Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni oyuncak / Giu 1.4 TB TCT

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SkY

çok güzel maşallah kazasız belasız kullanın :)

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login
Vayyy hayırlı olsun Murat
Çok sevindim senin adına.
Kazasız belasız güle güle kullan
Çok sağol Alper. Sen de eski yavruyu geri almışsın. sana da hayırlı olsun.

Murad

çok güzel maşallah kazasız belasız kullanın :)
Teşekkür ederim.

Murad

Ancak düzgün bir fotoğraf çekebilme şansım oldu.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Murad

Bu resmi buraya da koyalım. Yakışıklı çıkmış kerata.
Hafta sonu, aracı ilk aldığım andan beri aklımda olan krom ayna kapakları ve kapı kollarını söküp füme ile değiştirme işlemini gerçekleştirdim. Tabi onlar olunca ön siyah lip de olmazsa olmazdı benim için. Desteği için buradan da You are not allowed to view links. Register or Login e teşekkür ederim.

OğuzCanAlantor

Maşallah canlı gördüm bayıldım . Tek eksik jant oda en yakın zamanda geliceğine eminim . Abim markaya dönmene çok sevindim senin gibi insanlar oldukça bu marka güzel , Ankara'ya bekliyoruz  :nazar: :clover:

Murad

Maşallah canlı gördüm bayıldım . Tek eksik jant oda en yakın zamanda geliceğine eminim . Abim markaya dönmene çok sevindim senin gibi insanlar oldukça bu marka güzel , Ankara'ya bekliyoruz  :nazar: :clover:
Teşekkür ederim kardeşim. Sizleri tekrar görmek çok keyifliydi. Haftaya Ankara'dayım. Görüşeceğiz.

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murad

Füme ayna kapakları ve kapı kollarından sonra, füme 18'' jantlara da kavuştuk.

OğuzCanAlantor

Murad

süper olmuş maşallah  :clover: :nazar:
Eyvallah kardeşim  :clover:

sbk0655

Scudetto da degistimi tamam olur gibime geliyor.Gule gule kullan.

EVA-L19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murad

Scudetto da degistimi tamam olur gibime geliyor.Gule gule kullan.

EVA-L19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. Scudetto konusunda çok aradayım ama sanırım ben mevcut olanı seviyorum.

erkan

Yeni gördüm, hayırlı olsun zevkli adam işi olmuş  :yukari-ok: keyifle kullan murad :clover:

Murad

Yeni gördüm, hayırlı olsun zevkli adam işi olmuş  :yukari-ok: keyifle kullan murad :clover:
Çok sağol Erkan. Teşekkür ederim dostum.

ysbilgin

Çok güzel görünüyor, güle güle kullanın.

Krom ayna kapaklarını beğeniyorum ben ama beyaz-füme de güzel kontrast olmuş.
Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

talhaozsarac

Ön tampon eki mevcut tampon üzerine monte edilen bir parça mı?
Yeni aldığım aracıma aynı uygulamayı yapmayı düşünüyorum fakat piano black benzeri boyatmak daha mantıklı geliyor?
Daha mı masraflı olur?
Ayrıca ayna kapaklarında da benzer uygulamada kaplatmak daha mantıklı mı sizce? Yoksa orjinal kapak mı takmalı?
Alfa yedekte fiyatlar uçmuş durumda..
Aydınlatırsanız çok sevinirim.

Murad

Çok güzel görünüyor, güle güle kullanın.

Krom ayna kapaklarını beğeniyorum ben ama beyaz-füme de güzel kontrast olmuş.
Teşekkür ederim. Ben krom ayna kapağını daha çok kırmızı ve siyahta beğeniyorum. Beyazda sönük kalıyor gibi. Tabii bu benim fikrim. Aracı ilk aldığım günden beri aklımdaki renk kombinasyonu buydu.

Murad

Ön tampon eki mevcut tampon üzerine monte edilen bir parça mı?
Yeni aldığım aracıma aynı uygulamayı yapmayı düşünüyorum fakat piano black benzeri boyatmak daha mantıklı geliyor?
Daha mı masraflı olur?
Ayrıca ayna kapaklarında da benzer uygulamada kaplatmak daha mantıklı mı sizce? Yoksa orjinal kapak mı takmalı?
Alfa yedekte fiyatlar uçmuş durumda..
Aydınlatırsanız çok sevinirim.
Ben bu değişimler konusunda biraz orjinalciyim. Ön lipi, plastidip ile yapanlar da var, kötü de durmuyor. Fakat benim fikrim orjinal olması yönünde. Aracınızın model yılını bilmiyorum ama mk2 lere orjinal ön lipi uygulamak biraz meşakkatli. Biraz uğraştırdı ama yapıldı. İşini bilen bir usta birkaç küçük değişimden sonra kolayca halleder. Ayna ve kapı kolunda ise kesinlikle orjinal olması taraftarıyım. Kaplamalar, özellikle kapı kollarında çabuk aşınıyor sanırım. Alfa yedek fiyat konusunda elinden gelen yardımı yapacaktır.

talhaozsarac

Ben bu değişimler konusunda biraz orjinalciyim. Ön lipi, plastidip ile yapanlar da var, kötü de durmuyor. Fakat benim fikrim orjinal olması yönünde. Aracınızın model yılını bilmiyorum ama mk2 lere orjinal ön lipi uygulamak biraz meşakkatli. Biraz uğraştırdı ama yapıldı. İşini bilen bir usta birkaç küçük değişimden sonra kolayca halleder. Ayna ve kapı kolunda ise kesinlikle orjinal olması taraftarıyım. Kaplamalar, özellikle kapı kollarında çabuk aşınıyor sanırım. Alfa yedek fiyat konusunda elinden gelen yardımı yapacaktır.

Nasıl bir sorun çıkıyor tampon ekinde,ayrıca istanbul içi ise bildiğiniz usta varmı montajı yapabilecek?

Murad

Nasıl bir sorun çıkıyor tampon ekinde,ayrıca istanbul içi ise bildiğiniz usta varmı montajı yapabilecek?
Bu ön lip mk3 ler için. O sebeple mk2 de tamponda hazır bir yeri yok. Lipin içindeki birkaç yer tıraşlanıp tampona oturtuluyor. Ben Bostancı Alfa garaj Muttalip ustaya yaptırdım. Çok da orjinal yaptı. Ona yaptırabilirsin. Ayrıca Bostancı'da yapan başka yerler de varmış. Lipi Alfa yedekten alacaksan Sercan yönlendirecektir yapan yere.

Dellobaltino

Lipi takmak için 100 lira istediler, ben de kendim taktım. Güzel oldu[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murad

Lipi takmak için 100 lira istediler, ben de kendim taktım. Güzel oldu[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elinize sağlık. Gayet güzel olmuş.

chao

şimdi gördüm, gördüğüme de çok sevindim. Hayırlı olsun You are not allowed to view links. Register or Login kazasız belasız, güzel günlerde kullan.. :nazar:
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Murad

şimdi gördüm, gördüğüme de çok sevindim. Hayırlı olsun You are not allowed to view links. Register or Login kazasız belasız, güzel günlerde kullan.. :nazar:
Çok sağol dostum. Senin de buralarda olduğunu görmek güzel.

Murad

Fümelilendirebildiklerimizden :)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]