Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yetkilibiabi

You are not allowed to view links. Register or Login

Teşekkür ederim. Çok şükür doktor kendim için lazım değil. Beraber çalıştığımız Zerrin Hanım var ve kendisi bayağıdır çekiyor ve yaşam kalitesi oldukça düşmüş durumda. Akupunktur tedavisi oluyor ama pek bir yararını görmedi anladığım kadarı ile, çünkü hastalık daha da ilerlemiş gibi. Dün beraber MR sonuçlarını almaya gittik ve raporlardan anladığımız kadarı ile 2 olan fıtık, 4 olmuş! Hastalık bana uzak olduğu için benim için bir anlam ifade etmedi.

Bu sebeple tanıdık varsa diye sormak istedim.

You are not allowed to view links. Register or Login ; Atilla Bey, sizin irtibat bilgilerinizi Zerrin Hanım'a vermemde bir sakınca var mıdır?
You are not allowed to view links. Register or Login ; Teşekkürler. İstanbul'da olmaları sebebi ile şimdilik Atilla Bey ve İhsan Bey önerilerini ileteyim. Olmadı sana danışırım yine.
You are not allowed to view links. Register or Login ; İhsan Bey, size de teşekkür ederim. Verdiğiniz ismi ileteceğim.

Son olarak; İyiki varsın Alfisti Turkey, burasının sadece Alfa Romeo hakkında yazılıp çizilen bir forum olmadığını tekrardan gösterdin.  :)

Olur tabiyiki verebilirsiniz. Ne gerekiyorsa yardımcı olurum siz veya baskasi benim icin faketmez.  Cemali abi de numaram var. Oradan ulasabilirsiniz bana.

admin

Türkiye okuduğunu anlamıyor! Admin'in yıllardır dile getirdiği şey sonunda resmi olarak da açıklanmış oldu. Ülkeler gelişirken biz bir konuda daha geri adım atmış bulunuyoruz.

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Ormanci

Türkiye okuduğunu anlamıyor! Admin'in yıllardır dile getirdiği şey sonunda resmi olarak da açıklanmış oldu. Ülkeler gelişirken biz bir konuda daha geri adım atmış bulunuyoruz.

Kesinlikle...

Etrafta o kadar çok örneğini yaşıyorum ki.

Geçende arkadaş mesaj atıyor, "FETÖ soruşturması kapsamında kapanan işyerleri tazminat talep edemeyecek" diye.

Adam bunu "bu firmalarda çalışıp, işten çıkarılanlar" diye anlamış. İşçi nasıl tazminat talep edemez diyor. Arkadaş, önünde yazıyor? Kendin alıntı yapmış bize sunuyorsun? Hızlıca, anlamak istediği gibi okuyor, ondan...

Ehliyet alımı için 300-400 TL verilecekmiş diye haber çıkıyor, herkes paylaşıyor. Arkadaş, haber gördün mü, resmi açıklama gördün mü bununla ilgili? Yok... O zaman niye inanıyorsun?

Okuduğunu anlamayı bırak, mantık yürütme de tembelleşmiş durumda. Yazılan çizilen şeyler işimize, düşünce tarzımıza, fikirlerimize uyuyor mu, tamam o zaman salla. Mantığa oturmasına gerek yok.

Sabah arkadaşım wikileaks belgesi diye Berat Albayrak, veya Bilal Erdoğan'ın mailini gösteriyor. Diyorum ki, bunun aynısını sana yapıp gönderebilirim, bu mu belge? Benimle dalga geçiyorlar. Peki bu diyor, başka birşey geliyor, Notepad'de yapayım aynısını. Sonra ben böyle diyince AKP savunucusu oluyorum. E arkadaş sen elle bile yapılabilecek ihtimalde olan birşeye %100 güveniyor ve buna göre yorum yapıyorsan, ben daha birşey diyemeyeceğim.

Daha örnekler o kadar çok çoğaltılabilir ki...

defrost

milano 75

Aramızda milli emlakda çalışan veya tanıdığı olan varmı,bi arazi durumuna baktırmam lazım,gidemiyorum bu aralar
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

TRSemih

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ucarozcan

BTC (Bitcoin) işi ile uğraşan var mı? :)
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

wolkanku

ben bu ülke insanından, işini yapmamasından gerçekten nefret ediyorum.

kız arkadaşımın mini cabriosunun muayene zamanı geldi.

ruhsatta araç 5 koltuk ve DİZEL gözüküyor.
oysa araçta 4 koltuk 4 emniyet kemeri ve benzinli. ve daha önce muayeneden bu şekilde geçmiş.

tüvtürk'ü aradım bilgi almaya çalıştım. "geçmeyeBİLİR" cevabını aldım. o kadarını ben de biliyorum.
neyse bostancı trafik tescil şubeye gidip bir öğren istersen dedim.
tescil işlemi yapan memurdan gelen cevap " abla bişey olmaz sen bununla her türlü geçersin"
nah geçersin.

olacak olan belli, cumartesi günü muayeneye gidip 1 saat sıra bekleyeceğiz , 10 dakika sonra ruhsatı elime verecekler bu yanlış diye, pazartesiyi bekleyeceğim, ruhsat değiştirip tekrar dudulluda muayeneye gireceğim.

bu insanlar sanıyor ki herkes onlar gibi gevşek, zamanı ve harcayacak benzini çok.
basit bir işlem için nasıl bir vakit ve nakit kaybıdır bu arkadaş anlamak mümkün değil.

bostancı trafik şubeden çıkarken arabasının yanına park edip içine kartını sözde bırakıp nezaket gösteren ayıoğlu ayıdan bahsetmiyorum bile. kartta adamın fax numarasının yarısı gözüküyor sadece. kartımı bıraktım ya arasaydın diyor ve aracını çekmiyor.

bu ülkede katil olmamayı geçtim, yaşam sürmekte zorlanıyorum.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Sercan Keklik

ben bu ülke insanından, işini yapmamasından gerçekten nefret ediyorum.

kız arkadaşımın mini cabriosunun muayene zamanı geldi.

ruhsatta araç 5 koltuk ve DİZEL gözüküyor.
oysa araçta 4 koltuk 4 emniyet kemeri ve benzinli. ve daha önce muayeneden bu şekilde geçmiş.

tüvtürk'ü aradım bilgi almaya çalıştım. "geçmeyeBİLİR" cevabını aldım. o kadarını ben de biliyorum.
neyse bostancı trafik tescil şubeye gidip bir öğren istersen dedim.
tescil işlemi yapan memurdan gelen cevap " abla bişey olmaz sen bununla her türlü geçersin"
nah geçersin.

olacak olan belli, cumartesi günü muayeneye gidip 1 saat sıra bekleyeceğiz , 10 dakika sonra ruhsatı elime verecekler bu yanlış diye, pazartesiyi bekleyeceğim, ruhsat değiştirip tekrar dudulluda muayeneye gireceğim.

bu insanlar sanıyor ki herkes onlar gibi gevşek, zamanı ve harcayacak benzini çok.
basit bir işlem için nasıl bir vakit ve nakit kaybıdır bu arkadaş anlamak mümkün değil.

bostancı trafik şubeden çıkarken arabasının yanına park edip içine kartını sözde bırakıp nezaket gösteren ayıoğlu ayıdan bahsetmiyorum bile. kartta adamın fax numarasının yarısı gözüküyor sadece. kartımı bıraktım ya arasaydın diyor ve aracını çekmiyor.

bu ülkede katil olmamayı geçtim, yaşam sürmekte zorlanıyorum.

Ruhsat değişmiyo artık.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

halil

Otohaber ocak sayısından.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

halil

3 foto kaldı.onlarıda sabah yükleyeceğim

halil

gurkanlale

İşim gereği devamlı vasıfsız personel bulmam gerekiyor ve kullandığım en etkili yol gazeteye seri ilan vermek. Kelime başına ücret alındığı için en az kelime ile derdimi anlatmam gerekiyor. Telefonuma gelen çağrılar, mesajlar, arayan insanların sordukları soruları derlesem kitap olurdu. Güler misin ağlar mısın?
Drive Tastefully..

admin

Shell, elektrikli otomobiller için kendi şarj istasyonlarını kurmayı planlamakta.

Madeni yağ ve yakıt devi Shell, gelecek aylarda elektrikli araçlar için kendi şarj istasyonlarını kurmaya başlayarak elektro-mobil alanında da yer almak istemekte. Öncelik olarak E-İstasyonlar Büyük Britanya ve Hollanda'da kurulacak, daha sonra diğer Avrupa ülkeleri takip edecek. Kaç istasyon kurulacağı konusundaki soruyu Shell henüz yanıtlamamakta, çünkü bu istasyonların ne kadar verimli (karlı) olacağı henüz belirlenmedi ve Shell, yatırım yapabilmek için belli bir verim (kar) almak durumunda.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ucarozcan

Ti paket bir 159 için gerçekten yazık olmuş. Birde TR plaka. :o

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

TRSemih

Haberi gelmişti ama görmemiştim. Çok üzücü.
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

OğuzCanAlantor

coyote

Yanlız, son fotoğraf bildiğin Lamborghini. Alfa Romeo bu dizanda araç çıkarsa bence satar :)

balesanist

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

TRSemih

156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

umitkilic

Değişen ve boyananı olmasaydı kaç lira yazarlardı acaba?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşmış

Bu araba benim olsaydı bu ülkede böyle bir uygulama yapan otoparka 1 km bile yaklaşmazdım herhalde. İçim acıdı ya.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

OğuzCanAlantor

Değişen ve boyananı olmasaydı kaç lira yazarlardı acaba?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

75-80 Bin tl arası satılırdı.

ealprsln

Benim tahmin ettiğim araç ise bu araç orijinal Ti değildi, sonradan Ti'a çevirilme bir araç.... şu an sitedeki fiyatı çok fahiş !
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

mehmet_QV

BMW'ler aracın güzelliğine dayanamayıp kıskançlıktan araya sıkıştırmışlar  :lol:
2011 Giulietta 1.4 Multiair Distinctive