Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Ön Plakalık

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ogzhan

Bu plakalığı nereden temin edebiliriz?  Küçük applerim Giu'yu alır almaz gitti normal plaka gözüme bir türlü hoş gelmiyor. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ogzhan

Arka plakalığın da yanında logosu varmış. Plakayı göstermek istemedim de sahibindende en yüksek fiyatlı giuliettada mevcut.

sbk0655

Bunlar hazir bulabilecegin seyler degil.Pleksi plakalik yapan yerler de yaptirabilirsin.

EVA-L19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ogzhan

You are not allowed to view links. Register or Login
Bunlar hazir bulabilecegin seyler degil.Pleksi plakalik yapan yerler de yaptirabilirsin.

Online satış yapan bildiğiniz yer var mı?  Orduda veya Vanda bilmiyorum var mıdır da. :)

sbk0655

Online var mi bilmiyorum , sahibinden sitesinde pleksi palakalik diye aratirsaniz ilanlar var.Satici ile irtibata gecip kargo yaptirabilirsiniz.

Spiritchaser

Bulan bana da haber verebilirse sevinirim  ;)

suqunet

Sercan a sorabilirsiniz beni de o yonlendirmisti, istanbul maslakta start plaka mıydı neydi websitesi vardı online siparis icin simdi bulamadım.

Ogzhan

Sahibindende bir ilanda daha gördüm sahibine mesaj attım. Instagram @dizaynplakalik eğer paylaşmam uygun değilse silebilirsiniz. Özel mesajla paylaşırım. Hiç bir bağlantım yoktur bu arada ticari anlaşılmasın.

mustafaguleryuz

Istanbul'da Maslak oto sanayide "Dizayn plakalık" yapıyor. Standart plaka icin de birşeyler yapıyorlardı, gidip bakmıştım. Instagram hesabından ulaşabilirsiniz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2015 Giulietta Bianco Lunare