Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 benzin borusu kaçağı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfista35

Merhaba, 156'mın benzin borusunda bir kaçak var. Şehir dışında olduğum için şu an ustaya götüremiyorum. Daha önce başına gelen var mı? Tesadüfen fark ettim ve ince ince damlıyor. Sağ arka çamurluk altı

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

coyote

Aracı o şekilde kullanmayın. İç lastikten kestireceğiniz bir parçayı, kaçağın olduğu yerin üzerine, lastik conta gibi iki kat sarın ve üzerine, uygun çapta bir boru kelepçesi sıkıp, aracı servise götürün.

Alfista35

You are not allowed to view links. Register or Login
Aracı o şekilde kullanmayın. İç lastikten kestireceğiniz bir parçayı, kaçağın olduğu yerin üzerine, lastik conta gibi iki kat sarın ve üzerine, uygun çapta bir boru kelepçesi sıkıp, aracı servise götürün.

Cevabınız için teşekkür ederim. Servise götürünce borunun tek değişme şansı olmadığını, dolum kapağının orada presli olduğunu gördüm. Komple çıkma parçayla değiştirildi. Bekleme ve çok araştırma şansım olmadığı için böyle yaptık maalesef. Parça kodunu bilen varsa paylaşabilir mi? Başka modellerle ortak bir parça mı gerçekten merak ettim. Çünkü sıfırı 1500tl civarıymış.
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive