Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 Restorasyon

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jantlar için oy veren eller dert görmesin. Farklı bir jant düşünmüyorum. Vela denk gelmedikçe. Görüşleriniz kararıma etki edecektir, katılımınız için teşekkürler.

Majo

You are not allowed to view links. Register or Login koltuklar You are not allowed to view links. Register or Login arkadaşın aracınınki. Benimki ile karıştırdınız sanırım. Ben henüz döşemeye başlayamadım. Önümüzdeki hafta aracı tekrar adanaya bırakacağım. Arka tampon fiber ve oldukça hatalı. Tekrar yapılacak. Orjinal tamponla beraber boyatıp tekrar hataya getireceğim. Döşemeye de diğer hafta girişeceğim. Kırmızı deri düşünüyorum ben de. Veya siyah deri, dikişler kırmızı. Bu hafta arabayı güneşte beklettim iyice kurusun ve hatalar varsa görelim diye. Arka Tampon ve bir kapının içi olmamış o yüzden bu haftayı pas geçtik. Marşpiyeller foto açısı ile alakalı sanırım ışık yanıltıyor.
You are not allowed to view links. Register or Login haftaya adanaya geleceğim, senin rosso evvelki gtv'nin yerini tutmaz. Ben olsam satmazdım :) Muayene işine vakit ayıracağım pazartesi veya salı. Simit tüp taktırdım, plaka değişikliği yapacağım 31 plaka olmayınca abudik gubidik ceza yiyorum park yüzünden. bu yaz uzun Bir tatil evrem olacak tüp şart :s
Adanada haberleşirsek güzel olur, egzoz operasyonunu beraber yaparız. Şuayip dışında kim var düzgün esnaf?
Risk yoksa ben de yokum.

01hakan

gtv sattığıma bin pişman olduğum araçlarımdan biri ama sahibi ile görüşme içerisindeyiz her an geri dönüş yapabilir eve doğru.
egzoz işini ben bir keresinde şuayibe gidip fiyat aldım çok yüksek değer verdi ve o meliyetlere bir şahin alınıp kırmızıya boyanırdı ben dizayn egzoz da yaptırdım kendileri baya emek verdiler sağolsunlar ücrette çok yardımcı oldular ve fiyat gayet güzel idi egzoz yapacağınız zaman irtibata geçersek yardımcı olurum ama böyle büyük restorasyona başlıyorsan ufak detaylara önem vermen gerekir .
COURE SPORTİVO

Majo

You are not allowed to view links. Register or Login üstadım pandizota sizin hediye ettiğiniz 30 cm subwoofer ve 16 cm midrange rahat sığdı.
Şu an döşemeciye doğru gidiyorum. Koltuklarımız bitti.
Tavan, direkler ve pandizot beraber döşenecek.
Fikir edinebilmen için çalışmanın fotoğrafını koyuyorum.

Risk yoksa ben de yokum.

coyote

Harika  :yukari-ok:

Sanırım çift kat mdf ile yüzeye sıfır, gömme montaj yapılacak. Eğer öyleyse daha da güzel. Tavsiyem, kaplama için, altında kendinden ince süngeri olan döşeme kumaşı kullanılması. Özellikle, yüzeye sıfır montajlarda bu tip yumuşak kaplama çok güzel olur. Tekrar güle güle kullanın, bitmiş halini merakla bekliyorum.

Majo

You are not allowed to view links. Register or Login
Harika  :yukari-ok:

Sanırım çift kat mdf ile yüzeye sıfır, gömme montaj yapılacak. Eğer öyleyse daha da güzel. Tavsiyem, kaplama için, altında kendinden ince süngeri olan döşeme kumaşı kullanılması. Özellikle, yüzeye sıfır montajlarda bu tip yumuşak kaplama çok güzel olur. Tekrar güle güle kullanın, bitmiş halini merakla bekliyorum.
Mdfleri cnc de kestirdim, hoparlörler gömme olacak şekilde oyuldu. Döşeme dediğiniz gibi altı süngerli olanlardan tavanla aynı renk kaplanacak inşallah ben de Bi heyecanla geldim döşemeciye. Koltukları orjinal desen ve biraz daha konsola uyumlu mat siyah suni alman deri ile döşettik. Orjinal kadar olmasa da güzel oldu bence.

Risk yoksa ben de yokum.

Majo

Motorumuzu da yeniliyoruz :)
Risk yoksa ben de yokum.

coyote

Kolay gelsin. Arka pandizotun bitmiş montajlı halini de bir göreydik iyiydi  :)

devirsever

Kolay gelsin. Arka pandizotun bitmiş montajlı halini de bir göreydik iyiydi  :)

Aynen, ben yeni okudum konuyu  :D

Bir yerde ses sistemi ile ilgili girdi varsa bende varim
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6 (Güncel)