Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Vazgeçilemez bir tutku 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrahim

Araç yaklaşık 1 aydır bende , daha önceden bildiğim ve almaya niyetlenip almadığım bir araçtı.

You are not allowed to view links. Register or Login

Aracın konusu forumda mevcut.

You are not allowed to view links. Register or Login

aydın abimi rahatsız ede ede sonunda aldım arabayı :) 59 bin liraya anlaştık , pazarlık dahi etmedim :)

1 senelik bir arayışın ardından çok şükür düzgün bir 159 sahibi oldum. Masrafsız ve secereli olmasından mütevellit 4-5 lira fazla verdim satın alırken :) Aldıktan sonra sadece bi sunroof bakımı yaptırdım. Ufak tefek gördüğüm şeyleri de yapmaya devam edeceğim.

Alım aşamasında yardımlarını esirgemeyen volkan abiye teşekkür ederim. (wolkanku)

Allahın izniyle 2 sene binmeyi düşünüyorum.

Duruşu gidişi hissiyatı gerçektende her otomobilseverin sahip olması gereken safkan bir spor sedan. Allah herkese daha iyilerini nasip etsin.

Şimdilik 1-2 foto atalım.

ibrahim

Şimdilik sadece sunroof bakımı yaptırdım önlem olarak. Arasına 500 tl sıkışmış :) Bide jantları boyattırdım. Başka da yapacak birşey yok gibi :)

Her zaman gittiğim akaryakıt istasyonunda pompacının abi sıfır mı aldın demesi :) Her görenin bi daha bakması , alfa gerçekten ayrı duyguların arabası.

Ben galericiyim ama bu araba sabit bindiğim araba olacak inşallah.

Buda eski yavru 42 tc 923 , onunda konusu mevcuttu forumda :)

Sonraki durak giulia veya stelvio olur inşallah :)

ali kaynak

Bu renk bi arabaya bu kadar yakisir :nazar: Cok guzel arac  :nazar: hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin
Lancia delta III

ekerem

Hayırlı olsun. Seviyoruz 159'u :nazar:
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

Gkhn91

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın  :nazar:

OğuzCanAlantor

Güzel araç almışsın kardeşim güle güle kullan . Triger vs bakımını alfinde yapmıştık

MusamPa

Hayırlı olsun, güle güle kullanın :nazar:
02 - 156 2.0 TS Executive
09 - 159 1.9 JTDm Distinctive+

Semih izgi

Şaheser.   :nazar:

Şu araçtan hala üretilse keşke..

cem meric

Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanın.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi