Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 Göze geldik.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MusamPa

You are not allowed to view links. Register or Login
değer kaybında belli bi rakama kadar sigorta ödüyor zaten. Ceplerinden çıkmıyor. O rakama da bu kazada ulaşma imkanınız yok zaten. Ben de değer kaybı açın derim bu yüzden. Geçmiş olsun

Bilmiyordum
Aslında değer kaybı açan birisi ile konuşabilsek iyi olur nasıl bir yol izleniyor. Fazla zaman geçirmeden araştırayım.
Teşekkürler.
02 - 156 2.0 TS Executive
09 - 159 1.9 JTDm Distinctive+

MusamPa

Öncelikle geçmiş olsun, konuya hakim arkadaşlar en doğrusunu söylecektir ama bildiğim kadarıyl değer kaybı davası sürüce değil sigorta şirketine açılıyor. Yani ailenin ceza çekmesi gibi bir durum yok diye biliyorum.

Teşekkür ederim.
Dediğin gibi böyle bir şey yaşayan birisi ile konuşabilsek iyi olurdu.
Exper baktıktan sonra sigortadan onay mesajı geldi.
Ustanın müsait olmasını bekliyorum. Yapılmadan mı açılıyor bu dava. Gün içerisinde araştıracağım.

MusamPa

Tekrardan geçmiş olsun..Kan akıtmadın mı daha :)) allah beterinden korusun dostum..bu arada ben ikinci giulietta!yı aldım ama 2 ay oldu konusunu açamadım..biri benzin biri dizel.ikiside kırmızı 2011 ve 2015 model..çok yoğun olduğum için foruma bile giremiyorum doğru düzgün.
Kadayıf ertesi güne kalırsa yenmez maalesef yumuşar hamurlaşır :)

Hayırlı olsun güle güle kullan  :nazar:  Kazasız belasız keyifle kullanırsın inşallah.

Öyle diyorsun da seninle aldığım kadayıfı 3-4 gün yedim gayet de güzeldi herkes de bayıldı.
İstanbul'a geldikten sonra köye gittim oraya götürdüm son paketi hiç bir şey olmadı  :D

emnalp

Teşekkür ederim.
Dediğin gibi böyle bir şey yaşayan birisi ile konuşabilsek iyi olurdu.
Exper baktıktan sonra sigortadan onay mesajı geldi.
Ustanın müsait olmasını bekliyorum. Yapılmadan mı açılıyor bu dava. Gün içerisinde araştıracağım.
Dediğim gibi sürece çok hakim değilim bir arkadaşım bir avukatla anlaşıp sigorta şirketine dava açmış ve kazanmıştı. Söylediklerinden aklımda kaldığı kadarıyla sigortaların bu davalar için bir fonu oluyor ve o havuzdan sizin mağduriyetiniz gideriliyor diye biliyorum. Mantıken de sizin aracınızın tamir masraflarını sigorta karşıladığına göre değer kaybını da sigortanın karşılaması gerekir. Sigortalar sizin mağduriyetinizi gidermek suçlu sürücünün yakasına yapışmamak için var sonuçta :) Karşı tarafa yaşayacağı en büyük problem sonraki sigorta ücreti yüksek olur gibi geliyor bana.

MusamPa

MusamPa

MusamPa

MusamPa

Dediğim gibi sürece çok hakim değilim bir arkadaşım bir avukatla anlaşıp sigorta şirketine dava açmış ve kazanmıştı. Söylediklerinden aklımda kaldığı kadarıyla sigortaların bu davalar için bir fonu oluyor ve o havuzdan sizin mağduriyetiniz gideriliyor diye biliyorum. Mantıken de sizin aracınızın tamir masraflarını sigorta karşıladığına göre değer kaybını da sigortanın karşılaması gerekir. Sigortalar sizin mağduriyetinizi gidermek suçlu sürücünün yakasına yapışmamak için var sonuçta :) Karşı tarafa yaşayacağı en büyük problem sonraki sigorta ücreti yüksek olur gibi geliyor bana.

Çok kararsız kaldım Emnalp o yüzden yapamadım maalesef.

MusamPa

Miss gibi olduk   :)  :nazar:   :alkis:

KaanA

Maşallah güzelmiş daha da güzel olmuş. :)

krm1983

Ateş etmiş.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

h.t

Maşallah, süper olmuş :nazar:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

MusamPa

Maşallah güzelmiş daha da güzel olmuş. :)

Teşekkür ederim  :nazar:

MusamPa

Ateş etmiş.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Aynen  :yukari-ok:

MusamPa

Maşallah, süper olmuş :nazar:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkür ederim.
Tavsiye üzerine gittim, çok met ettiler ustayı. İlgili alakalılar işçilikleri de süper.

HG 600'e Selamlar  :nazar:

OrcA29

abi büyük geçmiş olsun yapanın elleri kırılsın mı diyeyim,ne diyeyim bilemedim )=

ArinFırat

:)))) güle güle kazasız belasız bin kardeşim.

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

salimulas

Her iste bir hayir varmiş. Maşallah ateş gibi olmuş

MusamPa

Her iste bir hayir varmiş. Maşallah ateş gibi olmuş

Aynen öyle.
İyi usta bulduk içimiz rahat etti  :nazar:

ArinFırat

kıymet bilen ellere gittiğini görmek sevindiriyor..yaşadığın şanssızlıklar için de sağlık olsun diyelim..allah beterinden korusun..ağız tadıyla binmeyi nasip etsin kardeşim.

MusamPa

kıymet bilen ellere gittiğini görmek sevindiriyor..yaşadığın şanssızlıklar için de sağlık olsun diyelim..allah beterinden korusun..ağız tadıyla binmeyi nasip etsin kardeşim.

Amin sağ ol, severek keyifle kullanıyorum çok şükür  :nazar:

MusamPa

MusamPa

Selamlar. Babamız kansere yakalandı ve malesef kaybettik 1 sene süren mücadelemizle. Bu nedenle uzun süredir giremiyordum. 1,5 senedir de Alfamızla pek ilgilenemedik. Hava filtre kazanından su alma sorunumuz vardı 2 kere turbo revize etmek ve yağ değiştirmek zorunda kaldığım. Konu hakkında nasıl sonuçlandığınıda yazmak istedim bir kaç arkadaş nasıl olur imkansız filan demişti Haklılar. İhsan ve zeki ustada sonuç alamadığım bu sorunu bostancıdan parçaları alıp başka bir yerde sorunu bulduk. Carrium da her iki sefer turbo yağ bakımı yapılırken hava filteri kazanı alt kapaktan açılıp filtre yerine takılıp bakım tamamlandı her seferınde kazandan baya bir su döküldü. Nasıl olur nereden alır diye çok sormama rağmen normal bakım yapılırmş gibi tamamlandı hep. Çalışıyor olmamdan araç başında çok duramadım. ikinci seferinde gittiğimde genç bir arkadaşa bırakılmış oda filtreleri değiştiriyor kolay gelsin napıyorsun dediğimde yağ bakımı yapılıyor dedi halbuki turbo tekrar revizeye gitmiş aynı sorundan tekrar aracı çekici ile götürmüşüz sorun nerden kaynaklanıyor bakılmadan orada bulunan genc arkadaşlara bilgi verilmeden işlem tamamlanıyor. 4 bin tl zamanıda hatırlamıyorum 2018 di herhalde bir haftada 4 bin tl para harcayarak çözülemedi. Ustaları kötülemek işciliklerine laf söylemek değil amacım sorunum bu kadar ilgisiz olunmasıydı ki yağa su karıştıgında kullansaydım çok daha büyük derdimiz olacaktı en büyük şansımızda bu oldu. Sorun çok basit gözle dikkatlice bakılınca görünebilecek birşeymiş. Hava filtresi kazanını sökselerdi ki sökülmeliydi nasıl nereeden su alıyor diye bakılmalıydı. Kazanda 3 cm çapında bir delik oluşmuş. Yağmurlu bir dönemde oldugumuz için evın onunde park halindeyken az az almış suyu. Yani burada Carrium dikkatli olsaydı ki ilki için birşey demiyorum ama ikinci kez aynı sorunla gidildiginde daha dikkatli bakılmalı sorunun kaynağı ne diye daha alakalı olunmalıydı. Bendeki hata ide çalışlıyor olmamdan ve araçı öekici ile yollamamdanilk birkaç saat araç başında olamamdı. Ben birçok kez dedim hava filtresi kazanının kenarından ustunden fılan almazmı su diye imkaansız dediler ustalar. Neyse sorunu başka bir yerde çözdük şükür daha fazla zarar görmeden. Konu ile ilgili birkaç arkadaş yazmıştı başka birşey vardır yıkarken hava hortumundan olmaz ama ben yok oyle oldu dıye ısrar etmiştim haklılarmış. Böyle birşey çok nadir yada hiç yaşanmaz belki ama olurda yağa azıcıkda olsa su karışma görülürse hava filtresi hortumları cıkartılıp iyice bakılmalı uzaktan uzerındeyken değil. Şimdi Muttalip usta ile yolumuza devam ediyoruz Volan Baskı balata fren balataları yağ bakımı için kendisinde Araçım. Maddiyatta önemli ancak daha önemlisi ilgili alakalı özenle yapılmış işcilik. Kazasız keyifli süreüşler olsun herkese  :nazar:

EmKa

Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun.

MusamPa

Amin. Allah Razı Olsun.
Zor bir dönem Allah kimseye yaşatmasın.