Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Lexus style stoplar yakıştı mı sizce??

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

quote:

:) 156 mk1e da yapıcagım ilk 3 iş!

1) ön tampon degişimi
2) arka stoplar
3) Logo iptali!

Nası yani Sercan ilk 3 te jant yoq

Sercan Keklik

bunlar daha öncelikli :D
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

tughan

Stoplar güzel olmuş, güle güle kullanın....
Tuğhan.
156 Selespeed

Sportivo

Ben şahsi fikrim Alfa'nın 98 yılı 156 sonrası modelleri için sonradan görsel modifiye yapılması taraftarı değilim. Çünkü hiçbir arabada olmayan fabrika çıkışı doğal bir güzellikleri var Alfa'ların. Elbette değişiklikler yapan olacaktır, sonuçta gönül meselesi. Ama yapılanlar Alfa'ların orjinal halinden daha iyi durmuyor genelde.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

n/a

tüketim değişmiyo fazla,jant alacaksanda  beyaz arabaya kesinlikle siyah kullan

Nicola Larini

Mk2 147 ler bu şeffaf stop olayında çok şanssız..henüz rastlamadım..internette göreniniz var mı?

Sercan Keklik

quote:

Mk2 147 ler bu şeffaf stop olayında çok şanssız..henüz rastlamadım..internette göreniniz var mı?

:( malesef
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Cem

MK 1 için ön far yapmadılar,stop yaptılar,şimdi dengeyi kurmak için olsa gerek mk2 'lerde xenon mercekli var,stop yok.

t_e_m

kişisel görüşüm güzel olmamış, bence bu tür çalışmalar alfa'nın güzelliğini ve klasını zedeliyor, sonuçta şahinciler doğancılar da benzer çalışmalar yapıyor, alfa'nın biraz ağırlığı olmalı bence.

ancak dediğim gibi "bence" parantezinde bu dediklerim. herkesin bakış açısı farklı. kullanan beğendikten sonra olay bitmiştir.

agucba

"Bence" de olmamış. 156 Mk I'in arka farları elmas parlaklığında ve kesiminde tasarlanmış bir ayrıntıdır.

///////////////

rumbler

quote:

Ben şahsi fikrim Alfa'nın 98 yılı 156 sonrası modelleri için sonradan görsel modifiye yapılması taraftarı değilim. Çünkü hiçbir arabada olmayan fabrika çıkışı doğal bir güzellikleri var Alfa'ların. Elbette değişiklikler yapan olacaktır, sonuçta gönül meselesi. Ama yapılanlar Alfa'ların orjinal halinden daha iyi durmuyor genelde.

kesinlikle katılıyorum.
155 Q4'e karoseride daha ne yapabilirim diye bakıyorum ama yok... bulamayınca uyuz oluyorum birinde dtm kanat gördüm, narrow body idi alet. tabiri caizse piyaz üstü baklava yanında ılık ve şekerli ayran yemek gibi bir duyguydu arabanın o halini seyretmek.
75 e bakıyorum, sağına dönüyorum yok, soluna dönüyorum yok, arkasına bakıyorum yok, tavana bakıyorum yok... yapabileceğim max. 75 evo ya da dtm bodykit. başka birşey yapmaya kalkınca arabanın bütünlüğü bozulacak...
ve bence bu bütün Alfa Romeo modelleri için geçerli.
ille de lexus style stop farları kullanılacaksa arabanın ya siyah ya da beyaz olması gerek ve siyah arabaya ikisi de olabileceği gibi beyaz arabada sadece krom olanlarının kullanılmasından yanayım.

app plaka ile ilgili çok etik olmasa da benim daha önce yaptığım bir çözüm var. eski mühürlü plakaları attım bagaja sonra taktım app plakaları arabanın üzerine ve bir seferinde plakalardaki mühür yüzünden polis çevirdiğinde bagajdaki plakaları gösterince sorun çözüldü ancak arabayı didik didik etmek istediğinde memura "şu trafik setinde tebeşir ve jeton bile varken bir eksiğim olacağını düşünüyorsanız buyrun tabii." demiştim

bence arabanın şu anki duruşu güzel ancak bende herkes gibi aracın üzerinde cam direkleri ve fitilleri dışında boyanabilecek ne varsa hepsini gövde renginde boyatmanı (ayna, kapılardaki çıtalar, tamponlar vs.)çünkü bu tür detaylar arabaya daha çok renk vermesine rağmen arabanın görsel bütünlüğünü bozuyorlar, app plakayı (özellikle beyaz arabada muhteşem duruyorlar), eksoz ucu ve eksoz kazanının siyah olması ve lastik + jant derim ama tabii bekara karı boşaması zor derler
'91 75 3.0 QV America