Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Torpido ışığı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Darkboys10

Herkese selamlar 2015 giuliettam var torpido ışığım sönmüyor kapağı kapatıp telefonun video modunu açtım hatta kapıları bile kilitledim ışık yanıyor geneli mi böyle yoksa bir problem mi var??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

murat

Tabi ki normal değil, sürekli yanmaması lazım, onun devreyi kesen yani torpidonun açıldığında bastığı switch olması lazım ona bakmak lazım, açık kaldı sanıyor yani .. Ama onun bile bir timer'ı olması lazım. Bir süre yanıp sönmesi gerekir mantıken ama bu olmayadabilir emin değilim
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Gouki

Eğer switch yuvasından çıkmış ise;

Genelde polen filtresini değiştirirken switch dışarı fırlayabiliyor. Torpidonun sol tarafında kalıyor switch, yani radyonun olduğu tarafta Torpido kapağını sökünce görülecektir. Oraya erişip yerinden (braketinden) fırlayan switch'i eski konumuna getirirseniz düzelecektir.

Darkboys10

Bugün torpidoyu söktüm torpido kapağı kapanırken switche denk gelmiyormuş switchi oynayıp sabitledim araya parça falan hallettim teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi