Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

10 yıllık platonik aşk, nihai düğün...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akıllı

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu kadar az kilometrede bir 159. Açık olmak gerekirse kıskandım.

Gesendet von meinem GT-I9190 mit Tapatalk
Öylesini yanımda görünce ben bile edimi kıskanıyorum valla. Tşkler...

Hoşgeldiniz hayırlı uğurlu olsun sıfır gibi araç maşallah  :nazar:
Tşk ederim.

Çok çok iyi bir arabanın bulunmasi neredeyse imkansız olanını bulup almışsınız.Hayırlı olsun.Kazasız,sıkıntısız sürüşlerde kullanmanızı dilerim.Bursa'ya geldiğimde görmek isterim o aleti.2006,gri,205 binde,kozmetik olarak çok da iyi olmayan kendi 159 uma aşığım ki sizinkini görünce araba hırsızı bile olabilirim muhtemelen.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah her zaman beklerim. beklerim kısmı olabileceğinize değil, çaya görmeye vs. karışmasın şimdi  :)

fatihmehmet

Hayırlı uğurlu olsun. Foruma böyle bilinçli giriş yapanları her zaman sevmişimdir. Nadir 159'un da böyle bir sahibinin olması mutlu etti. :nazar: :alfisti:

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

mehmet_QV

Çok güzel bir araç gerçekten. Güle güle kullanın  :nazar:
2011 Giulietta 1.4 Multiair Distinctive

ozroztrk

Hayırlı olsun Mustafa Bey, Güzel bir 159 almışsınız. İyi günlerde kullanın.. Bu aracın bursa'ya geldiğini görmek mutluluk verici  :yukari-ok: :alfisti:

akıllı

Hayırlı uğurlu olsun. Foruma böyle bilinçli giriş yapanları her zaman sevmişimdir. Nadir 159'un da böyle bir sahibinin olması mutlu etti. :nazar: :alfisti:

Teşekkür ederim, ben ayrıca mutlu oldum.
Çok güzel bir araç gerçekten. Güle güle kullanın  :nazar:

Çok sağolun, daha iyileri sizlerin olsun inşallah...
Hayırlı olsun Mustafa Bey, Güzel bir 159 almışsınız. İyi günlerde kullanın.. Bu aracın bursa'ya geldiğini görmek mutluluk verici  :yukari-ok: :alfisti:

Çok teşekkür ederim. Belli ki araç daha satışta iken meşhur olmuş. Dün de mevzusu olmuştu.  :) Bu arada anlaşılan Bursa da ikamet ediyorsunuz. Servis işleri ile ilgili bi ara rahatsız ederim sizi.

Kurzuk

Hayırlı olsun çok sevindim. Böyle nadide az kullanılmış bir Alfa bulununca ve sizin gibi özenli, hakkını veren bir sahibi de olunca çok mutlu oluyorum. Bir tanesini daha uzun yıllar saklamak üzere kurtardık diyorum. Ağız tadıyla keyifli sürüşler dilerim.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

Gökçe

Kazasız belasız inşallah güle güle kullan

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

francobaresi

cok guzel bir arac , gule gule kullanin. ben de gecen yil 35 bin km de 159 aldim, gerci zorla aldim sahibinden desek daha dogru olur:) , baska kalmamistir bu kadar dusuk km diyodum bu ilan cikti.  Sizde cok km yapmiyorsaniz ilerde daha da samanlikta igne durumu olacak aracinizin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cuore sportivo

akıllı

cok guzel bir arac , gule gule kullanin. ben de gecen yil 35 bin km de 159 aldim, gerci zorla aldim sahibinden desek daha dogru olur:) , baska kalmamistir bu kadar dusuk km diyodum bu ilan cikti.  Sizde cok km yapmiyorsaniz ilerde daha da samanlikta igne durumu olacak aracinizin
çok teşekkür ederim. şimdilik benimki "samanlık seyran" durumu.  :-[ ileride ne olur bilmiyorum

Kazasız belasız inşallah güle güle kullan

Teşekkürler, hepimiz inşallah...

Hayırlı olsun çok sevindim. Böyle nadide az kullanılmış bir Alfa bulununca ve sizin gibi özenli, hakkını veren bir sahibi de olunca çok mutlu oluyorum. Bir tanesini daha uzun yıllar saklamak üzere kurtardık diyorum. Ağız tadıyla keyifli sürüşler dilerim.

Çok teşekkür ederim. Umarım hakkını ve hakkınızı veririm.

ucarozcan

Hayırlı olsun diyorum. :nazar: :nazar:
Keyifle kullanmanız dileklerimle. :clover:
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

Jaaaa!

Maşallah  :nazar:
Gerçekten çok güzel bir araç keyifli sürüşler  :alfisti:
M.byrkc

krm1983

Hayırlı olsun.   Sıfır tadında bir 159. Keyifli sürüşler.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

ozroztrk

Çok teşekkür ederim. Belli ki araç daha satışta iken meşhur olmuş. Dün de mevzusu olmuştu.  :) Bu arada anlaşılan Bursa da ikamet ediyorsunuz. Servis işleri ile ilgili bi ara rahatsız ederim sizi.
ELimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım  :alfisti:

akıllı

İyi dilekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim. You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

ELimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım  :alfisti:
Perşembe günü mengerlerden randevu aldım. Gidip genel bir göstereceğim ve yapılması gereken bir şey varsa fiyat bilgisi alacağım. Buna göre şekillenir zaten bakalım genel durum nedir ne değildir? özel servis lazım olursa yazacağım zaten. teşekkürler...

bu arada sabah sırt sırta vermiş abi-kardeş gibi denk geldi. kırmızı-siyah da ayrı güzel... :nazar:

atknmtlu

Hayırlı olsun aracınız. Kilometresiyle temizliğiyle özel bir 159 gerçekten. Keyifli sürüşler  :nazar:
2004 Alfa Romeo 147 2.0 Selespeed Distinctive
2008 Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Emotion
2013 Seat Leon 1.4 TSI FR
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm Distinctive
* 2011 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM Distinctive Plus
* 2013 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm Distinctive

evrenalpar

Hayırlı olsun, harika bir 159, güle güle kullanın.  :nazar:
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

kemal_live

chao

hayırlı uğurlu olsun.. kazasız belasız, iyi günlerde kullanın. :nazar:

sanırım her 159 hayranının binmek isteyeceği kondüsyonda bir arabaya sahipsiniz. keyifli sürüşler dilerim.. :alfisti:
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

akıllı

Güzel temennileriniz için tekrar teşekkür ederim. Hepimiz kazasız belasız, hep keyifli günlerde kullanırız inşallah...

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

iceberg156

Km efsaneymiş  :) hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler :nazar:

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

akıllı

Km efsaneymiş  :) hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler :nazar:

teşekkür ederim, hepimize inşallah...

omfabahsi

Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın inşallah. Sayfanızı büyük bir zevkle takip edeceğim :haydi:

BulutKAYA

Maşallah Allah kaza bela vermesin. her alfistinin hayalidir 159 :)
156 1.6 TS(2016-2017)
Opel Astra J 1.4T (2017-2018)
Ww Polo 16.TDİ(2017-2019)
156 1.6 TS (2018-...)
Honda Civic FB7(2019-...)

Bulut Kaya

akıllı

Maşallah Allah kaza bela vermesin. her alfistinin hayalidir 159 :)
Teşekkür ederim, hepimize inşallah...

Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın inşallah. Sayfanızı büyük bir zevkle takip edeceğim :haydi:
Teşekkürler, inşallah sizlerin de değerli katkılarıyla takip edilecek sayfam olur, hep beraber emek etmiş oluruz...

Fatihob

..