Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Virus Alfa - 2

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

düşportacı

Maşallah  :nazar: Gözümüz gönlümüz açıldı sayenizde

ar.159

Şahane foto

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah  :nazar: Gözümüz gönlümüz açıldı sayenizde
Cok tesekkurler :)
Şahane foto

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Cuore sportivo

Olgun

Harika kareler...

[url="http://bisiklethirsizlari.tumblr.com"]http://bisiklethirsizlari.tumblr.com[/url]

esatkaracan

Türkiye'nin sayılı 159 larından biri nazar değmesin Onur. Kazasız belasız iyi günlerde kullan  :nazar:

francobaresi

Harika kareler...

Sagolun, darisi sana esat. Alfa camiasi geri donmeni bekliyor 😄
Türkiye'nin sayılı 159 larından biri nazar değmesin Onur. Kazasız belasız iyi günlerde kullan  :nazar:

Cuore sportivo

esatkaracan

İnş. Onur bakıyoruz kendi çapımızda işte, yine aynı seromoniler 170 binde araç almaya çalışıyorsun afedersiniz 290 binde km düşürmüşler diyorlar. Temiz bulmak zor. Hayırlısı tabi  :)

crackher

elinize sağlık ilham verici. insanı gaza getiriyor  :rock:

francobaresi

elinize sağlık ilham verici. insanı gaza getiriyor  :rock:
tesekkurler :)

Cuore sportivo

francobaresi

Ycl ve Alf parka gezmeye çikmiş :)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

TRSemih

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

iceberg156

Gözlerimiz bayram etti:) ellerinize sağlık You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

akıllı

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login lens mi kirli? odaklamada mı problem var ? bir bulanıklık var ama tam çözemedim.

ben arabana bayılıyorum, daha da güzel olması için nacizhane önerim, sportivo logosundan kurtulmak derim.
hem tek tarafta var , hem de sinyalin üzerinde çok fazla duruyor, bir de bedavadan servis reklamı oluyor  :haydi:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

düşportacı

Ankara'nın bebekleri ;) Maşallah. Müsait bir zamanda toplu bir 159 çekimi yapalım  canımız çekti  :nazar:

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login lens mi kirli? odaklamada mı problem var ? bir bulanıklık var ama tam çözemedim.

ben arabana bayılıyorum, daha da güzel olması için nacizhane önerim, sportivo logosundan kurtulmak derim.
hem tek tarafta var , hem de sinyalin üzerinde çok fazla duruyor, bir de bedavadan servis reklamı oluyor  :haydi:
Sagolasin Volkan. telefondan yukleyince cozunurluk bir tuhaf oldu, telefonun derinlik kamerasiyla cekilmisti bazi resimler ama dedigim gibi tapatalktan yukleyince rezil bi kalite oluyor. Sportivoyi ben tek tarafli taktim, digeri evde duruyo :) ayri bi seviyorum o logoyu.

Cuore sportivo

TRSemih

Aynen Onur, pc'den bakınca daha da kirli görünüyor resimler. Çözünürlük epey düşmüş. Photobucket'e atıp, tekrar koy istersen.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

francobaresi

Gözlerimiz bayram etti:) ellerinize sağlık You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login
Sagolun arkadaslar
Maşallah  :nazar:

Cuore sportivo

francobaresi

Aynen Onur, pc'den bakınca daha da kirli görünüyor resimler. Çözünürlük epey düşmüş. Photobucket'e atıp, tekrar koy istersen.
Yeniden yukleyim hizliresimi deneyim

Cuore sportivo

francobaresi

Ankara'nın bebekleri ;) Maşallah. Müsait bir zamanda toplu bir 159 çekimi yapalım  canımız çekti  :nazar:
Tesekkur ederim, havalar duzeldikce daha bi şevkli oluyor tabi insan, birgun toplu bi 159 şovu yapariz:)

Cuore sportivo

akıllı

Tesekkur ederim, havalar duzeldikce daha bi şevkli oluyor tabi insan, birgun toplu bi 159 şovu yapariz:)

Bari şöyle Eskişehir falan yapında forum ahalisinden de 159 u kapan gelsin.

Koful

:yukari-ok: :yukari-ok: :yukari-ok:

İkisine de maşallah.. yılan gibiler...

francobaresi

Bari şöyle Eskişehir falan yapında forum ahalisinden de 159 u kapan gelsin.
Sagolasin can, yilanlar uyandi kis uykusunda 
:yukari-ok: :yukari-ok: :yukari-ok:

İkisine de maşallah.. yılan gibiler...

Cuore sportivo

francobaresi

Önceki resimlerde çözünürlük problemi olduğu için hizliresim vasıtasıyla tekrar yükledim, umarım bir nebze düzelmiştir;

Cuore sportivo

francobaresi

edit: ilginç bir şekilde hızlı resimde yüklediğim resimler görüntülenemiyor, daha sonra yüklenebilirse düzelteceğim
Cuore sportivo