Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta QV Direksiyon

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EscC

Elimde Giulietta QV direksiyon (kırmızı dikişli) mevcut, ürün sıfırdır.Fiyatı 1500 TL dir.

EscC

ArinFırat

159 um satılırsa giu alacam ve ilk işim direksiyon olacak.umarım ben alana kadar müşteri çıkmaz :)
bu arada airbag yok mu?

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
159 um satılırsa giu alacam ve ilk işim direksiyon olacak.umarım ben alana kadar müşteri çıkmaz :)
bu arada airbag yok mu?

Aldığın Giu'da eğer direksiyon varsa ki genelde oluyor :) o direksiyondaki airbag'i kullanabilirsin. Model farketmiyor :)

ArinFırat

Aldığın Giu'da eğer direksiyon varsa ki genelde oluyor :) o direksiyondaki airbag'i kullanabilirsin. Model farketmiyor :)
vizontele kaput-akü sahnesini aklıma düşürdün, güldüm sabah sabah :)) uyumlu ise sorun yok..farklı sanıyordum.

EscC

ArinFırat

+++Güncel
159 u ma veya aveoya müşteri bulsam, giulietta alıp direksiyonu söz ben alacam :)
linki buraya da bırakayım belki talipli çıkar.

EscC

Umarım araçlarınızı istediğiniz rakama değerini bilecek kullanıcılara satar ve istediğiniz giulietta yı bulursunuz Fırat bey. ...... direksiyon satilirsa üzülmeyin tekrar getiririm sıkıntı yok  :)

EscC

Direksiyon satılmıştır konu kilitlenebilir... Teşekkürler

ArinFırat

Umarım araçlarınızı istediğiniz rakama değerini bilecek kullanıcılara satar ve istediğiniz giulietta yı bulursunuz Fırat bey. ...... direksiyon satilirsa üzülmeyin tekrar getiririm sıkıntı yok  :)
ok.sorun yok öyleyse.iletişime geçerim sizinle.