Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 1.9 jtdm gaz ( boğaz kelebeği)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kemaledipaslantas

Arkadaşlar aracım siyah duman atmaya başladı.Önce Eğr valfi temizliği yapıldı bir dönem normale döner gibi oldu ama şu an yeniden aynı sıkıntıyı yaşıyorum.Aracın çekişinde ciddi düşüş oldu.Önce enjektörlerden şüphelendik,neyse ustaya götürdük aracının çok kurum bağlamış ben enjektörleri yaparım fakat önce bu kurum temizliği yapılsın dedi.En son aracın beyni gaz kelebeği arızası verdi,hatta önceden de veriyordu.Şimdi biz bu parçayı değiştirmek istiyoruz.Elinde olup satmak isteyen olursa alalım.Yardımlarınızı bekliyorum

hakan

Geçmiş olsun.bu arızayı egr bozuk olduğunda da verir.gaz kelebeğini değişime gitmeden önce egr nin kesinlikle sağlam olduğuna emin olun boşuna paranız gitmesin,egr açık kaldığında da bunu yapar.dpf nin de temizliğini yapıp bu ikisinin kusursuz çalıştığına emin olun.zira bozuk egr,sağlam gaz kelebeğinle de aynı sıkıntıyı verir.bir alfa özel servisinde çıkma sağlam gaz kelebeği takıp deneyebilirseniz iyi olur.
haktas