Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Konya'dan Selam || 22 FT 787

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Microsiemens

Hayırlı olsun. İlk defa gördüm bu renkte bir 147. Çok güzel maşallah.  :nazar:
07 BRG 77  | 2008 147 MK2
07 ALF 95   | 2011 Giulietta

ozroztrk

Hayırlı olsun. Renk harika görünüyor. :nazar: :nazar:  İyi günlerde kullanın  :yukari-ok: :clover:

Fatihob

..

HuseyinGunduz

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah renk bir harika görünüyor  :nazar: :clover:
Hayırlı olsun. İlk defa gördüm bu renkte bir 147. Çok güzel maşallah.  :nazar:
Hayırlı olsun. Renk harika görünüyor. :nazar: :nazar:  İyi günlerde kullanın  :yukari-ok: :clover:
Hayırlı olsun :clover:
Teşekkür ederim yorum yapan herkese :) .

147 ler de teypte changer çıkışına direk aux kablosu taktığımız zaman çalışmıyor mu ? çalıştıramadım bir türlü ben mi yanlış yapıyorum, illa audio system changer tarzı cihazlardan mı lazım ? yoksa 2006 modellere mi olmuyor  :duvar: :duvar: :duvar: Teybin üstünde ki şema aşağıda ki gibi , aldığım kablo da mavi soketli olan
147 1.6 Twin Spark Distinctive 2006

Theillest

Yatour audio fln takarsanız sorunsuz kullanabilirsiniz daha önce kullanmıştım ama teyp çok dandik olduğu için daha güzel çıkışı olan bi teyp e geçtim .

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HuseyinGunduz

Yatour audio fln takarsanız sorunsuz kullanabilirsiniz daha önce kullanmıştım ama teyp çok dandik olduğu için daha güzel çıkışı olan bi teyp e geçtim .

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani tek aux kablosu ile çözülmüyor illa o tarz bir şey lazım  :( :( . Maalesef onların fiyatları da pahalı ucuza ikinci el bulabilirsem anca o şekilde alırım
147 1.6 Twin Spark Distinctive 2006