Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sigarayı bırakıp E-Sigara ile buharlayanlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esatkaracan

You are not allowed to view links. Register or Login
Likitlerim geldi çok şükür :))[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar siparişi tr den mi verdiniz? Yurtdışından mı? Malum tr fiyatları çok yüksek premium likitlerin. Yurtdışından aldıysanız sitenin adresini özelden gönderebilirmisiniz?

Muratözdemir

Selamlar siparişi tr den mi verdiniz? Yurtdışından mı? Malum tr fiyatları çok yüksek premium likitlerin. Yurtdışından aldıysanız sitenin adresini özelden gönderebilirmisiniz?
Yolcu yanında İngiltereden geldiler. Malum yasak posta yoluyla alışverişi.

esatkaracan

Haklısınız yurtdışı göndermi yasak likitlerin. Acaba diye sormuştum :)) atomizer ve coil siparişi verdim şimdi inşallah onlar takılmazlar. Ciğer çekimi bana da uymadı mtl ye geçicem. Natilus 2 siparişi verdim. Yorumlarımı paylaşırım buradan.

Alfadanadam

Yukarıdaki likitlerin nerdeyse birebir aynılarını internetten sipariş ile aldım. Gayet te problemsiz geçtiler gümrükten.
vapeclub.co.uk sitesinde ciddi indirimler vardı o zaman aldım. Şu anda indirim pek yok ama yine de düşünen varsa 3-4 parça şeklinde sipariş verin, sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Alfadanadam

Spica'dan hic memnun olmayan bir iki kisi gordum. Sxk clone'u aldım. Umarım nautilus gibi çekimi zor olur. Yanak kasları zorlansın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doggy'den memnun kalacaksın Fatihim. Ama en kısa zamanda çin'den yedek cam siparişi ver. 5'li paketi 5 dolar bile değil ve gümrük problemi olmaz. Dişler kısa sürede yalama oluyor çünkü. Bellcap plastik ve dişler onun üzerinde.

murat

Doggy'den memnun kalacaksın Fatihim. Ama en kısa zamanda çin'den yedek cam siparişi ver. 5'li paketi 5 dolar bile değil ve gümrük problemi olmaz. Dişler kısa sürede yalama oluyor çünkü. Bellcap plastik ve dişler onun üzerinde.

Bülo senin için çok özenli sözcüklerimi saklıyorum olm, 1 hafta olcak nerdeyse hala bekliyoz  :duvar:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Muratözdemir

Yukarıdaki likitlerin nerdeyse birebir aynılarını internetten sipariş ile aldım. Gayet te problemsiz geçtiler gümrükten.
vapeclub.co.uk sitesinde ciddi indirimler vardı o zaman aldım. Şu anda indirim pek yok ama yine de düşünen varsa 3-4 parça şeklinde sipariş verin, sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Every hocam bende öyle bir indirim ile bunları seçtim. En çok indirim yansiyan ürünleri :)
Wfll ile başladım onu pek beğenmedim çünkü biraz beklemesi gerekiyor sanırım. Şuanda liquid state cali coladayi deniyorum. Mango ağır değil hoş. Efkarın mangosunu denemiştim bayiyordu. Bu baymiyor.Bake sale de guzel.

ihsanakdas

MTL de hayat barmış gerçekten. Spica expromizer vs diye araştırıyordum hiç aklımda yokken fatihin tavsiyesi ile doggyi öğrendim. Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum gayet memnunum. Gerçi başka mtl atomizer kullanmadım ama doggyi sevdim. Bu arada akşam keyfi için birde smok a RBA kit aldım sıkıldıkça sarıyorum. Arada da buluşmalar oluyor aşağıda görüldüğü gibi. Bu arada sizler hangi mod ları kullanıyorsunuz
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

fatihmehmet

Beğenmene sevindim abi. Şuan Pico ile devam ediyorum. Vtc mini de kenarda duruyor. Al85'i merak ediyorum ama kaplaması çabuk soyuluyor diyorlar. Ben %80-20 mtl-dl kullanıyorum. Canım cok buhar istedikçe subtank mini var takıyorum buharliyorum. Onu da modifiye ettim bellcap taktım. :)

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

ihsanakdas

Al85 in boya sorunu kesinlikle var silikon kılıfla kullanılmazsa 2-3 aylık kullanımda deformasyon başlıyor. krom modelinde boya sorunu yok ama. Yinede inanılmaz performanslı bir cihaz hem mod u hem atomizeri fiyat performans olarak 10 numara. Mtl işine biraz daha ısındıktan sonra lost wape therion dna 75 ile konuyu kapatmayı planlıyorum. Likit olarak şuan 70/30 kullanıyorum ama esf de mtl içim için 50/50 nin daha iyi olduğu yönünde çokça yorum okudum. Likitim bitince birde 50/50 denicem

Muratözdemir

MTL de hayat barmış gerçekten. Spica expromizer vs diye araştırıyordum hiç aklımda yokken fatihin tavsiyesi ile doggyi öğrendim. Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum gayet memnunum. Gerçi başka mtl atomizer kullanmadım ama doggyi sevdim. Bu arada akşam keyfi için birde smok a RBA kit aldım sıkıldıkça sarıyorum. Arada da buluşmalar oluyor aşağıda görüldüğü gibi. Bu arada sizler hangi mod ları kullanıyorsunuz
Tesadüf bende bugün doggystyle aldım :) O kadar baktım ama Karman corman iyi diyende vardı yerden yere vuranda vardı. Bende kötü olamaz tasarım olarak ufak olduğu için aroması boğaz vurumu olur diye düşündüm. Bakalım şuanda sirkeli suda bekliyor birazdan temizleyip bir sarım yapıcam. Var mı sarımda dikkat edeceğimiz husus ?)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ihsanakdas

Sarımı inanılmaz kolay bir ato. Akıtma yapması için çok özel emek sarfetmek gerekiyor. Sadece pamuğu çok kalın yada çok ince kullanmamaya dikkat edin. Benim ölçüm coilin içinden zorlanmadan geçecek kalınlıkta olması birde pamuğu deskten aşağı inmeden kesmeniz yeterli olur. Çok uzun bırakınca likit beslemesi biraz gecikiyor

Alfadanadam

Doggy'de bellcap'e dikkat edeceksiniz. Dikkat etmezseniz dişler 2 güne yalama olur. Hatta şimdiden 4-5 tane yedek ısmarlayın Çin'den. Gümrük sıkıntısı yok bu tür ürünlerin.

esatkaracan

sipariş verdiğim aspire nautilus 2 atomizer elime ulaştı. Mtl ye yeni geçtiğim için ürün karşılaştırması yapamayacağım ama D/L bana göre değilmiş. Hazır coil olarak hem zahmetsiz, hemde aroma buhar performansı yerinde bir ürün. Tavsiye ediyorum.

Muratözdemir

Gayet güzel oldu hafif bir içimi var. Likitimin nikotin oranı 6 ama 9 ve üzeri daha iyi olur.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

fatihmehmet

sipariş verdiğim aspire nautilus 2 atomizer elime ulaştı. Mtl ye yeni geçtiğim için ürün karşılaştırması yapamayacağım ama D/L bana göre değilmiş. Hazır coil olarak hem zahmetsiz, hemde aroma buhar performansı yerinde bir ürün. Tavsiye ediyorum.

En güzel hazır coilli atomizerdir nautilus 2. Ben ilk çıkan miniyi kullanıyorum bu bile cok güzel.

esatkaracan

En güzel hazır coilli atomizerdir nautilus 2. Ben ilk çıkan miniyi kullanıyorum bu bile cok güzel.

O.7 coil ile kullanıyorum hava kanalı açık ciğer çekime dönüyor ama bütün kanallar kapalı mtl için birebir. 1.8 ohm da bakalım nasıl olacak sağuk buhar. 0.7 çabuk ısınma söz konusu. Gerçekten güzel atoymuş. Birde yedek olarak troy 1x v3 sipariş vermeyi düşünüyorum.

fatihmehmet

O.7 coil ile kullanıyorum hava kanalı açık ciğer çekime dönüyor ama bütün kanallar kapalı mtl için birebir. 1.8 ohm da bakalım nasıl olacak sağuk buhar. 0.7 çabuk ısınma söz konusu. Gerçekten güzel atoymuş. Birde yedek olarak troy 1x v3 sipariş vermeyi düşünüyorum.

Troy tam mtl degil. Hava kanalı açık-kapalı arası nautilus gibi. Onun yerine mtl icin doggy tavsiye ederim.

esatkaracan

Troy tam mtl degil. Hava kanalı açık-kapalı arası nautilus gibi. Onun yerine mtl icin doggy tavsiye ederim.

Doggy i  natilustan önce baya araştırdım, hazır coil yüzünden nautilus u tercih ettim Ama birde onu deneyelim. Sarım kolay deniyor. Burda ki yorumlarında okudum. Bir mod bir De doggy sipariş geçelim anca geliyor malum siteden.

ihsanakdas

Doggy i  natilustan önce baya araştırdım, hazır coil yüzünden nautilus u tercih ettim Ama birde onu deneyelim. Sarım kolay deniyor. Burda ki yorumlarında okudum. Bir mod bir De doggy sipariş geçelim anca geliyor malum siteden.

Valla malum siteden son 1 ayda 5 siparişim gümrükten döndü. Yüksek meblağlı sipariş yapmanızı önermem. Yeni xray cihazları alınmış artık gümrük çok kasıyor

Muratözdemir

Valla malum siteden son 1 ayda 5 siparişim gümrükten döndü. Yüksek meblağlı sipariş yapmanızı önermem. Yeni xray cihazları alınmış artık gümrük çok kasıyor
Evet bende duydum orada çalışan biri paylaşmış bildiklerini esfde. Eskiden %80 geçiyormuş hergun onbinlerce ürün geliyormuş. Ama artık %2-3 kadar olacakmış geçme ihtimali.

Muratözdemir

Tankı dün gece You are not allowed to view links. Register or Login hala likitim var. Likit tüketimi çok iyi. 300 puff ve bugünü hayli hayli çıkarırım.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

esatkaracan

Ben şimdiye kadar 2 sipariş verdim ve sıkıntısız teslim aldım.esf de de takip ediyorum konuları dediğiniz gibi sıkı takibe almışlar bu olayı fakat göndericiyede bağlı geçip geçmemesi. Bazı göndericiler özensiz paketleme Ve içeriğe elektronik sigara yada manasız birşey yazarsa gümrük inceleme için Arnavutköy'e gönderiyor detaylı tarama için ama benim kargolarım direk başakşehirden direk Ankara'ya geliyor. Kargo açıklaması ve paketleme burada önemli. Malum sitede aldığım satıcıdan kargosu gelmeyen Yok mesela. Aynı satıcıda doggy var mesela eğer oda gelirse tezim kesin doğru. Bakalım doggy geçecek mi?

KAKIRMAN

Ne menem seyler içiliyor burada? Benim gibi arada bir damardan alın olsun bitsin...

Sent from my HTC One max using Tapatalk

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

chao

ego aio ile başlayıp yetmeyince egrip 2 ile devam ettim bir süre. Sonra bir ara bana çarpıntı nefes darlığı falan yaptı. Çevremden de bir kaç kişi "ne olduğunu bilmediğin şeyleri içine çekiyorsun" şeklinde yaklaşınca ben de soğudum. likitler cihaz falan öyle duruyor evde.  :)
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT