Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

yıl 1975...yıl 2007...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

1975 Maslak....Atatürk Oto Sanayi Sitesi....

Register or Login" border=0>

Halen o günlerdeki gibi...1960 model olmasına rağmen aynı boya ve kaporta...Bir de Aalfa ya  çürük derler....

Bu da garett-3 lü 2.0 Alfa....

1993 deki ayrılık bitti...Yine beraberler...

n/a

valla abi çok güzel resimler ama hüzünlendim nedense ben.

n/a

Çok Güzel Fotolar... Vedat abi nin F12 si bambaşka bir alfa ....en son ona 2000 cc veloce motoru vardı diye bılıyorum .. bir minibüs olarak çok hızlı

n/a

quote:

Çok Güzel Fotolar... Vedat abi nin F12 si bambaşka bir alfa ....en son ona 2000 cc veloce motoru vardı diye bılıyorum .. bir minibüs olarak çok hızlı

200 ps...yıl 1975....

Edited by - veloce on 09/10/2007  10:47:00

n/a

evet 200 PS  çok ama çok özel bir Alfa

n/a

Nerde o günler?!?!ne mutlu size...trafik yok, coğu kişi birbirini tanıyor , çevre pırıl pırıl, Istanbul bambaşka...ama yol ve parça da bunlara KDV...o ayrı konu...bir de o yoklukda 200 ps...halen o ps.lerde mi ?

AlfistiKerem

Maşallah,hepsi birbirinden güzel ya...Bakınca tuhaf oldum.Eskilerde bambaşka ya.Aslında hep büyüklerimiz der;eskilerin yeri apayrıdır.

Alfadanadam

Vortik ustamın gene canı sıkılmış anlaşılan, gidip bi orta kahvesini içmek lazım.

P.S. Giderseniz, kahveciye orta kahveyi uzaktan nasıl işaretle anlattığına dikkat edin :)

alfa.hakan

Amcam hep anlatır durur...boşuna değilmiş...Abi sen her gün bize gel....nasıl olsa yolunun üzeri....

n/a

nasıl kaçırmışım bu resimleri...o ne öyle 1960 van vede renkleri