Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sigarayı bırakıp E-Sigara ile buharlayanlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muratözdemir

You are not allowed to view links. Register or Login
ego aio ile başlayıp yetmeyince egrip 2 ile devam ettim bir süre. Sonra bir ara bana çarpıntı nefes darlığı falan yaptı. Çevremden de bir kaç kişi "ne olduğunu bilmediğin şeyleri içine çekiyorsun" şeklinde yaklaşınca ben de soğudum. likitler cihaz falan öyle duruyor evde.  :)
Onu çekme bunu çekme peki ne cekicez biz :D

ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muratözdemir

ego aio ile başlayıp yetmeyince egrip 2 ile devam ettim bir süre. Sonra bir ara bana çarpıntı nefes darlığı falan yaptı. Çevremden de bir kaç kişi "ne olduğunu bilmediğin şeyleri içine çekiyorsun" şeklinde yaklaşınca ben de soğudum. likitler cihaz falan öyle duruyor evde.  :)
Onu çekme bunu çekme peki ne cekicez biz :D

Muratözdemir

Onu çekme bunu çekme peki ne cekicez biz:))

sbk0655

Besmele cekin en iyisi.

EVA-L19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muratözdemir

Besmele cekin en iyisi.

EVA-L19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:) Besmele çekelim tamam da cigere ne cekicez :) sadece İstanbul'un kirli karbonmonoksitli havası yetmiyor :)

Muratözdemir

Çantada taşımak için kese kullaniyordum diğer metaller çarpmasın cizmesin diye. Bu daha iyi oldu. Fazla gözlük kabı :) Evyap araç ve aksesuarlar :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

cem meric

Bende bugün itibariyle e sigaraya merhaba dedim :)

Resimdekiler ile başlangıç yaptık bakalım.

Derya deniz bilgi var ilginç bir olaymış 

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sercan Keklik

Dün Ofise You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   Geldiler. Hepsinin Makinadan birer fırt aldım. You are not allowed to view links. Register or Login makina benim gırtlağı içerken bi iptal etti. Saat 17:00

Sabah 10:30 hala devam ediyor :) inanılmaz şekilde bogazım ve burnum da doldu.

Çok ilginç bi şey daha söyliyeceğim. Günde 1 Kesin Zaman zaman 2-3 nargile içen adamım beni perişan etti bu elektronik duman nasıl içiyosunuz hayret ettim :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

fatihmehmet

Tamamen kullanılan likit ile alakalı. Önceden sigarayı çok içenler elektronik sigaraya geçince o boğaz yanmasını alamazsa sigara isteği geçmiyor. Ben 9 mg 60-40 oranda kullanıyorum. Yavas yavas azaltıp yumuşatmam gerek.

Nikotinsiz nargile içiyorsan elektronik sigarada da nikotinsiz ve boğazım hiç yanmasın diyorsan max Vg bir likit kullanmak gerek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Jakomo

Dün Ofise You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   Geldiler. Hepsinin Makinadan birer fırt aldım. You are not allowed to view links. Register or Login makina benim gırtlağı içerken bi iptal etti. Saat 17:00

Sabah 10:30 hala devam ediyor :) inanılmaz şekilde bogazım ve burnum da doldu.

Çok ilginç bi şey daha söyliyeceğim. Günde 1 Kesin Zaman zaman 2-3 nargile içen adamım beni perişan etti bu elektronik duman nasıl içiyosunuz hayret ettim :)

Nasıl oldu da senin gibi nargile içen birinin bu kadar etkilenmesi ?? You are not allowed to view links. Register or Login ' da içti You are not allowed to view links. Register or Login  da ve 2side birşey demediler, hatta You are not allowed to view links. Register or Login aroması düşük demişti hatırlıyorsan, ki nbase orannı biraz yüksek idi ama ato da smoke'un big baby mtl coilli atosu.... bence seninkisi biraz da psikolojik oldu be kardeşim.....
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Sercan Keklik

Nasıl oldu da senin gibi nargile içen birinin bu kadar etkilenmesi ?? You are not allowed to view links. Register or Login ' da içti You are not allowed to view links. Register or Login  da ve 2side birşey demediler, hatta You are not allowed to view links. Register or Login aroması düşük demişti hatırlıyorsan, ki nbase orannı biraz yüksek idi ama ato da smoke'un big baby mtl coilli atosu.... bence seninkisi biraz da psikolojik oldu be kardeşim.....

hala devam dicem kızıcaksınız :) avuc avuc gelenler de mi piskolojik reiss  :'(
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

admin

E-Sigara ile ilgili bir haber

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

farukakgun

Bende 1 senedir e-sigara kullanıyorum, 20 yıldır sigarayı başka türlü bırakamadım. E-sigarada PG yüksekse, nikotin 12 mg ve üstü ise bi zaman sonra o da rahatsız ediyor, kararında içilen e-sigaranın (likit, tel, pamuk çok önemli) sigaraya göre çok çok daha az zararlı olduğunu düşünüyorum okuyorum. Avrupada bir çok araştırma var hiç biri sigaradan zararlı demiyor, hatta ingilterede likitler ezcanede satılıyor, doktorlar sigarayı bırakmaya alternatif olarak tavsiye ediyor. Ama malum ülkemiz şartlarından bahsetmek istemiyorum.

agucba

E-sigaraya zararsız demek bence "Züğürt Tesellisi"nden öte bir şey değil.  :))

Sigaradan zararlı değildir demek, en az sigara kadar zararlıdır anlamı çıkar ve sigaranın nasıl bir zararı olduğunu artık herkes bilir.

Gerçi sigarayı bırakmalısın, sağlığına zararlı diyen doktorlar da içmekte, o ayrı bir mesele.  :)

///////////////

ArinFırat

elektronik sigara partisi baskını - ekşi sözlük
3 saat önce - her yerde bonzaiden kendini kaybetmiş gençler dururken elektronik sigara partisine baskın yapan aslan türk polisinin muazzam başarısıdır.

Alfista35

Merhaba, dumanınız bol olsun. Günde 1 - 1.5 paket sigara içiyorum. E-sigara için önerilere açığım.Yalnız çok site var, ama çoğu dolandırıcı gibi duruyor(Kargoyla hıyar gönderen tayfa). Alışveriş yaptığınız yerleri söylerseniz göz atmak istiyorum  :yukari-ok:
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

ihsanakdas

Esf forumun alışveriş bölümünden hem güvenle hemde ucuza bütün ihtiyacınızı alabilirsiniz  You are not allowed to view links. Register or Login

Alfadanadam

Burası satış yeri değil ama heves ve meraktan aldığım ama kullanmaya vaktimin kalmadığı mod ve atomizerler var.

Ben yazayım buraya belki niyetlenen olur.

Lost Vape Therion DNA133 - 1 kere yere düştü, hafif çizikler var. Evde olduğu için foto koyamıyorum. 350 TL (Kutusu vs herşeyi duruyor)

Sirius Spica - 5-6 defa doldurdum, beni sarmadı. Hava yüzüğünden hava kaçağı yok.(Bilenler anlar ne demek istediğimi). 100 TL (Kutusu herşeyi duruyor)(180 TL'ye almıştım)

Fakirs Troya L - İlk çıktığında sıraya girilerek alınmıştı. Problemsiz. Kutusu yedekleri kullanılmamış halde duruyor. 140 (Sıfırı 210 TL)

Muratözdemir

Güzel ürünler. Zaten amacın satıştan cok yardımcı olmak olduğu fiyatlardan anlaşılıyor :)

Muratözdemir

Ben Facebook gruplarındaki eski satıcılardan yaptım birçok alışveriş hiç sorun yaşamadım. Birkaç satıcı onerebilirim. Atomizer olarak berserker kullanıyorum şuanda. Sizede öneririm. Likit kapasiteside sizi bir gün götürür rahatlıkla. Mod olarak pico 25 13-14 watta o da yarı yolda birakmaz. Ben vt75 Nano kullaniyordum. Tekrar eskiden kullandığım drag a geçtim. Ayrı bir güzel bu mod.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

fatihmehmet

@Muratözdemir

Berserker nasıl? İyi duyumlar aldım aslında. Doggy'nin yanına alabilirim.

Muratözdemir

@Muratözdemir

Ben çok fazla mtl kullanmadım daha önce doggy ve troy v3 kullandım. Bu ikisinin karışımı şuanda. Doggyden daha rahat troydan daha kullanışlı.

Alfadanadam

@Muratözdemir

Fatihim berserker kaliteli bir üretim. Ama bazen nedensiz akıtıyor. Ben doggy kadar dertsiz tasasız ato kullanmadım. Çin'den yedek cam sipariş edicen. Dişleri bozuldukça değişeceksin. O kadar.

fatihmehmet

Fatihim berserker kaliteli bir üretim. Ama bazen nedensiz akıtıyor. Ben doggy kadar dertsiz tasasız ato kullanmadım. Çin'den yedek cam sipariş edicen. Dişleri bozuldukça değişeceksin. O kadar.

Eyvallah abi. Valla Doggy seytan kulağına kurşun suan sıkıntısız. Camı da önce geriye doğru çevirip yuvaya oturtunca problem olmuyor. Yalnız dışarda olduğumda dolum yapacaksam hava deligine sokacak bir şey bulamıyorum. Evdeyken küçük bir tornavida ile acınca hemen açılıyor. Elle zorlayınca muhtemelen dişler çok daha çabuk bozulacaktır.

Muratözdemir

Bir Carium kolay yetişmiyor memlekette :)) Benimki daha akitmadi. Kutu içeriğindeki coillerden birini kullanıyorum 13 watt. Çiçek.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]