Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Çalıştırmada Avans sesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Canbest

Cümleten merhabalar herkese.

Aracım 2000 2.0 ts 156 tanıyanız varsa Yiğitekim Demir kıymetli abimin eski aracı severek ve özenli kullanılmakta benzinle biniliyor vs. sorunuma gelelim aracımda son zamanlarda hatta yiğit abinin zamanından kalma bir iki gün çalışmayınca bir lifter sesi mevcuttu sanırım bir tanesi yağla dolmuyor gibi bişey sürekli yapmadığı ve çok nadiren 3 saniye yaptığı için pek üstüne düşmedim daha doğrusu motoru cam millerimi söktürmek vs istemedim triger ile beraber değiştiririm diye son iki gündür aracımda her çalıştırmada sadece volant dönerken çalışır çalışmaz tak tak tak avans sesi mevcut. Yakıttan olabilir gibi durumlar söylendi fakat yakıtı değiştirip henüz deneyemedim ama uykularımı kaçırıyor. Sorum şu şekilde: sizce lifte iyice gittiği için sibop açık kalıp ateşlemeyimi bozuyor. Yakıt mı kötü. Yoksa ateşleme zamanını bozan başka bir durum mu var siz değerli alfistilerin fikrini almak adına çözümü burada arıyorum. Alfistinin alfistiden başka dostu olmaz diyerekten ustaların kafalarından çıkan çıkar kokulu fikirlerdense önce sizlerin değerli fikirlerine ihtiyacım var teşekkürlerimi sunuyorum şimdiden.
146 1.4TS - 156 2.0 TS - MiTo 1.4Tjet

Alsift140

Hidrolik itici sesi benim(artık benim değil satıldı) araçta, uzun süre çalıştırmayınca yapıyordu, ısınınca kesiyordu. Zaten sattığım araçta bir süre sonra motor sıkıntı çıkarmış sıfır toplanmış motor olmasına rağmen, TS 2. 0 motoru çok nazlı malesef.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berlin

Merhabalar,

konuyu hortlatıcam ama kusura bakmayın :) lifter sesi için bi çözüm bulabildiniz mi ? araç sıcakkende soğukken de lifter sesi geliyor. rolanti de herhangi bi ses yok rolanti de gaz verince de gelmiyor ama haraket halinde geliyor, ani hızlanmalarda ses duyuluyor.