Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta 2.0 diesel 175 hp

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vtec_2

Isvec,ten selamlar. Su siralar bir arac arayisindayim , evde hali hazirda bir 1.5 diesel sw mondeomuz bulunmakta. 2. Arac olarak kendime 2.0 giulietta bakiyorum , 175 hp diesel. Daha onceden 1.6 diesel giuliettam vardi. Masrafsiz sorunsuz 4 sene kullandim. Sorum su 2.0 lar hakkinda bilgisi olan varmidir.
You are not allowed to view links. Register or Login
Ilandaki ornek .

Volvo da var fakat  sacma km lerde , sacma paralara.

ysbilgin

İsveç'tesiniz sanırım?

2.0 dizellerde eğer TCT ise kaçırma sorunu oluyormuş kronik olarak, yabancı forumlarda çok konu var ilgili.
Onun dışında 2.0 dizel ile çok keyifli olacaktır Giu.
Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

vtec_2

İsveç'tesiniz sanırım?

2.0 dizellerde eğer TCT ise kaçırma sorunu oluyormuş kronik olarak, yabancı forumlarda çok konu var ilgili.
Onun dışında 2.0 dizel ile çok keyifli olacaktır Giu.

Tct sorun degil . Burda belli basli buyuk galeriler var.  Aldiginiz arabaya bazi yerler 20.000 km bazi yerler 24 ay garanti vermekte. Merak ettigim bu motorun dayanikliligi. Birde ufak gaza dokundugun zaman hizlanmasi.

Dellobaltino

Türkiyede 2.0 dizeli olmadığından yorum yapamıyoruz

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysbilgin

Tct sorun degil . Burda belli basli buyuk galeriler var.  Aldiginiz arabaya bazi yerler 20.000 km bazi yerler 24 ay garanti vermekte. Merak ettigim bu motorun dayanikliligi. Birde ufak gaza dokundugun zaman hizlanmasi.

2.0 jtdm motorun dayanıklılığı konusunda bir sorun duymadım hiç, detaylı bilgiler için You are not allowed to view links. Register or Login'u inceleyebilirsiniz.
Ülkemizde 2.0 dizel Giulietta olmadığı için Türkçe bilgi bulmanız zor.
Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!