Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 den sonra tekrar Mito ile arkanızdayım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OOU

1.6 jtdi namussuz pe ciğerli hesaplı dedik ama gaza basasın geliyor boyle olunca da hafif yakıyor :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[url="//www.oguzozgurugur.com"]www.oguzozgurugur.com[/url]

BuğraE

Güle güle kullanın. 1.6 Jtdi yazmışsınız :)

qrkmtp

Hayirli ugurlu olsun guzel gunlerde kazasiz belasiz kullanin insallah:)

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koful

Hayırlı olsun. "Arkanızdayım" dediğinize göre, yavaş gideceksiniz demek ki  :) :) en güzeli valla, tebrikler.

FB10ur

Hayırlı olsun kazasız belasız

Sent from my iPhone using Tapatalk

qrkmtp

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun. "Arkanızdayım" dediğinize göre, yavaş gideceksiniz demek ki  :) :) en güzeli valla, tebrikler.
Guzel tespit :)

OOU

Olabildiğince yanlış olmuş herşey ama Alfa Romeo keyifle kullanılan bir araç, bunu tekrar anlamış oldum.

qrkmtp

147 den sonra mito ya gecmeyi dusunen biri olarak izlenimlerini okumak isterim :)

Aşmış

Güle güle kullanın. Ben de 147 sonrası Mito düşünüyorum ama sadece düşünüyorum, bir türlü alışamıyorum.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

crackher

hayırlı olsun 147 den sonra performans konfor vb. açısından bi karşılaştırma yapabilirmisiniz ?

OOU

147 mk2 Coupe kullandım yaklaşık bir sene. Aradan iki farklı araba geçti ama hatırladığım kadarıyla 147 de koltuk, kumaş ve konfor ve kokpit dizaynı daha kullanışlıydı. Ama 1.6 benzin cok yakıyordu. Simdi Mito bana daha kompakt geldi. Oturma kokpit biraz daha kullanışsız ivir zıvır koyacak yerler yok, içecek koyacak tek yer var mesela. Ama 1.6 dizel, birde yazılım yaptık ecufast'ten güzel gidiyor yakıt ortalaması 7.1 lerde (şehiriçi) açıkcası beklentim daha düşük yakmasıydı ama olmadı. Ses sistemi (ses kalitesi) cok başarılı bulmadım. Ama çıtasız camlar hoşuma gidiyor. yakıt olarak ve içeride kullanılan malzeme kalitesi beklentimin altında çıktı. ama genel olarak mutluyum.

crackher

o ayağımızı pedaldan çekelimde az yaksın olayı alfalarda yemiyor malesef  :D  :haydi:

OOU

You are not allowed to view links. Register or Login
o ayağımızı pedaldan çekelimde az yaksın olayı alfalarda yemiyor malesef  :D  :haydi:

Aynen öyle