber alma özgürlüğümüzün internetin bloklanması ile yapıldığı gibi.

Lisans eğitimimi siyaset bilimi üzerine yaptım ve bitirme tezimde din sosyolojisi üzerine çalıştım. Üniversite yıllarımda bir toplum nasıl yozlaştırılır ve sonunda çöküşe uğratılırın teorisini üniversite öğrendim fakat durumu bir fiil gerçek hayatta deneyimlemek, yaşananlara maruz kalmak, toplumun topyekün hissizleştiğini; reaksiyon kuvvetini kaybettiğini görmek....  İşte bu gerçekten insanın içini sızlatıyor.
Teori ve pratiği aynı dönemde yaşamak kimseye nasip olmaz :)

suqunet

bu tip insanlara kızsak da bence asıl sorunun sebebi egitim sistemi, 10 kusur senedir oyuncak gibi oynandı bu sistemden yetisen insanlar da su an dısarı dediginiz gibi yanımızdan gecen insanlar. muhakeme yetenegi olmayan diger canlılara kendinden baska kimseye saygısı olmayan bir toplum yetisiyo biyat etsinler yeter..

necati_jr

Hocam çok geçmiş olsun. Kendi aracıma olmuş kadar üzüldüm açıkçası şuanda görünce. Oç bitmiyor bu memlekette bitmiyor! Yukarda arkadaşın yorumunda okuduğum gibi bizde çocuk olduk kimsenin malına mülküne bi zarar vermedik ya! Ama herkes insan olamıyor maalesef ne çocukken ne de olgunken. Allah kimseyi bir daha böyle durumlarla karşılaştırmaz inşallah. Tekrar çok geçmiş olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sonery1

Geçmiş olsun... kamera olacak kim olduğunu tespit edeceksin ondan sonra o çizdiği eli kıvırıp....

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cemoo89

o çizikler nedir öyle yahu şerefsizler.

kalabalık otoparklı sitelerde de büyük sıkıntı yaşanıyor. Aracımın iki notkasında göcük çekme yaptırdım kapı bölgesi ve çamurluk kısmında. belli ki ablam ya da abim kapıyı küüt diye açıp göçertmiş. şimdi bir tane daha var çok belli beyaz bir arabanın kapısı girmiş. ben dikkatsiz davransam bile camına kartvizitimi, numaramı bırakırım, bi şekilde özür dilerim, zararını telafi ederim ama yok arkadaş insanlar hayvanlıkta sınır tanımıyor.

surgeon

Aracımı boydan boya üzerine küfürler yazarak çizen arkadaşı gerektirdiği saygıyla andım. Hatta öyle bir derin çizmiş ki sacı bile kazıdığı yerler olmuştu. Boyacı bile küfrede ede yaptı 👿👿
palio 1.2 sl 2005 (2009-2010)
vectra cd oto. 1998 (2010-2011)
Megane ıı  privilege oto. 2008 (2011-2014)
corsa 1.4 gls 2000 (2012-2013)
Passat 1.4 tsı dsg 2010 (2014-2015)
Polo 1.4 tdı 2008 (2014-2014)
A3 1.6 oto. 2000 (2014-2014)
156 1.6 ts 2005 (2014-       )
Megane ıı privilege oto. 2008 (2015-2016)
C-ellysee 1.6 hdı 2014 (2016-2016)
Astra 1.6 cdtı oto. Sedan 2016 (2016-     )

cihankardes

fluhayat

benim de sağ arka kapıdan biri girmiş.fakat ne hikmetse boya kalkmamış.ince ve uzun bir çizik var. bunu birdaha ve binlerce kez denese yine başaramazdı sanırım. önümde parkeden arabanın da aynasını patlatmışlar.sanırım aynı kişi. ehliyet verirken dur kalk vs gibi konulara yoğunlaşacaklarına psikolojik analizler yapıp öyle versinler arkadaş. peynir ekmek gibi ehliyet dağıtılıyor. tövbe tövbe.açtıracaklar ağzımı.  >:(
alfa romeo 2004 156 distinctive

Sitsabaiesan

geçmiş olsun bende de var boydan boya ince çizik kış diye ellemedim bahara doğru bakacağım çaresine  :duvar:
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN