Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Virus Alfa - 2

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rst

Yine güzel dokunuş olmuş :)
'08 Honda Civic
'05 Honda Crv
'05 Ford Fiesta
'99 Ford Focus
'00 Ford Focus
'10 Ford Fiesta
'13 Chevrolet Cruze
'12 Peugeot 308
'11 Fiat Punto Evo
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive
'17 Seat İbiza

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login
Filmler çok yakışmış maşallah. :nazar:
Tesekkurler :)

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Cuore sportivo

francobaresi

Yine güzel dokunuş olmuş :)
Sagol raşitcim, yapacak birseyler cikiyor boyuna :)

Cuore sportivo

rst

İhtiyaçlar sonsuz abi :)
'08 Honda Civic
'05 Honda Crv
'05 Ford Fiesta
'99 Ford Focus
'00 Ford Focus
'10 Ford Fiesta
'13 Chevrolet Cruze
'12 Peugeot 308
'11 Fiat Punto Evo
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive
'17 Seat İbiza

francobaresi

Selamlar, arabayi yarin yillik bakima verecegim, yetkili servislerde carbon clean yapiliyormus ve dizellere her 40 bin kmde bir oneriliyor. Daha once yaptiran, bilgisi olan arkadaslarin tecrubesinden faydalanmak istedim. Carbonclean(cc) , egr ve dpf temizligini bir arada yapiyolar, cc yaptiricam derken zarar verme durumundan cekiniyorum, mazot filtresinin motora giden baglantisini sokup motorun icini ozel bir deterjanla yikiyolarmis galiba islem sirasinda. Ne dersiniz yaptirmak mantikli midir?

Cuore sportivo

wolkanku

Selamlar, arabayi yarin yillik bakima verecegim, yetkili servislerde carbon clean yapiliyormus ve dizellere her 40 bin kmde bir oneriliyor. Daha once yaptiran, bilgisi olan arkadaslarin tecrubesinden faydalanmak istedim. Carbonclean(cc) , egr ve dpf temizligini bir arada yapiyolar, cc yaptiricam derken zarar verme durumundan cekiniyorum, mazot filtresinin motora giden baglantisini sokup motorun icini ozel bir deterjanla yikiyolarmis galiba islem sirasinda. Ne dersiniz yaptirmak mantikli midir?

ben her yağ değişiminde, wurth ya da liqui moly'nin engine flush'ını kullanıyorum.
carbon clean işi biraz bor katkısı gibi geliyor bana, kullanıp da memnun olanlar olduğu gibi kullanıp da bir fark görmeyenler de mevcut.
sanırım You are not allowed to view links. Register or Login yaptırmıştı 159'da, kendisi daha net tecrübelerini aktarır.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

francobaresi

ben her yağ değişiminde, wurth ya da liqui moly'nin engine flush'ını kullanıyorum.
carbon clean işi biraz bor katkısı gibi geliyor bana, kullanıp da memnun olanlar olduğu gibi kullanıp da bir fark görmeyenler de mevcut.
sanırım You are not allowed to view links. Register or Login yaptırmıştı 159'da, kendisi daha net tecrübelerini aktarır.
Sagol volkan cevap icin, ben de mucizevi bir olay oldugunu sanmiyorum asil endisem zarari olur mu :) biliyorsun kozmetik sektoru gibi birsey bunlarda, koruyacagim derken batirma durumuda olabilir mi merak ediyorum.

Cuore sportivo

admin

Araç ilk alındığı günden beri ve belli aralıkla yapılmış ise, yapılmaya devam edilebilir ancak bugüne kadar hiç yapılmamış ise ve kilometre yüksek ise pek tavsiye edilmiyor. Çünkü metal aksamlarda zamanla oluşmuş olan aşınmış yerlerde kurumlar birikmekte ve bu kurumların bir nevi tıkaç vazifesi gördüğü belirtilmekte. Carbon Clean ile kurumların tamamı temizlenmiyor olsa bile bir kısmının temizlenmesi sonrasında aşınmış olan yerlerdeki hareketli aksamların az da olsa boşlukta çalışma olasılığı doğabilirMİŞ. Bu sebeple yüksek kilometreli ve hiç carbon clean uygulanmamış motorlarda dikkatli olunması söylenir.
Ne kadar gerçek ne kadar değil, bilinmez.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

wolkanku

Sagol volkan cevap icin, ben de mucizevi bir olay oldugunu sanmiyorum asil endisem zarari olur mu :) biliyorsun kozmetik sektoru gibi birsey bunlarda, koruyacagim derken batirma durumuda olabilir mi merak ediyorum.

yağ olarak ne düşünüyorsun?

benim bakıma 3 ay ve 6000 km var ama yağ araştırmaya başladım bile :)

motul'un kendi sitesi 5w30 veriyor, 159'un kullanım kitapçığı fiat 9.55535-m2 standartlarına göre 5w40 motul almam gerekiyor, 159'un 2008 sonrası kullanım kitapçığı da yine 5w30 referans veriyor ancak bunun emisyonları düşürmek için yapıldığı söyleniyor , kafam karıştı :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

francobaresi

yağ olarak ne düşünüyorsun?

benim bakıma 3 ay ve 6000 km var ama yağ araştırmaya başladım bile :)

motul'un kendi sitesi 5w30 veriyor, 159'un kullanım kitapçığı fiat 9.55535-m2 standartlarına göre 5w40 motul almam gerekiyor, 159'un 2008 sonrası kullanım kitapçığı da yine 5w30 referans veriyor ancak bunun emisyonları düşürmek için yapıldığı söyleniyor , kafam karıştı :)
Yag markasi secemiyorum, yetkilide yaptiricam kendileri 5w30 kullaniyor. İndirim Kampanya suresi cok az, son bakim yapilali 11 ay olmus 8-9 bin km yaptim, kampanya suresi nedeniyle bakimi erkene cekmek durumunda kaldim.

Cuore sportivo

francobaresi

Araç ilk alındığı günden beri ve belli aralıkla yapılmış ise, yapılmaya devam edilebilir ancak bugüne kadar hiç yapılmamış ise ve kilometre yüksek ise pek tavsiye edilmiyor. Çünkü metal aksamlarda zamanla oluşmuş olan aşınmış yerlerde kurumlar birikmekte ve bu kurumların bir nevi tıkaç vazifesi gördüğü belirtilmekte. Carbon Clean ile kurumların tamamı temizlenmiyor olsa bile bir kısmının temizlenmesi sonrasında aşınmış olan yerlerdeki hareketli aksamların az da olsa boşlukta çalışma olasılığı doğabilirMİŞ. Bu sebeple yüksek kilometreli ve hiç carbon clean uygulanmamış motorlarda dikkatli olunması söylenir.
Ne kadar gerçek ne kadar değil, bilinmez.
Cevap ve bilgiler icin tesekkurler, ben de benzer bilgiler okumustum ama insan cekiniyor iste durduk yere zarar acar miyim diye :) benim km  44 bin  oldugundan yaptirsam mi diye aklima takildi.

Cuore sportivo

alperuzi

Ne zaman bitiyor kampanya? Benim de önümüzdeki ay bakımı geldi, hatta muayenesi de gelmiş.

Bu arada yetkili servis yapacaksa garantisi de vardır, bence yaptır gitsin :) Zaten km de çok değil.

francobaresi

Ne zaman bitiyor kampanya? Benim de önümüzdeki ay bakımı geldi, hatta muayenesi de gelmiş.

Bu arada yetkili servis yapacaksa garantisi de vardır, bence yaptır gitsin :) Zaten km de çok değil.
Alper 2-18 mayis kampanya tarihi. Garantisine guvensem :))

Cuore sportivo

ekerem

Iyi gunler. Kendi kendime bu arabaların keske ilk sahibi olsak derken konunuz ilaç gibi geldi :) 3'lü 159 pozuna bayıldım. Size carbon clean le ilgili yaşadığım bi deneyimi anlatmak istedim. Discovery channel da çıkan wheler dealer programında carbon clean yapmalarindan ve etkilerini anlatmalarindan etkilendigimiz icin yaptirmak istedim  Samimi olduğum arkadaşımın gözü gibi baktığı audi a4 u vardı 90bin km'de. Onunla beraber carbon clean yaptirmayi dusunuyorduk önce o yaptırdı. Aracim 170binlerde oldugu icin ben biraz temkinli yaklasmayi tercih ettim. Malesef islemi yaptiktan sonra enjektör işemesi denilen şey oldu . ve dayanamadi arabasini sattı.  Km'sinden dolayi olabilir belki ama artık cok korkutucu geliyor. Siz araştırmanizi iyi yapın ülkemizde ki euro dizel yakitlarin italya daki kırsal mazotla eşdeğer çıkmasını öğrendiğimden beri bende sistemleri temiz tutmak icin arayistayim insallah zararsız bi sekilde doğru uygulamayi bulabiliriz :D
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

francobaresi

Iyi gunler. Kendi kendime bu arabaların keske ilk sahibi olsak derken konunuz ilaç gibi geldi :) 3'lü 159 pozuna bayıldım. Size carbon clean le ilgili yaşadığım bi deneyimi anlatmak istedim. Discovery channel da çıkan wheler dealer programında carbon clean yapmalarindan ve etkilerini anlatmalarindan etkilendigimiz icin yaptirmak istedim  Samimi olduğum arkadaşımın gözü gibi baktığı audi a4 u vardı 90bin km'de. Onunla beraber carbon clean yaptirmayi dusunuyorduk önce o yaptırdı. Aracim 170binlerde oldugu icin ben biraz temkinli yaklasmayi tercih ettim. Malesef islemi yaptiktan sonra enjektör işemesi denilen şey oldu . ve dayanamadi arabasini sattı.  Km'sinden dolayi olabilir belki ama artık cok korkutucu geliyor. Siz araştırmanizi iyi yapın ülkemizde ki euro dizel yakitlarin italya daki kırsal mazotla eşdeğer çıkmasını öğrendiğimden beri bende sistemleri temiz tutmak icin arayistayim insallah zararsız bi sekilde doğru uygulamayi bulabiliriz :D
Bilgi icin tesekkurler, servise garanti olayini ve riskini soracagim, sorumluluk almadiklari takdirde yaptirmayacagim

Cuore sportivo

wolkanku

Dun Semih'in  inanilmaz cabasi(41 derece gunesin altinda 4 saat) ile uniteyi taktik. Semih'e ne kadar tesekkur etsem az,hic bi ustanin yapmayacagi titizlikle halletti. Ayrica uniteyi aldigim Can'a (koful) ayrica tesekkur ederim, ondan almasam gumrukle falan ugrasmazdim sanirim. Erkay ve Halit sizlerde cok sagolun eksik olmayin, forum inanilmaz yardim ortami gercekten. Halit senin dedigin sekilde aldik gps antenini ve kamerayi. Semih sagolsun herseyi beceriyle halletti. Uniteden cok memnun kaldim, baya kullanisli. Ses kalitesi alpineden sonra biraz dustu tabi ama kullanislilik cok artti.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk

14-22 Mayıs arasında çok yakın bir tanıdığım Çin'e gidiyor.
ben de 2 satıcı ile bu ürün için görüşmeye başladım.. 300-330 dolar arasında değişiyor fiyatları.
Kamera çok istemiyorum açıkçası ama fiyatta da çok farketmediği için ( 6 dolar ) almışken kamerayı da alabilirim.
GPS anteni konusunda ne almam gerekiyor?
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

francobaresi

14-22 Mayıs arasında çok yakın bir tanıdığım Çin'e gidiyor.
ben de 2 satıcı ile bu ürün için görüşmeye başladım.. 300-330 dolar arasında değişiyor fiyatları.
Kamera çok istemiyorum açıkçası ama fiyatta da çok farketmediği için ( 6 dolar ) almışken kamerayı da alabilirim.
GPS anteni konusunda ne almam gerekiyor?
Hepsi icindeydi benim aldigim setin volkan, kamerasi cok kabaydi ben plakaliga takilandan aldim daha sonra.

Cuore sportivo

francobaresi

Gps antenim bu sekildeydi[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

wolkanku

teşekkür ederim You are not allowed to view links. Register or Login

1100-1200 lira vermişken sony'nin de bluetoothlu ve apple ile entegre ürünleri önüme çıkıyor.
çin işi androidli bir şeye para vereceğime , o yöne mi kaysam diyorum.

geri kamera istemiyorum.
navigasyon istemiyorum ( o kadar aşağıda kalan bir navigasyonu kullanamam)

tek istediğim bluetooth ile sorunsuz müzik dinleyebilmek , görsel olarak konsola yakışması ve tam oturması ( çerçeve kullanılacaksa da boşluksuz oturması) . kafam karışık valla , bir şeyler alacağım da ne alacağım belli değil :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

francobaresi

teşekkür ederim You are not allowed to view links. Register or Login

1100-1200 lira vermişken sony'nin de bluetoothlu ve apple ile entegre ürünleri önüme çıkıyor.
çin işi androidli bir şeye para vereceğime , o yöne mi kaysam diyorum.

geri kamera istemiyorum.
navigasyon istemiyorum ( o kadar aşağıda kalan bir navigasyonu kullanamam)

tek istediğim bluetooth ile sorunsuz müzik dinleyebilmek , görsel olarak konsola yakışması ve tam oturması ( çerçeve kullanılacaksa da boşluksuz oturması) . kafam karışık valla , bir şeyler alacağım da ne alacağım belli değil :)
Rica ederim volkan. Bence ses kalitesi yuksek bir urun al, bu cinli unitenin en buyuk artisi goruntusu ve senin icin onemli olmasa da birde arka kamerasi.  Navigasyonu zaten telefonlar varken gerekli degil, bozulursa paran direk çop olur. 1200 tlye sony veya pioneer gibi bir sistem almak akla yatkin. Konsolda orijinal durmayacaktir ama fiyat performansta mutlu edecektir. 

Cuore sportivo

wolkanku

Rica ederim volkan. Bence ses kalitesi yuksek bir urun al, bu cinli unitenin en buyuk artisi goruntusu ve senin icin onemli olmasa da birde arka kamerasi.  Navigasyonu zaten telefonlar varken gerekli degil, bozulursa paran direk çop olur. 1200 tlye sony veya pioneer gibi bir sistem almak akla yatkin. Konsolda orijinal durmayacaktir ama fiyat performansta mutlu edecektir. 

ben de o yöne yöneleceğim gibi.
sony ve pioneer'in 1000-1200 tl bandındaki modelleri ilgimi çekiyor. bakalım  :serefe:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ealprsln

You are not allowed to view links. Register or Login 2 yıldır SONY XAV-602BT kullanıyorum. Ses kalitesi, menü hızı, yazlımsal olarak oldukça iyi fakat SONY ve diğer büyük aratıcıların IOS uyumlu dediği durum aracın kendisinde yazılımsal olarak "Apple Car Play" olması ile alakalı. Telefon olarak Apple kullanıyorum bende ve genel olarak sadece BT üzerinden bağlantı için kullanıyorum ana üniteyi. Yani işin özünde yeni premium araçlarda yazılımsal olarak gelen Apple Car PLay yoksa IOS uyumu biraz reklam... Screen mirroring falan yapamıyorsun maalesef...
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login 2 yıldır SONY XAV-602BT kullanıyorum. Ses kalitesi, menü hızı, yazlımsal olarak oldukça iyi fakat SONY ve diğer büyük aratıcıların IOS uyumlu dediği durum aracın kendisinde yazılımsal olarak "Apple Car Play" olması ile alakalı. Telefon olarak Apple kullanıyorum bende ve genel olarak sadece BT üzerinden bağlantı için kullanıyorum ana üniteyi. Yani işin özünde yeni premium araçlarda yazılımsal olarak gelen

Aynı şekikde 630Bt modeline baktım
Bluetooth ses kalitesi nasıl?
Spotify üzerinden müzik çalındığında albüm görselini de mi yansıtıyor , ben mi yanlış gördüm?
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ealprsln

Aynı şekikde 630Bt modeline baktım
Bluetooth ses kalitesi nasıl?
Spotify üzerinden müzik çalındığında albüm görselini de mi yansıtıyor , ben mi yanlış gördüm?

ses kalitesi "bana göre" gayet iyi. BT üzerinden bağlandığında görsel yansımıyorken kablo ile IPod gibi bağlandığında "ki cihaz menüsünden Ipod seçiyorsun" albüm görselleri ünitenin ekranında beliriyor... Teşhir ürünü buluduran büyük AVM mağzlarına gidebilirsin ya da ben senin yerinde olsam Anadolu yakasında olduğum için Atakan Tuning'e en azından bakmak adına uğrardım. Adamların elinde her ürün mevcut. Pioneer AppRadio'da düşünülebilecek ürünlerden. Fiyatları da makül düzeylere gelmeye başladı...
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

wolkanku

ses kalitesi "bana göre" gayet iyi. BT üzerinden bağlandığında görsel yansımıyorken kablo ile IPod gibi bağlandığında "ki cihaz menüsünden Ipod seçiyorsun" albüm görselleri ünitenin ekranında beliriyor... Teşhir ürünü buluduran büyük AVM mağzlarına gidebilirsin ya da ben senin yerinde olsam Anadolu yakasında olduğum için Atakan Tuning'e en azından bakmak adına uğrardım. Adamların elinde her ürün mevcut. Pioneer AppRadio'da düşünülebilecek ürünlerden. Fiyatları da makül düzeylere gelmeye başladı...

bakalım bugün belki uğrayacağım atakantuning'e orada fiyatlar en iyi.
159 teyp çerçevesi de var ellerinde.

direksiyon kumandamın çalışıp çalışmayacağına telefondaki kişi bir şey diyemedi..çalışmayacaksa benim için bir eksi olacak :(
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia