Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06 YV 156 - FANGIO

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

qrkmtp

Hayirli uğurlu olsun.Çicek gibi masallah hosgeldiniz :) :alfisti:

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DcD-Semih

Hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesin. Güzel bir takım jant ve yay ile birlikte uzun yıllar dokunmaya gerek kalmaz :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Kaan

Hayırlı olsun. Çiçek gibi bir 156. Güle güle kullanın. 156 lara standart dokunulşar olan pro kit, orijinal 17" jant ve bi xenon karartmalı farlar ile uzun yıllar keyifle binilebilir.
1 hayal
5 duyu
6.his

Fangio

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayirli uğurlu olsun.Çicek gibi masallah hosgeldiniz :) :alfisti:

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşbuldum sağolun teşekkür ederim :)
[url="//www.instagram.com/riyabzonere"]www.instagram.com/riyabzonere[/url]

Gkhn91

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın  :nazar:

Fangio

Hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesin. Güzel bir takım jant ve yay ile birlikte uzun yıllar dokunmaya gerek kalmaz :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağolun teşekkür ederim :) Amin Allah herkesin arabasını nazarlardan korusun çok dikkat çekiyor çünkü.

Daha Fangio'yu almadan önce hayalini kurduğumuz Teledial jantlar ve QV logolardı :) Fangio'yu aldıktan hemen sonra ilk iş bunları temin etmek oldu.
Çok şükür her ikisini de Çeyize ekledik  :haydi:

Önümüzdeki bahar projemizi uygulayacağız tavsiyeniz için teşekkür ederim :)

Cihan82

Hayırlı olsun, temiz 156 bulmak hakikaten zor artık. Çok güzel gözüküyor aracınız. Kazasız belasız  :clover: :nazar: :alfisti:
2003 Azzurro Gabbiano 156 Mk 1.5 SS
1998 Laguna 2.0 RXE
2015 Ford Tourneo Courier
2009 Fiat Bravo 1.4 T-Jet Emotion
2001 Ford Focus Sport Trend

kuti147

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın 156 nizi. 2.0 in tadı gerçekten başkadır. Bende yıllarca manuel şanzıman diye direttim ama sıkıntısız bir selespeed mk2 156 gerçekten çok keyifli aklımızda bulunsun ;) aslında çok yakınız ama artık benim alfam yok. Bi soru ya da sıkıntı olursa yardımcı olmak isterim
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

Fangio

Hayırlı olsun. Çiçek gibi bir 156. Güle güle kullanın. 156 lara standart dokunulşar olan pro kit, orijinal 17" jant ve bi xenon karartmalı farlar ile uzun yıllar keyifle binilebilir.

Sağolun teşekkür ederim :) Bir kaç ufak tefek güzel detaylar ekleyeceğiz inşallah uygulayacağım parçaları temin ediyorum şuan.Kısmetse hepsini tek seferde ekleyip trafiğe nihai haliyle çıkartacağım.

Bir önceki otomobilim Mk.3 Golf'te Eibach ProKit ve 45 profil lastik kullandım. Şehir içi kullanımda özellikle yokuş başlarında ve tümsek,çukurlarda çok zorladı beni.
OEM 156'ya geçince bir oh çektim. Jantları Teledial 16'' lastikleri de 205/55 seçtim :) Carello farlarımın içine mercek ve Led kombini yapacağım projeyi de aşama aşama siz değerli dostlar ile paylaşacağım. Tavsiyeniz için tekrar teşekkür ederim

Fangio

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın  :nazar:

Sağolun teşekkür ederim cümlemiz inşallah :)

Fangio

Hayırlı olsun, temiz 156 bulmak hakikaten zor artık. Çok güzel gözüküyor aracınız. Kazasız belasız  :clover: :nazar: :alfisti:

Sağolun teşekkür ederim :) Uzun bir arayış süreci geçirdim.Çok şükür gönlümüze göre kısmet oldu   :yukari-ok:

Fangio

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın 156 nizi. 2.0 in tadı gerçekten başkadır. Bende yıllarca manuel şanzıman diye direttim ama sıkıntısız bir selespeed mk2 156 gerçekten çok keyifli aklımızda bulunsun ;) aslında çok yakınız ama artık benim alfam yok. Bi soru ya da sıkıntı olursa yardımcı olmak isterim

Sağolun teşekkür ederim cümlemize inşallah :) Valla bende çok merak ediyorum şu 2.0 ve SS'lere bir gün denk gelirsem tadına bakacağım mutlaka.
Yanlış hatırlamıyorsam İlbey'in dükkanında karşılaştık sizinle. Düşük Km'li Siyah Mk.2 SS sizin miydi ?

Kaan

Sağolun teşekkür ederim :) Bir kaç ufak tefek güzel detaylar ekleyeceğiz inşallah uygulayacağım parçaları temin ediyorum şuan.Kısmetse hepsini tek seferde ekleyip trafiğe nihai haliyle çıkartacağım.

Bir önceki otomobilim Mk.3 Golf'te Eibach ProKit ve 45 profil lastik kullandım. Şehir içi kullanımda özellikle yokuş başlarında ve tümsek,çukurlarda çok zorladı beni.
OEM 156'ya geçince bir oh çektim. Jantları Teledial 16'' lastikleri de 205/55 seçtim :) Carello farlarımın içine mercek ve Led kombini yapacağım projeyi de aşama aşama siz değerli dostlar ile paylaşacağım. Tavsiyeniz için tekrar teşekkür ederim

Eğer spor yay planınız yok ise mk1 ve 1,5 için 16" teledial iyi bir seçim ama spor yay takarsanız 16" jant ile araba kendini tam gösteremiyor. Aklınızda olsun. Bir de zevk meselesi ancak far içine led düşüncesini biraz daha araştırmanızı öneririm. En azından iyi-kötü yapılmış örneklere bir göz atın. Alfa Romeo öyle bir marka ki oem dışında yapılan her modifikasyon aşırı derecede sırıtıyor. Bir de son olarak 15" oem jantlarınızı her ihtimale kaşılık kesinlikle saklayın. Özellikle 17" jant ve yay ne kadar çekici görünse de bir vakit sonra yormaya başlıyor sürüş olarak. En azından 15" lere kışlık takarak kışı rahat geçirin derim. :D
1 hayal
5 duyu
6.his

Kaan

Sağolun teşekkür ederim cümlemize inşallah :) Valla bende çok merak ediyorum şu 2.0 ve SS'lere bir gün denk gelirsem tadına bakacağım mutlaka.
Yanlış hatırlamıyorsam İlbey'in dükkanında karşılaştık sizinle. Düşük Km'li Siyah Mk.2 SS sizin miydi ?

Tamam ben de sizi hatırladım. Padokta karşılaşmıştık.  :serefe: Kutay abi de vardı o gün.
1 hayal
5 duyu
6.his

Fangio

Eğer spor yay planınız yok ise mk1 ve 1,5 için 16" teledial iyi bir seçim ama spor yay takarsanız 16" jant ile araba kendini tam gösteremiyor. Aklınızda olsun. Bir de zevk meselesi ancak far içine led düşüncesini biraz daha araştırmanızı öneririm. En azından iyi-kötü yapılmış örneklere bir göz atın. Alfa Romeo öyle bir marka ki oem dışında yapılan her modifikasyon aşırı derecede sırıtıyor. Bir de son olarak 15" oem jantlarınızı her ihtimale kaşılık kesinlikle saklayın. Özellikle 17" jant ve yay ne kadar çekici görünse de bir vakit sonra yormaya başlıyor sürüş olarak. En azından 15" lere kışlık takarak kışı rahat geçirin derim. :D

Kesinlikle katılıyorum size Alfa Romeo orijinali haricinde aksesuar kaldırmayan bir otomobil çünkü kendisi çok güzel zaten
Led'den kastım gündüz farı olarak değil. Merceğin içindeki H1 ampül. xenonlardan daha fazla lümene sahip ve inanılmaz aydınlatması var.
Kışlıkları da 15'ten 16'ya yükseltip birde Sottozero'larla taçlandırsak olmaz mı :D

h.t

Hayırlı olsun çok güzel bir 156 :nazar:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaan

Kesinlikle katılıyorum size Alfa Romeo orijinali haricinde aksesuar kaldırmayan bir otomobil çünkü kendisi çok güzel zaten
Led'den kastım gündüz farı olarak değil. Merceğin içindeki H1 ampül. xenonlardan daha fazla lümene sahip ve inanılmaz aydınlatması var.
Kışlıkları da 15'ten 16'ya yükseltip birde Sottozero'larla taçlandırsak olmaz mı :D

Şimdi anladım. Ancak yanlış olmasın 156 larda kısalar h7, uzunlar h1 ampul. Yani ledleri kısalara mercek içine h7 olarak takabilir siniz. Bu arada kısalara mercek içine h7 led takmayı düşünürseniz aydınlatmayı baltalıyor normal xenonlara göre haberiniz olsun. İlker Kemal abi bu konuda üstadtır. Kendisi ile tüm alternatifleri uzun uzun konuşmuştuk. En iyisi bi xenon yapmak ama ekonomi işin içine girdiğinden xenon mercek içine kalbur üstü bir çift xenon ve uzunlara sadece selektör amaçlı led takmak en ekonomik çözüm oluyor. İnşallah en uygun şekilde fiyat/performans olarak 156 ya en çok yakışan kombinasyonu yaparsınız.   
1 hayal
5 duyu
6.his

Fangio

Şimdi anladım. Ancak yanlış olmasın 156 larda kısalar h7, uzunlar h1 ampul. Yani ledleri kısalara mercek içine h7 olarak takabilir siniz. Bu arada kısalara mercek içine h7 led takmayı düşünürseniz aydınlatmayı baltalıyor normal xenonlara göre haberiniz olsun. İlker Kemal abi bu konuda üstadtır. Kendisi ile tüm alternatifleri uzun uzun konuşmuştuk. En iyisi bi xenon yapmak ama ekonomi işin içine girdiğinden xenon mercek içine kalbur üstü bir çift xenon ve uzunlara sadece selektör amaçlı led takmak en ekonomik çözüm oluyor. İnşallah en uygun şekilde fiyat/performans olarak 156 ya en çok yakışan kombinasyonu yaparsınız.   

Bu bilgiler çok faydalı oldu.Ben H1 olarak biliyordum. İnternette 147 ve Mk.2 156 Farlarına H1 mercek yapımı gördüm ona aldandım. En iyi kombini yapacağız inşallah
Tekrar teşekkür ederim Kaan  :yukari-ok:

ilbey666

Buradan da hayırlı uğurlu olsun :)
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

MusamPa

Hayırlı olsun, keyifli sürüşler  :nazar:
02 - 156 2.0 TS Executive
09 - 159 1.9 JTDm Distinctive+

Fangio

Buradan da hayırlı uğurlu olsun :)

Teşekkür ederim güzel kardeşim :)

Arkadaşlar çiçeği burnunda Alfa'cı olduğum ilk günlerde bu camiadan ilk İlbey ile tanıştım. Semtimizin esnafıdır. Sağolsun içten ve samimi çok kıymetli tavsiyelerde bulundu.
Fangio'ya yapılacak işlerde kremanın üzerindeki çilek kısmını Paddock Detailing oluşturuyor ve son dokunuş İlbey'in elinden olacak  :yukari-ok:
Bende hoş sohbetin ve filtre kahvenin tadını çıkaracağım.

Tüm arkadaşların huzurunda kendisine de buradan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.

Fangio

Hayırlı olsun, keyifli sürüşler  :nazar:

Sağolun teşekkür ederim :)

kuti147

Kesinlikle tecrübe etmeniz gerek 2.0 ss bir 156 yı :)
Evet evet hatırladım. Kaan'da yazmış zaten. Yine denk geliriz o zaman Paddock ta
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

Tolga033

Hayırlı olsun 156'nız. Çok iyi duruyor,kazasız belasız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

anilimaca

Maşallah, tekerinize taş değmesin ço güzel duruyor aracınız. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.