Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

hoparlör ve amfi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

quote:

Dinlemeyin şu montajcıları diye bas bas bağırıyorum burda..
Aldığın yeri dinliceksen bize niye sordun Eren.. :)
neyse hayırlısı olsun artık söyleyecek bişey yok..
Kötü amfi değildir ama LRX le alakası yok söyliim..

kımseyı dınledıgım yok,sızın fıkırlerınıze onemsemesem hıc sormaz ve aldıgım urunlerı soylemezdım erhan;).kotuyse gıder ıkı dakkada farkını verır degıstırırız cok zor dıgıl.aldıgım kısı cok eskı bır dostum.kendısıne bıraz once telefon actım.arkadaslar lrx daha ıyı You are not allowed to view links. Register or Login dıyosun dedım.ben bass calıstırmıcagın ıcın bu urunu onerdım ve ıkısının arasında performans olarak cok bır fark yok dedı ama ıstıyosan degıstırız dedı.yardımlarınız ıcın yınede tskler.

Edited by - Eren on 17/10/2007  18:51:48

n/a

erencim bizim bu konuda hiçbir çıkarımız yok.tek dileğimiz paranın karşılığı olarak iyi bir ürün alman.Sana bu konuda bildiğim 2 sözü söylemek istiyorum
1.toprak toprağı gurbette öper.
2.para dosttan kazanılır.
defalarca denenmiş onaylanmıştır.
Bizi dinlersen lrx alırsın.sonuçta hangi amfiyi bir hoparlöre bağlasan ses çıkacaktır teknik olarak.

n/a

ugur bey degıstırıcegımı soyledım.cıkar konusyla alakası yok.buarada dedıgınız dogrudur belkı ama benım dost dedıgım kısı benden yer geldıgınde hıc para kazanmamıs ve benım yanımda pek cok yere tel ederek urunu aratırmıstır.ama sıze bısey sordum ve baska bır urun aldım dıyede kımsenın sınırlenmeye hakkıda yok. neyse kendınıze ıyı bakın.

n/a

Eren sakın öyle kızdım sinirlendim sanma.. mesajımdan öyle çıkardıysan da kusuruma bakma.. Benim için önemli olan senin zarar görmemen yoksa ne aldın ne almadın farketmiyo bana..

Ama hakkaten şu dakkada yazdığım herşeyi boşuna yazmış oldum..
neyse senin canın sağolsun..

n/a

bosuna yazmıs olmadın sadece o aradakı farkı bosuna vermıs olursun dedı.bende onun ıcın aldım.bosuna yazsan yarın degıstırmez montaj yaptırırdım.uzun lafın kısası degısıcek.yanı sıze bosuna sormuyorum.altı ustu bır kere daha gıtmıs olurum.ben yanlıs anlamısımdır.onemlı degıl.neyse herkese ılgısınden ve yardımlarından dolayı tsk ederım.kendınıze ıyı bakın.

n/a

erencim amplifikatör yapısı olarak farklı klasmanda yer alır srx ile lrx.İnan satan arkadaşa sorsan hangi klass olduğunu bilmiyordur srx modelinin.Kendine ve bize bir iyilik yap lrx al.Sonuçta audison firmasının ortağı değiliz.Keşke türk markası olsa da bu kadar iyi olan onu refere etsek.Şimdi sen et alırken satan mahallenizin kasabına mı inanırsın yoksa sağlıksız olduğunu test etmiş olan gıda mühendisine mi?
iki amfinin de teknik verilerinde s/n oranlarına bakarsan gerçeği sende görürsün.Bir amfinin kalitesinin büyük bölümü s/n oranından gelir ve bu sayı ne kadar büyük olursa o kadar iyi demektir.Aldığın ve alacağın modeller arasında karşılaştırma yaparsan göreceksin.Ben srx te 96dB lrx te 100dB olarak gördüm.Aradaki 4 dB çok büyük bir değerdir.
You are not allowed to view links. Register or Login

n/a

çok güzel,
site çok güzel bir hal aldı...sitemiz kalitesi bugün ve yarın adlı başlıktaki söylenenler gibi ilerliyor...buna o kadar çok mutlu oldum ki kimselere anltamam... bu duygunun ne kadar güzel bir şey olduğunu bugünden itibaren çok daha iyi anlıyoruz..gayet iyi gidiyoruz ,büyüyoruz, çoğalıyoruz gayette iyi ve kaliteli bir şekilde hemde, bu çok açık bir şekilde belli...

admin

bune demek oluyor ahmet.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Sercan Keklik

eywah ahmeti tutup bi mc donalds a götürmek lazım
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

n/a

quote:

erencim amplifikatör yapısı olarak farklı klasmanda yer alır srx ile lrx.İnan satan arkadaşa sorsan hangi klass olduğunu bilmiyordur srx modelinin.Kendine ve bize bir iyilik yap lrx al.Sonuçta audison firmasının ortağı değiliz.Keşke türk markası olsa da bu kadar iyi olan onu refere etsek.Şimdi sen et alırken satan mahallenizin kasabına mı inanırsın yoksa sağlıksız olduğunu test etmiş olan gıda mühendisine mi?
iki amfinin de teknik verilerinde s/n oranlarına bakarsan gerçeği sende görürsün.Bir amfinin kalitesinin büyük bölümü s/n oranından gelir ve bu sayı ne kadar büyük olursa o kadar iyi demektir.Aldığın ve alacağın modeller arasında karşılaştırma yaparsan göreceksin.Ben srx te 96dB lrx te 100dB olarak gördüm.Aradaki 4 dB çok büyük bir değerdir.

kımse sıze bu ısden ne karınız tarzı bırsey soylemedı ugur bey.konuyu saptırıyosunuz.oyle bır dusuncem olsa degıstırmeye karar vermezdım.

n/a

degısmıstır,herkese tskler.hoscakalın...

Cem

Hayırlı olsun Eren,iyi günlerde kullan.
Yorumlarını da kullandıkça eklersen,almak isteyenlere yardımcı olursun.