Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06GIU12 - Nam-ı Diğer Mermi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ogzhan

You are not allowed to view links. Register or Login
Nice nicce kilometrelere merminle:)
Bende gecen hafta vandaydim beyaz giu'm ile belki gormussundur:) mersinden vana gittik geldik 170 lik multiair ile. 5.5 ortalama yakti 2000 kilometrede. ortalama  hiz 100 ile gittim geldim aracta annem ve ben vardik ancak bagaj full arka koltuklarda gelince annem fulledi bilirsiniz anneleri memleketten ne bulduysa aldi annca ikna ettim on koltuguda dolduracakti ama anne nereye oturacan diyince anladi vazgecti :duvar:
Benim plakada muhursuz italyan plaka mersinden giderken hic cevitme yoktu vana kadar ama donuste 8 kere cevirdiler. :duvar:
Otobanda giselerden sonra bile cevirme vardi adana mersinde :duvar:
Trafikci abiler sordu tabi bu plaka ne diye ama aracta bi xeon oldugu icin abilere far yikamayi gosterince anlayisla karsiladilar orjinal plakamda arkadaydi zaten birseydeseler al abi tak ben takamadim diyecektimde dedirtmediler sagolsunlar.
Far yikama olmasaydi kesin banada yazmislardi plakadan cezayi...
Mermi vana cumartesi gecesi giriş yaptı Ben Ankara'dan 120-130 civarı hız sabitleyip geldim o yüzden bu kadar ortalama çıktı sanırım.

Plakaya bir şekil düşüneceğim, bir polis amcaya sorduğumda buna özel bişe demezler normal plaka takamıyorsun zaten demişti. Mühürleyen bir yer bulursam gideceğim olmazsa yukarıda Sercan abinin plakası gibi yapacağım.

Nice kilometrelere

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ogzhan

Kaskomuzu 2600 liraya Garanti Kasko'dan yaptık. Güvenli bir şekilde uyuyoruz. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

h.t

Ogzhan

Hadi hayırlı olsun kardeşim
Teşekkür ederim Hürcan abi.

ertena

Hayırlı olsun. Görsel şölen bir araçtır.

M7Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ogzhan

Hayırlı olsun. Görsel şölen bir araçtır.

M7Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Öyle gerçekten.

Ogzhan

Deri koltuklarımızı arap sabunu ve hindistan cevizi yağı ile temizledik.

Rengi öne çıkarması için ne kullanmalıyım?[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ogzhan

Güneşli bir Van pazarından günaydın.

Mermi ile 139500 km'deyiz. Debriyaj gıcırtısını bu sabah hallettik. 140700'de bakımımız var. Trabzon yetkili servise götürmeyi düşünüyorum 15 tatilde.

Şu an için çok mutluyuz. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

h.t

Kardeşim iyi yol yapmışsın valla.

Keyifli sürüşler. Tehlikesi olsa da keyiflidir o karda araba sürmek :alfisti:

Şu fotoya bayıldım :arkadasim:

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erkay KAHYA

Galiba kış lastiklerini test ediyor.  :lol:

Ogzhan

Kardeşim iyi yol yapmışsın valla.

Keyifli sürüşler. Tehlikesi olsa da keyiflidir o karda araba sürmek :alfisti:

Şu fotoya bayıldım :arkadasim:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim abi. Bu daha başlangıç gibime geliyor daha Aralık ayındayız.
Galiba kış lastiklerini test ediyor. 
Valla istekli olarak değil de şartlar test ettiriyor.

Ogzhan

Öğrenci her zaman öğrenci [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ekerem

Maşallah nazar değmesin :nazar:  Bende Ağrı'da öğretmenlik yaptım. Yoğun karlardan sonra bahar aylarında arabanın bütün alt takımlarından eklemlerinden ses gelir krize girerdim dikkatli olun uzun süre kar altında kalmasın :yukari-ok:
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

Ogzhan

Maşallah nazar değmesin :nazar:  Bende Ağrı'da öğretmenlik yaptım. Yoğun karlardan sonra bahar aylarında arabanın bütün alt takımlarından eklemlerinden ses gelir krize girerdim dikkatli olun uzun süre kar altında kalmasın :yukari-ok:
Ben Van Gürpınar'da çalışıyorum. Burası mikro iklim gibi bir şey diyorlar. En fazla kar attığım fotoğraftaki kadarmış. Merkeze de ondan az yağıyor. Ne bekliyor beni bilmiyorum. Bugün yıkattım çamurlukların içi, altı buzdan kalıp olmuş. Çok bekletmem üzerinde böyle pislikleri. Yaza alt bakım isterse de helal olsun ona.

OğuzCanAlantor

Ogzhan

Maşallah mermiye  :nazar:
Teşekkür ederim abi

Ogzhan

Yıkandık, temizlendik.

140.600 km oldu. Nasıl geçiyor anlamıyorum. Hürcan abi gerekli bakımları erken yaptırdığı için bana 140.000 bakımında yağ ve filtre değişimi kalmış. Bosch Service'te yaptırmayı düşünüyorum. You are not allowed to view links. Register or Login ten bakım seti alıp gitsem nasıl olur?  Orjinal yağı mı alsam oradaki Motul'dan mı?

Bir de ön lastiğimde ufak bir yarık var. Çok içeriye girmiş görünmüyor. Yama tarzı bir şey mümkün mü? Tehlikeli mi böyle gitmek?[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ekerem

Alfayedek'ten alın kafaniz rahat olsun :yukari-ok: motul güzel bir yağ  ama fark varmı yokmu diye giuletta kullananlar yorum yapsınlar
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login Alfa yedekten parçaları alabilirsin.

Forumda You are not allowed to view links. Register or Login Alphan abinin elinde motul yağ vardı onuda uygun veriyor .

Ogzhan

Alfayedek'ten alın kafaniz rahat olsun :yukari-ok: motul güzel bir yağ  ama fark varmı yokmu diye giuletta kullananlar yorum yapsınlar
Teşekkür ederim.
You are not allowed to view links. Register or Login Alfa yedekten parçaları alabilirsin.

Forumda You are not allowed to view links. Register or Login Alphan abinin elinde motul yağ vardı onuda uygun veriyor .
O zaman bir bakım seti ile yağ işimi görür sanırım. Maşallah 140800 oldu sayılır, altında hiç sesi yok.

Öncesini az çok siz de biliyorsunuz bu bakım beni 150.000'e rahat götürür diye düşünüyorum.

Günlük git gel 60 km yolum var. Çok hızlı km atıyor.

Ogzhan

141700 km olduk. Bakımı hâlâ yaptıramadım ama az kaldı.

Van'a gelince ilk iş eski amfiyi söküp stereo amfimi takmıştım.

Woofer ve hoparlörler bağlıydı ama yüksek seste woofer çok güç çektiği için kesme yapıyordu.

Bugün yağmur falan dinlemedim mono amfimi taktım.

Ana üniteden woofera özel RCA çıkışı olmadığı için tiz bas karışık ses gidiyor woofera. Müzik çalıyor woofer yani ama bas tatmin edici oldu. Tatmin edici diyorum ama standart birisine çok gelecek düzeyde.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ogzhan

141700 km olduk. Bakımı hâlâ yaptıramadım ama az kaldı.

Van'a gelince ilk iş eski amfiyi söküp stereo amfimi takmıştım.

Woofer ve hoparlörler bağlıydı ama yüksek seste woofer çok güç çektiği için kesme yapıyordu.

Bugün yağmur falan dinlemedim mono amfimi taktım.

Ana üniteden woofera özel RCA çıkışı olmadığı için tiz bas karışık ses gidiyor woofera. Müzik çalıyor woofer yani ama bas tatmin edici oldu. Tatmin edici diyorum ama standart birisine çok gelecek düzeyde.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ogzhan

143500 kmdeyiz ve çok şükür çok mutluyuz. Bakımımız gecikti ama en kısa zamanda yapacağız.

Soyulan vites topuzu parmağımı kestiği ve sabahları buz gibi olduğu için 5 TL'ye böyle bir çözüm buldum ve çok sevdim.

Keyifli sürüşler. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ogzhan

Periyodik bakımımızı sonunda yaptırdık.

Filtrelerin hepsi Bosch.

Yağımız Motul X-Clean FE 8100 5W30

315 Filtre ile işçilik + 110 lira 5 litre yağ = 425 TL'ye halloldu.

Sıradaki bakım 154153 km.

Araçla ilgilenen kişinin jTDm motorlar ile ilgisi vardı. Bikaç kez de kontrol ettiler, içim rahat yaptırdım.

Keyifli kilometreler. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ekerem

Hayırlı olsun kafanız rahatlamıştır. 5 lt motul yağ 110 lira olmaz gibi geldi. Ben mi yanlış biliyorum sahte yağ değildir heralde dimi
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel