Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

STELVIO İLE ALFA'YA DÖNÜŞ

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

coyote

You are not allowed to view links. Register or Login
ya evet kesinlikle. ben daha servise gitmedim ama bozuktur diye umuyorum. Uzun yolda özellikle işkenceye dönüşüyor. Aracın ikinci büyük eksisi arka kameranın çağdışı çözünürlük kalitesi. Alfa'nın tüm stelivo ve guilia sahiplerini çağırıp ücretsiz değişim yapmasını gerektirecek kadar kötü bence. Eşimde 2022 model hyundai i10 var. O, alfanın yanında amoled ekran gibi kalıyor.  :D

Stelvio'nun ekranını görmeden, şirket aracı olarak kullandığım 2025 Renault Duster'ın ekranının daha kötü olduğunu söyleyebilirim  :D

agucba

Stelvio ve Giulia, 2016 ve 2017'de piyasaya sürülmüş, geliştirme çalışmaları da çok daha önceden başlanmış modeller.
Mevcut modeller için hibrid seçeneği sunmak mümkün değildi, olsa bile oluşacak olan maliyet sebebi ile karlılık anlamında maça 1-0 değil, 3-0 yenik başlamak anlamına gelecekti.
HEV, PHEV ve Electric modelleri 2025'te tanıtılıp 2026 satışa çıkması planlanan ama bazı teknik kural değişiklikleri ile 2026-2027 olarak güncellenen takvime göre gelmesi beklenen Stelvio'da olacak zaten.
Stelvio sonrası Giulia ve Tonale ile devam edilecek.
Bu arada AR CEO'sunun belirttiğine göre, Stelvio ve Giulia'da yüksek performanslı 6 silindirli modeller de olacakmış.

Neyse, konuyu çok daha fazla sulandırıp asıl kahramandan uzaklaştırmadan, güle güle kullanmanızı dilerim.

Bu arada, tırnak işareti içinde belirtmem gerekir ki, jantlar Q model jantı değil. :))
Ama ne olursa olsun, Stelvio'ya çok yakışıyorlar.

RMX2151 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

///////////////

cario

Harika seçim, harika kombinasyon, güle güle kullanın.

Bugun trafikte bir stelvio ile denk geldim ki bu oldukca nadir. Adamla da selamlaştık.

Stelvio bana göre Levante'den sonra en iyi görünen SUV belkide.
17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

Omeroz

merhaba, hayırlı olsun.
ben de 2023 stelvio comp. kullanıcısıyım aracı 4 ay önce sıfır aldım. eldeki son araçtı gümrükte bekleyen. ancak bir sorum var, ön park sensörleri sürekli ötüyor. hareket halinde açık hale aldım. trafikte öndeki araç uzakta olsa sürekli ötüyor sonra da sensörler kirli devre dışı kalmıştır diyor. benzer sorunu yaşayan arkadaşlar var mıdır acaba?
teşekkürler, selamlar.
ömer.

murat

Bazen yağmuurlu havalarda benim giuilietta da da yapıyor, manual kapatma düğmesini basıp açıyorum tekrar yapıyor. Bu bazen ön taraftan oluyor nadiren de arka taraftan kaynaklanıyor. Arabayla gideceğim yere gidip işimi halledip döndüğümde yapmıyor :kahve:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)