Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo Navigasyonları Türkiyede çalışır mı?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

funkmaster

Şöyle bir olay duydum ki arabaların üstündeki entegre navigasyonları Türkiye henüz desteklemiyormuş. Hep sonradan alınıp takılan GPS cihazları Navturk gibi yazılımlar sayesinde kullanılabiliyormuş. Bana bu konuda birmot hiçbir şey söylemedi ve navigasyon siparişimi kabul etti. Böyle bir sürprizle karşılaşır mıyım? Eğer kullanılamıyorsa iptal ettirmeyi düşünüyorum.

agucba

Bildiğim kadar ile navigasyon aletleri bir CD-Rom ile çalışıyor. Türkiye için yapılmış bir CD'yi sürücüye takmak yeterli olacaktır.

///////////////

Cem

Navigasyonların çalışma mantığı her ülkede aynıdır,kilit konu ise içinde yüklü olan harita olayıdır.
Eğer içinde yüklü olarak Türkiye haritası varsa hiç sorun yok, ki Birmot satıyorsa çalışır durumda vermekle mükelleftir. Yok harita yüklü değilse bir Türkiye haritası yüklenerek çalışması sağlaabilir.

funkmaster

Peki harita güncellemeleri nasıl olacak? Mesela en geç 6 ayda bir güncellenmesi gerektiğini söylüyorlar. Bu güncellemeyi de yine cd ile mi yapacağız?

Cem

NAVTURK için konuşmak gerekirse,güncelleme oldukça onlar internette şifreyle indirilebilen güncelleme paketleriyle bu işi hallediyorlar,ama orjinal gps 'de bu nasıl oluyor bilmiyorum,birmot gerekli açıklamayı yapacaktır.

funkmaster

Hemen arayıp soruyorum, bir falso varsa da vazgeçmeyi düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

n/a

araç buraya gelince yüklüyorlar haritayı diye biliyorum.ama güncelleştirmeler için NavTurk ek ücret alıyor sanırım..

Edited by - Can on 16/09/2007  18:09:07