Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

48 UK 252 / 156 MK2 2.0 Manuel

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Avionic

You are not allowed to view links. Register or Login
156 çok güzel yol tutuyordu da bu kadar yol tuttuğunu bilmiyordum

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hahahahaha kahkaha attım  :lol: :lol: :lol:
Geçmiş olsun, alfalar tersten de güzel :)
Çok teşekkürler,  kesinlikle öyle  :clover:

Avionic

Konuyu biraz güncelleyelim,

Yılbaşı için Antalya'ya gittiğimizde Turgay ustaya uğradık. Yapılacak işlerimizin hepsini hallettik. Kendisi gerçekten çok yardımcı oldu sağolsun işini çok iyi biliyor.

- KM bazında zamanımız geldiği için Motul 10w60 yağ ile değiştirildi.
-Hava, polen ve yağ filtreleri değiştirildi.
-Z rotlar, aks körükleri, aks kolu keçeleri yenilendi.
- Egzoz manifoldumuz daha önce içi boşaltıldığı için gürültülü çalışıyordu. İçi tekrardan dolduruldu ve hem emisyon hem de gürültü anlamında güzel iş çıktı. Açılmışken contaları da değiştirildi.

164 bin km olduk. 156 mız ile keyifli bir şekilde vakit geçirmeye devam ediyoruz. Herkese selamlar..
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vesper

Maşallah, aracınız çok güzel :nazar: Keyifli sürüşler :alfisti:
2013 1.4 170 Hp TCT Giulietta "Nero Etna"

devirsever

Bakimlar hayirli olsun Ergin.

O arkada saklana Sprint`mi yoksa You are not allowed to view links. Register or Login  :D
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6 (Güncel)

coyote

Bakimlar hayirli olsun Ergin.

O arkada saklana Sprint`mi yoksa You are not allowed to view links. Register or Login  :D

Harbi harbi Sprint yahu. Tamponlar filan da boyanmamış. Merak ettim bak şimdi.

devirsever

Harbi harbi Sprint yahu. Tamponlar filan da boyanmamış. Merak ettim bak şimdi.

Ergin`den iletisim bilgilerini al istersen, sanki gel beni al abi der gibi bekliyor  :)
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6 (Güncel)

devirsever

Konuyu biraz güncelleyelim,

Yılbaşı için Antalya'ya gittiğimizde Turgay ustaya uğradık. Yapılacak işlerimizin hepsini hallettik. Kendisi gerçekten çok yardımcı oldu sağolsun işini çok iyi biliyor.

- KM bazında zamanımız geldiği için Motul 10w60 yağ ile değiştirildi.
-Hava, polen ve yağ filtreleri değiştirildi.
-Z rotlar, aks körükleri, aks kolu keçeleri yenilendi.
- Egzoz manifoldumuz daha önce içi boşaltıldığı için gürültülü çalışıyordu. İçi tekrardan dolduruldu ve hem emisyon hem de gürültü anlamında güzel iş çıktı. Açılmışken contaları da değiştirildi.

164 bin km olduk. 156 mız ile keyifli bir şekilde vakit geçirmeye devam ediyoruz. Herkese selamlar..
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ergin motul koyunca seste, vibrasyonda yada cekiste bir fark hissettinmi, birde nereden aldin motulu, orjinalmi?
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6 (Güncel)

Avionic

Maşallah, aracınız çok güzel :nazar: Keyifli sürüşler :alfisti:
Çok teşekkür ederim hocam  :)
Ergin motul koyunca seste, vibrasyonda yada cekiste bir fark hissettinmi, birde nereden aldin motulu, orjinalmi?
Abi yağ ile ilgili güzel yorumlar ve tavsiyeler aldım. Ben yağ değişiminden sonra ses ve vibrasyon anlamında bir iyileşme hissettim. Ancak egzoz manifoldu ile ilgili işlemler de yaptık ve bunun etkisi olabilir. Yani tamamen yağ kaynaklı gelişmeler diyemem.
Ergin`den iletisim bilgilerini al istersen, sanki gel beni al abi der gibi bekliyor  :)
Seve seve :)) foruma kazandıralım  :haydi: :alfisti:

Avionic

Konumuz çok tozlanmış hemen biraz tazeleyelim :))

Mavişle yolculuğumuza çok keyifli bir şekilde devam ediyoruz. Sağolsun kendisi bizi hiç üzmüyor

Geçtiğimiz günlerde park ettiğimiz bölgede bir antifriz sızıntısı gördük. Yaptığımız kontrollerde radyatörden kaçak olduğunu farkedince hızlı bir şekilde Behr marka radyatörle değişimi sağladık ve problemi çözdük.

Adettendir 1-2 fotoğrafla konumuzu yeşillendirelim [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ysbilgin

Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

Avionic

Maşallh, çok güzel.
Çok teşekkür ediyorum  :alfisti:

devirsever

Her eve lazim  :nazar:

Ergin arka etikerlerden bulsak taksak 156larimiza.
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6 (Güncel)

Avionic

Her eve lazim  :nazar:

Ergin arka etikerlerden bulsak taksak 156larimiza.
Arka taraf gözüme boş geliyor zaten etiketleri tamamlasak iyi olur doğru söylüyorsun. Bu şekilde olunca 1.6 TS zannediyorlar  :lol:

devirsever

Arka taraf gözüme boş geliyor zaten etiketleri tamamlasak iyi olur doğru söylüyorsun. Bu şekilde olunca 1.6 TS zannediyorlar  :lol:

3 cift 3.2 V6 alalim  :D :D :D
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6 (Güncel)

radar54

Mavi boncuk  :nazar: :nazar: :nazar: Bagaj üstü spoyler sevmiyorum ama Signore'a bir yenilik ekleyebilirim bu resimlerden sonra  :)
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-

Avionic

3 cift 3.2 V6 alalim  :D :D :D
Biz neysek oyuz abi 2.0 yeterli  :lol:

Mavi boncuk  :nazar: :nazar: :nazar: Bagaj üstü spoyler sevmiyorum ama Signore'a bir yenilik ekleyebilirim bu resimlerden sonra  :)

Signore a ne yakışır offff. (Gaz vereyim hemen)  :lol: :arkadasim:

Avionic

Herkese selamlar,

Konumuzu güncellemeyeli çok uzun zaman olmuş. 156 ile keyfimiz gayet yerinde olunca bayram öncesi kendisini güzel bir bakıma sokalım dedik.

Bu bakımda triger setimiz, devirdaim, v kayış ve balans setimiz, filtre seti ve yağ değişimlerimiz yapıldı. Yağ olarak yine Motul 10w60 tercih ettik. Ayrıca arka amortisör ve takozlarını da değiştirdik, Turgay ustamın tavsiyesiyle tercihimizi Monroe markadan yana kullandık.

Klima sistemi elden geçirildi ve hararet müşürü de değiştirildi.

Alfayedek Sercan bey sayesinde eksik olan 156 ve 2.0 T.Spark yazılarımız ile kaput içerisindeki tüm etiketlerimizi temin ettik ancak araca kozmetik olarak boya düzeltme ve gözüme takılan bir kaç eksik yapılacağı için henüz bunları yapıştırmadık.

Motor mekanik alt takım olarak kusursuz hale gelince bayram tatilinde Kapadokya turuna çıktık ve harika yollarda virajların keyfini çıkardık.

Herkese keyifli sürüşler dilerim. Adettendir fotoğrafımızı da ekleyelim. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

devirsever

Misafirimiz oldugu icin canli canli gorme imkanim oldu, masallah diyorum,aslan emin ellerde.  :nazar:
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6 (Güncel)

Avionic

Misafirimiz oldugu icin canli canli gorme imkanim oldu, masallah diyorum,aslan emin ellerde.  :nazar:
Abi asıl ben teşekkür ederim misafirperverliğin için, senin 156 ların yanında bizimki yavru kedi gibi kaldı ama olsun  :lol: :lol: