Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

164 2.0 TS (1994 model) düşünüyorum görüşlerinizi bekliyorum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Momentum

Herkese merhaba başlıkta belirttiğim gibi 1994 model 2.0 TS 164 model bir alfa düşünüyorum bu araç ile ilgili parça ve kronik sorun varmı herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım biraz elektronik durumu fazla olan bir araç gibi birde ilandaki araç ile ilgileniyorum görüşleriniz benim için önemli yardımcı olursanız sevinirim You are not allowed to view links. Register or Login

coyote

Plakalarda TR ibaresi 1999 yılında zorunlu olmuştu. Plakanın eski tip olduğundan yıla çıkarak, aracın ruhsat sahibinin en az 20 yıldır değişmediğini düşünebiliriz sanırım.

Momentum

You are not allowed to view links. Register or Login
Plakalarda TR ibaresi 1999 yılında zorunlu olmuştu. Plakanın eski tip olduğundan yıla çıkarak, aracın ruhsat sahibinin en az 20 yıldır değişmediğini düşünebiliriz sanırım.
aracın ilk sahibi 25 yıl boyunca kullanan bir bayanmış şuan ki sahibi 2.oluyor çok el değiştiren bir araç değil söylenene göre.

devirsever

Plaka degismemis olabilir, ailemdeki araclar 35, 06  ve 07 ve Kayseride hepsi  :)
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

devirsever

Herkese merhaba başlıkta belirttiğim gibi 1994 model 2.0 TS 164 model bir alfa düşünüyorum bu araç ile ilgili parça ve kronik sorun varmı herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım biraz elektronik durumu fazla olan bir araç gibi birde ilandaki araç ile ilgileniyorum görüşleriniz benim için önemli yardımcı olursanız sevinirim You are not allowed to view links. Register or Login

Sanirim bu aracin sahibi forumdan, konusu vardi, aratirsaniz bulabilirsiniz.

Guncelleme: Pardon, bahsettigim arac farkli bir aracmis, renk ayni ama plaka degisik.
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

halil

daha önce de forumda konusu You are not allowed to view links. Register or Login aşağıda

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Momentum

daha önce de forumda konusu You are not allowed to view links. Register or Login aşağıda

teşekkür ederim evet videoyu inceleme fırsatım oldu yalnız başka tecrübesi ve bilgisi olan var ise düşüncelerini bilmem güzel olur.