Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 75 2.0TS (İlk Göz Ağrım)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alicaniwg

Teşekkürederim :)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ealprsln

You are not allowed to view links. Register or Login

izlediyseniz izlemenizi tavsiye ederim,

THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

alicaniwg

izlediyseniz izlemenizi tavsiye ederim,

Gerçekten güzel restore edilmiş bir 75

gurkanlale

Merhaba herkese.

Bir kırmızı 75'e çok önce gidip bakmıştım. Sular idaresi içinde miydi? Ben yedek parça yapmaya bir araç arıyordum. Ancak yedek parça için fazla derli toplu idi. Yazık olacaktı. Vazgeçmiştim. Potansiyel vaadeden bir araç bu eğer benim baktığım araçsa. Hayırlı olsun. Kolaylık, sabır, şans ve istikrar dilerim.
Drive Tastefully..

alicaniwg

Merhaba herkese.

Bir kırmızı 75'e çok önce gidip bakmıştım. Sular idaresi içinde miydi? Ben yedek parça yapmaya bir araç arıyordum. Ancak yedek parça için fazla derli toplu idi. Yazık olacaktı. Vazgeçmiştim. Potansiyel vaadeden bir araç bu eğer benim baktığım araçsa. Hayırlı olsun. Kolaylık, sabır, şans ve istikrar dilerim.
İstanbul avcılardadan aldım aracı eskişehir(26) plakaymış daha önceden

alicaniwg

Merhaba herkese.

Bu arada sizin 75 gerçekten çok güzel güle güle kullanın

SkY

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın..kıymeti bilinmesi gereken arabalardan bencede..umarım sizin elinizde orjinaline yakın haliyle güzelce restore olur