Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 turbo revizyonu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ekerem

Selam arkadaşlar,
Turbomdan gelen ıslık sesi ve yağ kaçağının daha da büyümesinden korkarak revize ettirmeye karar verdim. Turboyu soken usta ne gerek var deyip kafamı bulandirsa da saglamci olmak istiyorum. Gerçi revize ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama. Arabada dpf egr iptalinden sonra dr ecu da soft bi yazılım yapılmıştı. Onların da önerdiği fe&ka turboya gittim. Bana hybrid turbo isteyip istemediğimi sordu. Tabi bi bilgim yok daha cevap vermedim. Forumda da bulamadım. Sizlerin bu konu hakkında düşünceleri nelerdir? Hic maceraya gerek yok mu? Normal standart revize ile hybrid arasında ne farklar vardır? En onemlisi ne artıları ne eksileri olur? Teşekkür ederim
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

ekerem

Bu arada oyle dip gaz yapan birisi değilim hatta 3000 deviri geçtiğim bile görülmemiştir. Bu yüzden değer mi degmez mi bilemiyorum. Sadece verim konusunda endişeliyim.
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

umutrıza

Hybrid turbo daha büyük pallerle revize edilen turbo demek güç verir ama 3000 deviri geçmiyorsanız sizin için gereksiz olur bence
206 gti 2001-..
forester 2.0 s turbo 2008-2014
golf 7 tdi 2015-2016
Ww cc 2016-
159 JTD 2017-

Doğa Tosun

genel olarak performans yükselse de turbonun karakteristiği değişeceğinden altlarda daha cansız olma ihtimali yüksek. E siz performanslı kullanmıyorsanız bence hybride gerek yok.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)