Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2006 GT ss 39TJ911 Macera güzel başladı..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bereware

Hoşgeldin İlker.
Arabaya diyecek kelimem dahi yok. deri koltuklarının renginden tut aracın parıl parıl parlamasına A'dan Z'ye muhteşem araç.
Güle güle kullan ;)
Giulietta JTDm (QV Pack)

mutilator

Dostlar merhaba  :)
6 Aralık 2016'da 45bin km'de başladığımız macera an itibariyle 53bin km olarak devam ediyor. Geçen hafta girdiğimiz bakımda ;
- Eibach pro kit  yay
- Brembo balata ve Diskler
- K & N kutu içi hava filtresi
- Bujiler
- Polen Filtresi
- Trigier seti
- Klima bakımı
- Kapı ve Cam fitilleri
- Selespeed bakımı - Motor - Hidrolik - Direksiyon yağları, Antrifiriz su
- Yonca set
Değişimler ve tüm bakımları yapıldı. Aracın tüm geçmişini de servis kayıtlarında görmek ilk sahibininde bizler gibi bir  :alfisti: olduğunu bilmek paha biçilemezdi  :haydi:
Yay öncesi ve sonrası araçta muhteşem değişimler oldu. Virajlar zaten keyifliydi şimdi inanılmaz bir özgüven içinde tokatlaya tokatlaya geçmek paha biçilemez oldu.
K&N hava filtresi aracın gücüne etkisi oldu ama çıkan seste herhangi bir değişim olmadı sanki..
Yakın zamanda egzos çalışmalarına başlayacam. O an'a kadar görüşmek üzere :alfisti:
39TJ911 Alfa GT ss

mutilator

Paylaşmayalı uzun zaman olmuş
Yaz başında 110bin kmde ;alt takımlar, tüm filtreler,tüm kayışlar, Bujiler, kurum temizliği, şarj dinamosu, Akü vb. Tüm ağır bakımları yapılırken parçaların  tedarik aşamasında yardımlarını esirgemeyen Sercan KEKLİK ve GTyi ilk günki performansına getiren Muttalip Ustaya teşekkürü borç bilirim.
O kadar karşı çıkmama rağmen Double ekran lobisine yenik düştüm ve multimedia yerleştirdik.
Carbon fiber kaplama detayları serpiştirdik, Spoiler taktık.
Viraj denge çubuğu taktık.
18inç horseshoe jant ve Michelin pilot sport 4 lastik taktık.
Özel plakalıklar yaptırdık.
Pedal box montajını yaptık, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.
Borla Egzozumuz var.
Brembo Aliminyum kaliper montajladık.
GT yi şimdi eşim kullanıyor keyifle
ben ise 159tbi arıyorum. İlgililere duyurulur [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

39TJ911 Alfa GT ss

qrkmtp

Yanıyor maşallah gt :))elinize sağlık.

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysbilgin

Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

ykilinc

Maşallah

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SkY

çok güzel maşallah kazasız belasız kullanın :)

mutilator

39TJ911 Alfa GT ss

mutilator

159tbi - Brera - Busso GT arayışımız devam ediyor. Bu doğrultuda GT satışa çıkmıştır. İnşallah grup içinde bizim gibi değer bilende kalır. Malum site linkini şuraya bırakıyorum. GT ile ilgili her türlü soruya açığım, Bakımlı tertemiz bir araçtır.

You are not allowed to view links. Register or Login
39TJ911 Alfa GT ss

mutilator

Tabii bu zaman zarfında boş durmadık Önce iç trimleri yeniledik, kapı kolları, havalandırma, cam açma-kapama tuşları revizyon oldu, kapı içi derilerini yeniledik.. Ön farlar merceklendi. Arka stoplara tasarım yaptık.. Alfa garaj Muttalip Ustada yaz için bakımlarımızı yaptırdık. Tüm bu aşamalarda desteğini esirgemeyen dostlara da selam olsun Paddock Detailing ekibi canımız ciğerimiz [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

39TJ911 Alfa GT ss

halil

araç satılığa çıkmış.malum sitede ilanı vardı.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

mutilator

araç satılığa çıkmış.malum sitede ilanı vardı.

Yine , Yeni bir Alfa Romeo için ilanda.. Brera, 159tbi ve Busso tercihimiz.
39TJ911 Alfa GT ss

devirsever

Biraz cok mu karanlik olmus araba  :)

Kara sovalye
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

mutilator

Biraz cok mu karanlik olmus araba  :)

Kara sovalye

Bilinçli bir karartma idi.. Logo konuşsun istedik  8)
39TJ911 Alfa GT ss

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

mutilator

Günceldir... Acildir... İlan aşağıda. Grup içinde ilgilenen olursa güzel bir indirim olur :alfisti:

39TJ911 Alfa GT ss

cAn16

:nazar: :nazar: Maşallah , biraz karanlık ama gerçekten emek var arabada. Elinize sağlık. Şu an borçlarım olmasa ne güzel düşünürdüm. Hayırlısı olsun. Yabancıya gitmesin inşallah  :alfisti:
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

mutilator

GT'ye gönül verdik, zaman ayırdık, bütçe ayırdık, Emek verdik.. Keyifle kullanıyoruz.
İstiyoruz ki; Temiz, Bakımlı, Servis kayıtları olan ve bilinen bu araç yine forumda kalsın. İzlemeye devam edelim.
Lakin, Gözümüzün önünde nice mis gibi araçlar forum dışında başka ellerde  acı çekti. Yollarda gördük. Üzüldük,canımız sıkıldı.
O yüzden Forum içinde kalacaksa yardımcı olacağım tabii ki. Neticede yine yeni bir Alfa Romeo için ilana çıkardım.
39TJ911 Alfa GT ss

01hakan

Biraz geç kaldık ama hayırlı olsun benim eski GTV v6 TB m geldi eğer busso tercihin olacaksa güzel bir GTV v6 veya 156 v6 çok zevkli ve uğraşması sonucunda güzel sonuçlara varılabilir. :alfisti:
COURE SPORTİVO

mutilator

Biraz geç kaldık ama hayırlı olsun benim eski GTV v6 TB m geldi eğer busso tercihin olacaksa güzel bir GTV v6 veya 156 v6 çok zevkli ve uğraşması sonucunda güzel sonuçlara varılabilir. :alfisti:
GT seviyoruz tabii gönül ister ki busso GT olsun ama... Bildiğim 3 busso GTde satlık değil.
Kısmet diyelim, bekleyelim.
39TJ911 Alfa GT ss

mutilator

Eveeet GT ile bugün vedalaştık.
Yine  forum dışına giden bir Alfa Romeo oldu.
Saygıdeğer Admin 39TJ911  konusu kilitlenebilir...
39TJ911 Alfa GT ss