Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

17 inc orjinal Giu Jant

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suqunet

Merhaba,

18 ince gectigimden dolayı aractan cıkardıgım 17 inc orjinal jantlar satılıktır, lastikleri kuzene verdigimden lastik yoktur.

suqunet

yukarı. aynı zamanda arka logoyu da yenisi ile degistirdigimden eskisi 2015 siyah renk olan bagaj butonu satılıktır.

suqunet

suqunet

suqunet

günceldir, replika fume renk olan 8c 18 jantları da satmayı dusunuyorum orjinalini aldıgımdan. 3-4 ay kadar kullanmısımdır, serviste duruyor istanbul atasehirde. istanbul ici satıs tercihimdir kargo vs ugrasmak istemiyorum.

suqunet

replika 8c jantlar You are not allowed to view links. Register or Login rezerve edilmistir

francobaresi

@suqunet tesekkur ederim

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Cuore sportivo

suqunet

17 jant hale satılıktır, 1000 liraya vericem bu da sıfır ayarındadır.

ayrıca satılık macbook air, iphone 6 plus var ilgilenen varsa. tek topic altına topluyorum kullanmadıgım seyleri :)

ranger23

jantaların resmi atarmısnı

suqunet

merhaba,

elimde resim yok fakat sahibinden linki var, apartmanın deposununda jantlar
You are not allowed to view links. Register or Login

ek olarak 19 ince gececegim icin yazlık lastiklerim satılıktır, pirelli pzero 18 inc olanlardan. 2000 3000 km falan kullanılmıs 0 ayarındadır.

sbk0655

18 lastiklere ne kadar fiyat belirlediniz?

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suqunet

Bir fiyat belirlemedim ne kadar eder fikrim de yok 2000 km falan yapmıştır max

Sent from my MI 5 using Tapatalk

crackher

suqunet

Telefona 2100 demiştim aralığa kadar garantisi var malum sitede resimleri var üstteki linkten ulaşabilirsiniz

Sent from my MI 5 using Tapatalk

suqunet

güncel cekeyim, pirelli pzero 18 lik lastik ve 17 orjinal jant arayan varsa diye. apple ürünlerimiz de mevcuttur stoklarımızda.