Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Göğüs Trim Sesi Hk

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yavuzasci

Merhabalar,

2013 mk1 Giuliettam'da ön göğüsün sağ kısmına parmakla bastırınca esneme görülüyor. Bu durumda motor alt devirdeyken vites arttırırken ya da düşürürken titreme sesi olarak karşıma geliyor. Bu airbag panelinin camla birleştiği yer gibi düşünebilirsiniz.Ön cam birmotta taş çatlağından değişmişti. Belki sebebiyet vermiştir. Benim aklıma gelen sağ direk döşemesini söküp mümkün olan en uç görünmeyecek noktaya silikon sıkmak. Sizce uygun mudur? ya da nasıl bir yalıtım ya da sesi durdurma işlemi yapabilirim yardımlarınıza ihtiyacım var.

Teşekkürler şimdiden.
2004 156 1.6 TS Distinctive
2006 GT 2.0 JTS Distinctive
2013 Giulietta 1.6 JtdM Distinctive
2006 159 1.9 JTS Distinctive Plus

dr_eros

Aynı sorunu yaşamıştım. Ön camla göğüsün birleşme noktasına bir kaç tane  destek koydum. Böylece ön camın göğüse baskı yaparak sesi kesmesini sağlamıştım. Sesin sebebini tam bulamadığım için silikon işe yarar mı bilmiyorum.

ekerem

Daha bu hafta aynı konudan muzdarip olduğum için cami söktürüp tekrar taktırdım bende ki problem camın altına konulması gereken takozlarin konulmamasiymış. Bu yüzden cam ön konsola baskı yapıp ses yapıyordu. Silikon spreyi cam ile göğüs arasına sıkıp geçici olarak sesi kestiğim oldu ama geçici bı çözüm. Siz yetkili serviste değiştirdiğiniz için takozu koymayı unutmazlar diye umuyorum 
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

yavuzasci

Teşekkür ederim. Göğüs ile cam arasına birşeyler koymayı deneyeceğim.
2004 156 1.6 TS Distinctive
2006 GT 2.0 JTS Distinctive
2013 Giulietta 1.6 JtdM Distinctive
2006 159 1.9 JTS Distinctive Plus