Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara'da Lastikçi Tavsiyesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertena

Arkadaşlar merhabalar,

Ankara'da tavsiye edebileceğiniz, güzel balans yapan, Runflat lastik söküp takmaya aşina, lastik montajı yaparken jantlara insan gibi muamele gösteren, bizim gibi titiz insanlar için lastikçi var mıdır? Bu vesileyle yaptığım bütün uyarılara rağmen sök/tak işlemlerinde jantlarıma hasar veren tanıdığım tüm lastikçilere selam olsun.

Şimdiden teşekkürler.  :alfisti:

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar merhabalar,

Ankara'da tavsiye edebileceğiniz, güzel balans yapan, Runflat lastik söküp takmaya aşina, lastik montajı yaparken jantlara insan gibi muamele gösteren, bizim gibi titiz insanlar için lastikçi var mıdır? Bu vesileyle yaptığım bütün uyarılara rağmen sök/tak işlemlerinde jantlarıma hasar veren tanıdığım tüm lastikçilere selam olsun.

Şimdiden teşekkürler.  :alfisti:

EMekte hürcanın lastikcisi var abi hürcanla görüş derim

Onur Mutlu

You are not allowed to view links. Register or Login
EMekte hürcanın lastikcisi var abi hürcanla görüş derim

Peki jantlarla da ilgileniyor mu? Kenarları kötü olmuş durumda bir jantımı düzelttirip daha sonrasında koruma yaptıracağım. Yazlık lastiklerimi de otelden alıp önerdiğiniz yerde taktırmak istiyorum.

onur26

ben 225 /45/17 lastik için ankarada kazımlarabekirde goodyear bayisi olan tunahanlılara gitmiştim. iki jant adetadans ediyordu eğrilikten. lastik konusunda da epey tecrübelilierdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onur26

ben 225 /45/17 lastik için ankarada kazımlarabekirde goodyear bayisi olan tunahanlılara gitmiştim. iki jant adetadans ediyordu eğrilikten. lastik konusunda da epey tecrübelilierdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi