Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Pist Organizasyonu : ANKET

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Bu mudur yani!!! bu kadar alfisti bi pist organizasyonu düzenleyemiyoruz süper valla... Can sen elinden geleni yaptın çabaların için bizm sana teşekkür etmemiz lazım. Bence iş buraya kadar gelmişken hala bi umut var gibi geliyo bana yada öle umuyorum....

n/a

Sağol Burak.

Sınavlarım bukadar üstüste olmasa önümüzdeki haftaiçide ne yapar ne eder oturur uğraşır bi çözüm bulmaya çalışırım ama kafamı kaldıracak vaktim yok..
Uğraşıcak birisi olması gerekiyor oyüzden..

Cem

Sercan'ın bağlantıları olabilir mi peki bu işe çare olacak? Sen elinden geleni yaptın gerçekten de,organizasyon niyetin olmasa bu topiği açma girişiminde dahi bulunmazdın=)

Sercan Keklik

abi ben anlamadım bunca insanları herkesin arabası cok kıymetli, yok kaza yaparmıyım,yıpranırmı omu bumu!!!!

bi daha hiç bi organizasyonda bana kimse pist organizasyonu olucakmı olmıyacakmı demesin..!

Oldu işte... 600 üyeden sadece 20 kişi katılıyo bumudur?

Türkiyenin En büyük 2. pistini kiralıyoruz ve kimse gelmiyor ilginç.. Para diyicem ama kimse paranın lafını yapmaz biliyorum burda böyle bi eglence için cok büyük bi parada degil.. Cumartesi dediniz PAZARA aldık gene tık yok... Bundan sonra böyle bi org. oldugunda bence siteye haber vermek mantıklı degil gelen arkadaşlar belli onlara özel mesaj atıp cagırmak daha mantıklı.

EVET 7 KİŞİ EKSİGİMİZ YÜZÜNDEN İPTAL OLMUŞTUR!
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

n/a

gerginliğe gerek yok sercan amatör uğraşla sponsorsuz bukadar oluyor..
boşver kimseyi suçlamaya gerek yok burada,suç ancak İMK'da 3 sefer bana aynı fiyatı verip son arayışımda fikirlerini değiştiren yetkilide olabilir..

sağlık olsun..

Edited by - Can on 03/11/2007  20:53:47

Cem

Birmotla görüşüldü mü Can,yardımları olurdu belki?

Jakomo

Nedense şaşırmadım... Üzüldüm hemde çok ve belki şimdi yazacaklarım bazılarınıza koyacak ama şimdiden özür dileyerek yazmak mecburiyetinde hisediyorum... NEDENİ ????
* Pist yapalımş beraberce takılalım diğip gelmeyenleri görünce
* İşin içine para girince insanların kenara çekilmesi ama beleş veya cüzzi miktatlık bir org. olunca ( bkn. WTCC, Yaza merhaba pikniği) daha önceleri hiç görmediğimiz, tanımadığımız, bilmediğimiz insanların birden türeyip ondan sonra yok olmaları
* Yıpranır denmesi oysa günlük trafikte gazlayınca birşey olmaması düşüncesine inanılması..
* Birlik ve beraberlik adına birşeylerin yapılması için bazı arkadaşlarımızın bocalayıp çalışmaları (kaba bir tabir ama biryerlerini yırtmaları) ve boşa giden emekleri...
* Burnunuzun dibinde gerçekleşen org.'a katılmayanlara(zira basit örnek yatuğ kardeşim taaa Bursadan geleceklerdi)
* SERCANA KATILMAMAK ELDE DEĞİL !!!!

BURDAN CAN VE SERCAN KARDEŞLERİME ORG.' UN OLMAMASINA RAĞMEN ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM, EMEKLERİNİN KARŞILIKSIZ ÇIKMASINA RAĞMEN YAPTIKLARI VE HARCADIKLARI ZAMAN, EMEK VE PARA'NIN BOŞA GİTMESİNE NE KADAR ÜZÜLDÜĞÜMÜ'DE İFADE ETMEK İSTERİM. KUSURUMA BAKMAYIN BİRAZ SERT OLDU AMA BUNA MECBUR HİSSETTİM KENDİNİ... YAZIK YAZIK: NERDEYSE 600 ÜYE VAR BU SİTEDE AMA 27 KİŞİ TOPLANAMADIK YA.....
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

agucba

Can, Time Trial olmasına gerek var mı?
Zaman tutmadan tur atılır. Maksat zaten yarışmak değil, beraber olmak, bir araya gelmek, buluşmak.
Ama olmuyorsa olmuyor işte.
Yine de Can ve Sercan, pist org. olsun olmasın, gösterdiğiniz çabalar için çok çok teşekkür ederim.

Yazılacak çok şey var ama ..............

///////////////

n/a

Organizasyonu düzenlemeye çalışan arkadaşlara öncelikle teşekkürler.. Verdikleri emek ve çalışmanın karşılığını alamayınca da yaptıkları isyana katılmamak elde değil.. Bir taşın altınıza elini koyunca uğraştıkça, didindikçe istenilen desteği görmemek üzücü olabiliyor.. O yüzden bazı tepkiler fevride olsa ben hak veriyorum..

Pist organizasyonu neredeyse sitemiz açıldığından beri konuştuğumuz birşeydi.. Hatta gene bu yaz sonunda bizde bazı arkadaşlarla konuşup ciddi şekilde organizasyon hazırlıklarına girişmiştik.. Ve Redbull, Samsung gibi firmalardan sponsorluk garantisi almıştık.. Gruplarında herkesin Alfa sahibi olduğu Gripin grubuyla bile temasa geçip kendilerinden olumlu yanıt almıştık ki, istediğimiz tarihlerde pistin dolu olması sebebiyle organizasyonu gerçekleştirememiştik.. Şimdi düşünüyorumda katılım olayını "en az " İstanbul pikniğini kıstas alarak yaptığımız hesaplar bu organizasyon denemesinde ki gibi tersine dönseydi, büyük maddi yükümlülükler altına girecektik.. Hayırlısı olmuş diyorum..

Ancak bazı kıstaslarıda gözardı etmememiz gerekiyor ( muş ).. Bir pist organizasyonu deyince demek herkes aynı sıcaklıkta olaya bakmıyor.. Piste çıkmayı gözlerinde farklı değerlendiren arkadaşlarımızda var.. Defalarca "yarışmaya gitmiyoruz" densede bazı tabular yıkılamamış demekki..

Neyse, sonuç olarak "olmuyor" diyerek kesitirip atmak en kolayı.. Biz yaklaşık 80 Alfayı bir piknik için topladık, daha fazlasını gene toplarız.. Olay, bu gibi etkinliklere katılımının, birlikteliğimizin güçlenmesindeki katkısının hepimiz tarafından idrak edilmesinde bitiyor.. Bir web sitesi başında yazarak, okuyarak günlerinizi geçirebilirsiniz.. Ancak bu durum, kesinlikle, bir toplantıya katılıp, bir kaç saatinizi  ayırıp  bu sanal ortamı gerçeğe taşımanın keyfi ile bir tutulamaz... Bu düşünce ile bir çok dost kazandık, genele yayılması ümidi ile..

n/a

abi bi fark yooki orda zamanları biz tutucaz kimse bişi yapmıcak orada
time trial la   pist kiralak arasında bir fark yokmuş kendileri söyledi..ozmn neye verioruz bu fazladn parayı dediğimde tek araba kiralanması içinmiş o fiyat gibi bi uydurmasyon bulduğum bi cevap aldım..başka bişi yapıyormusunzu time trial olduğunda die sorduğumda bi cevap alamadım..
yani hiçbir fark yok..
sanki yarış arabalarının yapacağı yıpratmayı yapabilcezde piste ondan fzla ödüyoruz!!!

agucba

Canın sağ olsun Can. Başka zaman belki. Veya en kötü ihtimalle kendi aramızda yaparız bir gün.

///////////////

babi

Şimdi okudum ve üzüldüm can,sercan çok sağolun  günlerdir bu işle uğraştığınız için ama ne yazıkkı sitemiz bir pist organızasyonu gerçekleştiremiyor bunu anlamış olduk katılmak isteyip adını yazdıran herkese çok teşekkürler , burdaki amaç yaza merhaba pıknıği gibi  üyelerin bir araya toplanıp ailece güzel bir hafta sonu geçirmesiydi.bir dahaki buluşma için özel pm atıp toplanmak en iyisi gibi gözüküyor. o zamanda kımse nıye haberimiz yoktu diye sitem etmesin.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

n/a

vermiş oldugunuz emek ve zaman için çok teşekkürler ..çok üzüçü ama bu sizlerin aşkını azaltmasın..belki başaka bir zaman arzu edilen rakama ulaşılır katılımcı olarak...herkez oalya farklı yaklaşa bilir ..fakat unutmamalıki  eğer ALFA sahibiysen .. ALFA nın ruhunda vardır yarışmak .. ALFA ile PİSTde cıkmak aynı oratmda farklı farklı modeller bır arada olup onları PİSTde görmek  Bunlar bütün dünyada tüm ALFAcıların yaptıgı vede en cok ilgi gören etkinliğidir...hiç kimse kusura bakmasın ama ALFAcıalrı en iyi hangi şekilde bir araya toplarsın deseler PİST organisazyonu Derim... İstanbullu çok iyi biliyorum ve şunuda söylemek istiyorum  KESİNLİKLE hiç bir kişi hiç bir marka ve modeli İSATNBUL trafiğinden daha fazla zorlayamaz PİSTE .. okuyorum hep söylemek istedim yanlış anlaşılmak yüzünden ama..iki üç tur boyunca kim ne kadar zorlıya bılırki baskıyı..oysa trafikte kaç kez basıyorsun debriyaj pedalına sayısı belli değil.... ayrıca bu bir etkinlik hiç kimse kimseye üstünlük taslama olayı degıl isteyen hızlı gider isteyen normal isteyen limit zorlar ... bu bir keyif meselesi ALFA ile piste tur atma .. Açıkcası ben Bursa da olduğum için kesin bir şey söylemek istemedim her şey kesinleşsin kendi adıma diye bekliyordum ..hatta Mehmet abi gelmemi çok istiyordu ve gelme planları içersindeydim.. Şimdi çok üzüldüm en çok sizlerin İstanbulda yaşayıp böyle bir etkinliği kaçırdıgınız için ..Ne yazıkki Bursa da fazla ALFAcı yok hele PİST hiç yok  sizler İstanbulda çok şanzlısınız çünkü bir birinizi görüyor aynı şehirde yaşıyor ve bir cok imkandan faydalana biliyorsunuz.. Bence kıymetini bilin ...

Sercan Keklik

Bu listede adı olanları en kısa zamanda bir organizasyona cagırıcam!

özel mesaj yoluyla.. ;) katılmayan arkadaşların CANI sagolsun! ama bize bu yakışmadı! yakışanı özel mesaj yoluyla bildirecegim.. Herkese iyi geceler.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ycecen

Haftasonu İstanbuldaydım. Hiç bakma fırsatım olmamıştı foruma..  Hatta Mertle gelecek haftasonunun planlarını yapıyorduk tatlı tatlı

Kesin mi iptal? Bir hafta içinde adam bulabilirdik aslında.. Ya da belki biraz daha fazla verirdik..
Ama Can da Sercan da çok haklı, bu kadar uğraşın üstüne birşey çıkmaması yılgınlığa düşürür insanı.. Can sen sınavlarınla ilgilen önemli olan okul.. Bu arada belki listeye adını ekleyenler çıkar

gurbuz1972

Can ve Sercan hepimiz cabalarınızı takdir ediyoruz, siz elinizden geleni yaptınız o yüzden üzülmeyin. kendi adıma konuşacağım, benim gelmek istememin en önemli nedeni hepinizi daha iyi tanımak, ortak noktalarımızı paylaşmak. pistte tur atmak sadece buna vesile olacaktı. zaten arabamın motoru yeni sıfırlanmış 3000 devirin üzerine çıkmamaya gayret gösteriyorum. bütün bu emeklerin boşa gitmemesi için, eğer organizasyon iptal edilecekse  o günü farklı şekilde de değerlendirebiliriz.

estephan

kesınlıkle arkadaslar bencede o gun farklı olarak degerlendırıle bılır  ayrıca can ve sercana  tessekkur ederız herseye kısmetse gozuyle bakmak lazım  herseyın hayırlısı can sınavlarında basarılar

n/a

10 15 gün oldu herhalde aranızda yoktum (yanlışlık sonucu kırmızı kart yemişiz)tolga bey tekrar şifremi gönderdi sağolsun sabahun 7 sinde siteme döndüm.
 pist organizasyonunun iptalini üzülerek öğrendim,gerçekten yazık arkadaşlarımızın verdiği emeğe çok üzüldüm inşallah yeni gelişmeler olur.

agucba

Pist değil de pazar günü başka bir şey yapabilme imkanı var mı?

///////////////

admin

Yemek yiyelim, kahvaltı yapalım
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Cem

KAngal Kangal sucuklar olsun,alevli mangallar olsun,dibine dibine vuralım=))

murat

Bir ani buluşma kokusu alıyorum
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Cem

Yakınlarımızda biyerlerde olsa da 1 saatliğine olsa gelebilsem=)

babi

bende diğer topiğe yazdım.nerde nezaman
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

n/a

gelin pazar sabahuı belgrat ormanlarında buluşalım
Register or Login" border=0>