Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

PROFİL FOTOSU HATASI

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALFAtih

Siteye baktım göremedim mi bilmiyorum ancak normal fotoğraf yükleme konusunu buldum ayrıca anahtar kelimeleride arattım orada da işime yarayacak bir bilgi veya bu problemle karşılaşılan bir duruma rastlamadım ancak yaşadığım sorunu şöyle sıralayabilirim;

Profil -> forum profili -> profili düzenle -> avatarınızı url ile belirtin -> imageshack'ten forum için olan linki oraya yapıştırıyorum, profiliniz başarıyla güncellenmiştir demesine rağmen, avatar yok gözüküyor. Problem bendemi acaba yoksa bir yerde hatamı yapıyorum, aynısını hızlı resimden de yapıyorum ancak yine aynısı oluyor.   :duvar:

Gouki

Aslında doğru yapıyorsunuz ama forum için olan linki değil de direk fotoğraf linkini kullanmak gerekebilir. Fotoğraf adresini bana özelden yollarsanız bir bakayım.

ALFAtih

Merhaba, profili tekrar yükledim ancak ımageshack'te kayıtlı olan eski fotoğraflarımdan koyabildim yeni fotoğraf yükleyemiyorum site hata veriyor, hızlı resimde de foruma ekleyip profiliniz başarıyla güncellendi demesine rağmen avatar yok'a dönüyor. Size koyamadığım hızlıresimden, forum ve resim linkini göndereyim.