Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

izmir için servis tavsiyesine ihtiyacım var

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

herkese selam,
yeni aldığım 1998 model 146 TS'mi izmir de güvenilir bir servise sokmak istiyorum.
Aracı, ekonomik olmayacağını düşündüğüm için yetkili servis yerine özel servise sokmayı düşünüyorum.

Bu konuda öneri, görüş ve servis tavsiyelerinize ihtiyacım var.
saygılarımla

master

3. Oto Sanayii'de Alfa Teknik'i öneririm. Fiyatları gayet uygun , servis hızlı , sorunları da çözebiliyorlar.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

Bizim ER'nin de acil işleri Alfa Teknikte yapılıyor, izmirdeki en iyi servislerden biri..

burcintun

İzmir Alfa da benim servis orda Ahmet abi var baya bilgili birisi. Sahibi Ümit buraya da gidebilirsin.

n/a

Alfa Teknik .. Ustası Özgüre bizden selam götür : )

n/a

cevaplar için teşekkürler.

ATA

ben devko diyorum.. bana fiyatlarıo daha uygun geliyor.. 3. sanayide
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

n/a

İzmir hatta dünya da güvendiğim tek usta vardır Ayhan Aykaş Politek Servis ve performans kendisini servis verdigi otomobillerin özellkle ralli ve dragtaki başarılarıyla kanıtlamış durumda

ama bana ve aşkıma garanti süresince ve diger gidislerimde  emek vermis olan özgür ustayı ve teknik alfayı unutamayız

n/a

selam kardeşim  15 yıldır alfa mekanik teknisyenliği yapıyorum ve yakında kendi işimi kuracağım şu an için birmot dayım ama yakında piyasaya bomba gibi düşücem fakat şu an için sorar isen arkadaşım olan özgüre gitmeni isterim.

mKa

quote:

selam kardeşim  15 yıldır alfa mekanik teknisyenliği yapıyorum ve yakında kendi işimi kuracağım şu an için birmot dayım ama yakında piyasaya bomba gibi düşücem fakat şu an için sorar isen arkadaşım olan özgüre gitmeni isterim.

sayın virtual-xx nam-ı diğer engin usta şu dükkanı açın artık da garanti de bitti takılalım size:)

n/a

Engin usta inşallah hayırlı olur kardeşinden methini çok duymuştum

Suty

Yetkili servislerin ekonomik olmadığı düşüncenize katılmıyorum. Kullanılan yedek parça ve motor yağının üretici firma tarafından önerilen ürün olması durumunda ekonomik olan servisin hangisi olduğunu lütfen araştıralım. Bire bir kıyasladığınızda fiyatlamada fark olmadığını gözlemleyeceksiniz.

n/a

Peki işçilik?

agucba

quote:

... kullanılan yedek parça ve motor yağının üretici firma tarafından önerilen ürün olması durumunda ekonomik olan servisin hangisi olduğunu lütfen araştıralım...

Hiç gitmedim ancak yetkili servisler hakkında burada yazılanlar pek içaçıcı değil.
Ayrıca yedek parça kullanırken mecburen Alfa Romeo parçası kullanılması gerekiyor. Başka bir alternatif var mı?
Alfa Romeo'nun Bosch'tan alarak üstüne Alfa Romeo yazdığı bir parçaya üstünde Bosch yazayan bir parçya göre daha fazla para vermek ekonomik olmak mıdır? Garantiyi yetkili olmayan servisler de veriyor.

///////////////