Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Xenon dönüşüm kiti??

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nicola Larini

quote:

Alfadanadam wrote:

çıkma ayarlayabilmeleriiçin birmottaki ustaları kafaya alman lazım..tabir için affedin ama durum aynen böyle..yoksa sıfır verelim derler.. en temizi bu tip dönüşümleridaha önce defalarca uygulamış bir usta bulmak lazım..yoksa uygun yapılmamış bağlantılar yüzünden ampul yanarsa çok ağlarsın..

beyler bu arada benim xenon'dan yana bir çekincem var..mesela geçtiğimiz yaz alanyaya gittim..yol boyunca da her zaman olduğu gibi farlarım açıktı..ertesi akşam turlarken bir baktım biri ölmüş..yedeği vardı oracıkta değiştirdim..xenon olsaydı ne yapıcaktım?? ucuz da değiller ki namussuzlar yedekleyelim...

birmot taki ustaları kafaya almanıza gerek yok beyler. Fabrikadan onaylı aksesuar olarak xenon kiti gelmiş durumda ..970 YTL ye kdv ve montaj dahil yapıyoruz. Mercek olsa daha iyi olurdu tabi. Tamamen kişilere kalmış 3 tane yeni 156 ya yaptık.

Onur

fabrika nasıl merceksiz bir xenona onay verebilir ki?? bana çok saçma geldi. öyle olmasını istesem 500 milyonada kit var onu yaptırırım...

Nicola Larini

quote:

Onur wrote:

fabrika nasıl merceksiz bir xenona onay verebilir ki?? bana çok saçma geldi. öyle olmasını istesem 500 milyonada kit var onu yaptırırım...

xenon ampulü yanarsa 500 milyona aldığın yer garantiden değiştirmez...

alfisti

ali bey arkadaşlar sizi tanımıyor.. o nedenle işinizi, çalıştığınız yeri falan yazarsanız arkadaşlar teklifiniz üzerinde yeniden düşüneceklerdir sanırım..
Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce

Onur

quote:

Ali Gediz wrote:

quote:

Onur wrote:

çok iyi bir marka değil ama garantisi var (1yıl) ve değiştiriyor.

n/a

ali bey peki birmotta komple farlar için bi girisim varmı mesela bulent abinin onceki sayfalarda fotorafını koydugu gibi angel eyelı ve mercekli mesela....? seat drıver firması getirio ama birmotta yok!

anIL(34an623)

war tabi ya. iyi markada da var. benim favorim philipslerde her şey garanti kapsamında mesela. fiyat da yakın. (philips 6000k 1085 YTL) ama Ali arkadaşımızın önerdiği ürün daha kaliteli midir, özellikleri nedir bilemiyorum. o kadar para gözden çıkarıldığında güzel bir kıyaslama yapmak gerekiyor.

quote:

Onur wrote:

quote:

Ali Gediz wrote:

quote:

Onur wrote:

çok iyi bir marka değil ama garantisi var (1yıl) ve değiştiriyor.

Onur

geçen peder servise götürmüştü arabamı ona sordurtmuştum :) markasını sordum bir isim söyledi şimdi aklımda değil yanlış olmasın ama bana o an biraz sallama kore mallarını çağrıştırdı desem yalan olmaz :) ama yanılıyor da olabilirim...

haftaya vaktim olursa bizzat gidip inceleyceceğim ama Ali bey bu konuda bize daha çok yardımcı olabilir...

Edited by - Onur on 16/12/2005  16:41:39

n/a

Walla arkadaşlar ben merco xenon larından düşürüm çok uygun fiyata ve taktırdım ancak size tavsiyem farların onunde ışığın dağılmasını önleyen metal bi parça var o parçayı çıkartmayın yoksa farlarınızın odak noktası hariç diğer yönlerede azda olsa dağılma yapar. Bu arada 2.el xenon far alırken dikkat edin Alfa xenon farları H7 2. ellerin çoğu H9.

Alfadanadam

Evet Yeniler servis Hasan bey de o metal parça için aynı şeyi söylemişti...

quote:

uc_poyraz wrote:

Walla arkadaşlar ben merco xenon larından düşürüm çok uygun fiyata ve taktırdım ancak size tavsiyem farların onunde ışığın dağılmasını önleyen metal bi parça var o parçayı çıkartmayın yoksa farlarınızın odak noktası hariç diğer yönlerede azda olsa dağılma yapar. Bu arada 2.el xenon far alırken dikkat edin Alfa xenon farları H7 2. ellerin çoğu H9.

Onur

foto. koyarsan sevinirim farlar açıkken. bende yaza dogru bir uygulama yapmayı düşünüyorum

n/a

Bayramdan sonra yapabilirim ancak araba Kıbrıs'ta şu an Bursa'dayım.

Onur

olsun acelem yok en azından farın yapısını ve yanınca nasıl durdugunu görmem açısından fikir verici olur..  :)

n/a

Ok bayramdan sonra yollıcam... Ancak ufak bi sorun war ben bu bilgisayardan upload yapamıorum nedense...