Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Turkey Hibe Masası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sercan Keklik

You are not allowed to view links. Register or Login
2 Adet, Mito Kullanıcı El Kitabı Çıktı. Türkçe Tertemiz.

2  Ayrı Kişiye verilecek. Kargo alıcı şeklinde ücretsiz gönderilir.

güncel durmaktadır.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

BuğraE

Merhabalar.

Kullanmadığım iki adet yazıcı var. Modelleri HP F2280 ve Epson SX105. Kartuş takıp çalıştırabilir ancak cihazlar en az 5-6 senelik olduğundan işe yarar mı bilmiyorum. Kullanabilirim veya parçası lazım diyen varsa ücretsiz gönderebilirim.

BuğraE

Merhabalar.

Kullanmadığım iki adet yazıcı var. Modelleri HP F2280 ve Epson SX105. Kartuş takıp çalıştırabilir ancak cihazlar en az 5-6 senelik olduğundan işe yarar mı bilmiyorum. Kullanabilirim veya parçası lazım diyen varsa ücretsiz gönderebilirim.

HP yazıcıyı ihtiyacı olan birine gönderiyorum. Epson yazıcıda sanırım bir ay kullanıp, çıktı alırken takılma yaptığı için dolaba kaldırmıştık. Sadece tarayıcı olarakta kullanılabilir. Yine öğrenci bir arkadaşa gönderebilirsem çok mutlu olurum. :)

Sercan Keklik

2 adet mito kullanıcı el kitabimiz hala duruyor.

kargo alıcı şeklinde gönderilecektir.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Serhat59

Elimde 159 orjinal son susturucu mevcut. @Erkay Kahya düz boruya geçince boşa çıkmış. Arabayla beraber teslim ettiler. Ihtiyacı olan varsa gönderebilirim.

SM-J510FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive 2006
Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive 2006

umitkilic

Elimde 159 orjinal son susturucu mevcut. @Erkay Kahya düz boruya geçince boşa çıkmış. Arabayla beraber teslim ettiler. Ihtiyacı olan varsa gönderebilirim.

2.cıkışa monte edilebilir mi acaba?Çift çıkış çift susturucu!

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TRSemih

Maalesef Ümit Bey. Sol ve sağ susturucuların simetrisi farklı.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

umitkilic

Maalesef Ümit Bey. Sol ve sağ susturucuların simetrisi farklı.
Teşekkür ederim.

akıllı

2.cıkışa monte edilebilir mi acaba?Çift çıkış çift susturucu!

Abi ben daha önce aynı mantıkla sormuştum. Sonra vazgeçtim.
1) Son susturucu sağ tarafa göre modifiye edilmeli biraz. Şekli farklı çünkü. Linkten resmlere bakabilirsin

2) Egzozcu dizel olduğu için arabayı sıkar diye görüş belirtmişti. Teknik ayrıntı için arkadaşlar yardımcı olurlar

umitkilic

Abi ben daha önce aynı mantıkla sormuştum. Sonra vazgeçtim.
1) Son susturucu sağ tarafa göre modifiye edilmeli biraz. Şekli farklı çünkü. Linkten resmlere bakabilirsin

2) Egzozcu dizel olduğu için arabayı sıkar diye görüş belirtmişti. Teknik ayrıntı için arkadaşlar yardımcı olurlar
Laf aramızda,beleş bulunca fantazi yapasım geldi

akıllı

Est abi. Ben parasıyla giriyordum o fanteziye

TRSemih

1 yıl önce çift egzoza geçerken son susturucuyu iptal ettim. Egr ve dpf faal. Hem istenmeyen back pressure iptal oldu hem de tam gazda gelen, sadece dışarıdan duyulan tatlı bir homurtu var. Millet ne var ne yok söküyorken +1 susturucu daha eklemek pek akıl karı değil. Bir tarafta olup diğer tarafta olmaması da görsel olarak hoş değil. En güzeli olmaması :) Krom boru vs girişilecekse, oluşacak aşırı sesi engellemek adına aftermarket aynı tipte 2 tane silindir son susturucu takılabilir diye düşünüyorum.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

gokturk01

Elimde 159 orjinal son susturucu mevcut. You are not allowed to view links. Register or Login düz boruya geçince boşa çıkmış. Arabayla beraber teslim ettiler. Ihtiyacı olan varsa gönderebilirim.

son susuturcuyu alabilirim aracı aldığımda üstünde yoktu ve kasım gibi muayenne var lazım olacak çünkü

ihsanakdas

Bodrumdan bir şeyler çıktı yine ;
159 tavan aydınlatması ve tuş takımı. Bagaj kapağını açan tuşun ayakları içten kırılmış çıtırtı yapıyordu bu yüzden sıfırı ile değiştirmiştim. Bütün fonksiyonları çalışır durumda.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

156 fren ana merkezi. Frende bi sorun olmuştu. Ustalarımız deneme yanılma yoluyla sorun aradıkları için ana merkezide aldırmışlardı ama bundan çıkmamıştı almışken sıfırını takmıştım bende. Bu aracın üzerinden çıkan 3-4 yıldır duruyor. Çıktığında sağlamdı beklemekten bozulmaz ise hala sağlam.

147 stepne bağlantısı. 147 me simit Lpg taktırırken çıkarmışlardı malum. Kauçuk muhafazası belki birinin işine yarayabilir diye düşündüm. Ses yapan felan varsa değiştirebilir.

gokturk01

Bodrumdan bir şeyler çıktı yine ;
159 tavan aydınlatması ve tuş takımı. Bagaj kapağını açan tuşun ayakları içten kırılmış çıtırtı yapıyordu bu yüzden sıfırı ile değiştirmiştim. Bütün fonksiyonları çalışır durumda.

156 fren ana merkezi. Frende bi sorun olmuştu. Ustalarımız deneme yanılma yoluyla sorun aradıkları için ana merkezide aldırmışlardı ama bundan çıkmamıştı almışken sıfırını takmıştım bende. Bu aracın üzerinden çıkan 3-4 yıldır duruyor. Çıktığında sağlamdı beklemekten bozulmaz ise hala sağlam.

147 stepne bağlantısı. 147 me simit Lpg taktırırken çıkarmışlardı malum. Kauçuk muhafazası belki birinin işine yarayabilir diye düşündüm. Ses yapan felan varsa değiştirebilir.
Hocam ALLAH'tan başka bir şey dilesem bu kadar denk gelmezdi 159 tavan aydınlatma arıyordum bende benimkinin sensor düğmesinin olan kısmı devre kartının üstünden silinmiş parça kodu ile sordurdum bulamadım baskı kart devre yapan yer araştırıyordum ilaç oldu nasıl yapalım mng kargo ile anlaşmam var benim Adanadayım bende
Anlaşma bilgilerimi versem size zahmet kargo yapsanız bana
Mng kargo sözleşme no:247 560 070 Raw tekstil export Göktürk ALIŞKAN

ihsanakdas

Hocam ALLAH'tan başka bir şey dilesem bu kadar denk gelmezdi 159 tavan aydınlatma arıyordum bende benimkinin sensor düğmesinin olan kısmı devre kartının üstünden silinmiş parça kodu ile sordurdum bulamadım baskı kart devre yapan yer araştırıyordum ilaç oldu nasıl yapalım mng kargo ile anlaşmam var benim Adanadayım bende
Anlaşma bilgilerimi versem size zahmet kargo yapsanız bana
Mng kargo sözleşme no:247 560 070 Raw tekstil export Göktürk ALIŞKAN

Sizindir bu sözleşme no yeterli mi? Adres felan gerekmiyor mu?

gokturk01

Sizindir bu sözleşme no yeterli mi? Adres felan gerekmiyor mu?
Sözleşme numaramdan adres firma bilgilerimiz çıkıyor hocam karşı ödemeli verin lütfen çok teşekkür ederim Adanaya ne zaman yolunuz işiniz düşerse bir alfisti dostunuz var bilin.

ihsanakdas

Sözleşme numaramdan adres firma bilgilerimiz çıkıyor hocam karşı ödemeli verin lütfen çok teşekkür ederim Adanaya ne zaman yolunuz işiniz düşerse bir alfisti dostunuz var bilin.
Kargonuzu bugün verdim. Tam da ihtiyacı olan kişiye gitmesi çok mutlu etti beni. Teşekkür ederim

Josephh

Arkadaslar 156 2.0 mk1 aracımın buji kablosunun biri atlama yapıyordu pinpirikli oldugum ıcın set halinde değiştim diğer 3ü kötü durumda değil ihtiyacı olan varsa kargo alıcı ödemeli gönderebilirim

Ayrıca hata arıza uyarı almadıgım halde değişim zamanını bilmediğim için lambda sensörünüde değiştirmiştim arıza uyarı alıp lambdası cok kötü olan varsada kargo alıcı ödemeli gönderebilirim

yigitekimdemir

Arkadaslar 156 2.0 mk1 aracımın buji kablosunun biri atlama yapıyordu pinpirikli oldugum ıcın set halinde değiştim diğer 3ü kötü durumda değil ihtiyacı olan varsa kargo alıcı ödemeli gönderebilirim

Ayrıca hata arıza uyarı almadıgım halde değişim zamanını bilmediğim için lambda sensörünüde değiştirmiştim arıza uyarı alıp lambdası cok kötü olan varsada kargo alıcı ödemeli gönderebilirim
Merhabalar hocam, buji kablosunu 156sında ateşleme sıkıntısı olan bir arkadaşım için, lambdayı ise arıza yakmamasına karşın lambdam zaman zaman devreden çıktığı için denemek üzere alabilirim.

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

Josephh

Merhabalar hocam, buji kablosunu 156sında ateşleme sıkıntısı olan bir arkadaşım için, lambdayı ise arıza yakmamasına karşın lambdam zaman zaman devreden çıktığı için denemek üzere alabilirim.

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

Merhaba tabi hocam özelden adres bilgilerini gönderin yarın cıkarayım hemen.

Gkhnaydgn

mustafa26

Merhabalar, elimde kısa süre kullanılmış 0280218113 kodlu debimetre var. İhtiyacı olana verebilirim.
Bir de açılmış rölanti valfi var doğru çalışıp çalışmadığından emin değilim, onu da verebilirim
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
156 1.6 1998
156 2.0 1999
156 SW SS 2003
145 QV 1997
156 2.0 1999

DcD-Semih

Merhabalar, elimde kısa süre kullanılmış 0280218113 kodlu debimetre var. İhtiyacı olana verebilirim.
Bir de açılmış rölanti valfi var doğru çalışıp çalışmadığından emin değilim, onu da verebilirim
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam selamlar, uygun ise hava akış metreyi ben alabilirim.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

mustafa26

Hocam selamlar, uygun ise hava akış metreyi ben alabilirim.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anadolu yakasındayım, sizin için mümkünse elden vereyim. Değilse, bilgilerinizi özelden paylaşın karşı ödemeli kargo ile göndereyim
156 1.6 1998
156 2.0 1999
156 SW SS 2003
145 QV 1997
156 2.0 1999